Gość: ProwokatoR IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.01.04, 23:11 super gosciu,ktory zajebiscie spiewa i nieowija w bawelne jak np.cygan!!!!!! cygan jest tak bezbarwny,podobnie zapendowska!!!! reszta jury OK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beemka Re: maleńczuk OK !!!!!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 11:10 Zgadzam się co do Maleńczuka, ale nie mów że Cygan jest bezbarwny, nie lubi ranić a mimo to mówi to co myśli.To sztuka. podobał mi sie wczoraj kiedy stanął po stronie Maleńczuka. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: maleńczuk OK !!!!!! 05.01.04, 14:43 Dobrze , że się podpisałeś "Prowokator", bo inaczej dostałbyś ode mnie w zęby. Maleńczuk jest obleśny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: maleńczuk OK !!!!!! IP: 212.160.72.* 05.01.04, 14:58 Nie jest obleśny to poprostu jak zwykle niewłaściwy człowiek na niewłaściwym miejscu... Idol to program który ma wypromować gwiazdeczkę popową a Maleńczuka niestety nie da się podciagnąć pod pop chociażby ciągnąć czwórką koni ... Jest oki troszkę jakby troszkę spóźniony :) czasami mam wrażenie że musiał przyjarać przed programem... Organizatorzy idolka troszkę przegieli angażująć Maleńczuka miało to chyba przyciągnąć przed ekran niezdecydowanych tych którzy nie popierają tego rodzaju programów ale cenią sobie np twórczość Maleńczuka i ludzi mu pokrewnych... Na zasadzie skoro on w tym bierze udział to może nie jest aż tak źle ... no niestety jest źle :) bo ani on się nie nadaje do tego jako juror anie specjalnie żadna z tych pseudogwiazdeczek nie nadaje się na idola przynajmniej nie na mojego idola ale ja to już ździebko za stary jestem :) na podniecanie się takimi rzeczami Odpowiedz Link Zgłoś