Dodaj do ulubionych

maleńczuk OK !!!!!!

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.01.04, 23:11
super gosciu,ktory zajebiscie spiewa i nieowija w bawelne jak np.cygan!!!!!!
cygan jest tak bezbarwny,podobnie zapendowska!!!!
reszta jury OK!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: beemka Re: maleńczuk OK !!!!!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 11:10
      Zgadzam się co do Maleńczuka, ale nie mów że Cygan jest bezbarwny, nie lubi
      ranić a mimo to mówi to co myśli.To sztuka.
      podobał mi sie wczoraj kiedy stanął po stronie Maleńczuka.
    • pajdeczka Re: maleńczuk OK !!!!!! 05.01.04, 14:43
      Dobrze , że się podpisałeś "Prowokator", bo inaczej dostałbyś ode mnie w zęby.
      Maleńczuk jest obleśny.
      • Gość: sic Re: maleńczuk OK !!!!!! IP: 212.160.72.* 05.01.04, 14:58
        Nie jest obleśny to poprostu jak zwykle niewłaściwy człowiek na niewłaściwym
        miejscu... Idol to program który ma wypromować gwiazdeczkę popową a Maleńczuka
        niestety nie da się podciagnąć pod pop chociażby ciągnąć czwórką koni ... Jest
        oki troszkę jakby troszkę spóźniony :) czasami mam wrażenie że musiał przyjarać
        przed programem... Organizatorzy idolka troszkę przegieli angażująć Maleńczuka
        miało to chyba przyciągnąć przed ekran niezdecydowanych tych którzy nie
        popierają tego rodzaju programów ale cenią sobie np twórczość Maleńczuka i
        ludzi mu pokrewnych... Na zasadzie skoro on w tym bierze udział to może nie
        jest aż tak źle ... no niestety jest źle :) bo ani on się nie nadaje do tego
        jako juror anie specjalnie żadna z tych pseudogwiazdeczek nie nadaje się na
        idola przynajmniej nie na mojego idola ale ja to już ździebko za stary jestem :)
        na podniecanie się takimi rzeczami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka