Gość: tomkied IP: *.wsm.wielun.pl 13.01.04, 09:28 Oferuję pracę przez internet, bardzo opłacalna, jeśli jest ktoś zainteresowany proszę przysłać maila na adres tomkied@wp.pl, a ja odeślę mu instrukcję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: Praca 13.01.04, 10:48 Gość portalu: tomkied napisał(a): > Oferuję pracę przez internet, bardzo opłacalna, jeśli jest ktoś > zainteresowany proszę przysłać maila na adres tomkied@wp.pl, a ja odeślę mu > instrukcję. Pozdrawiam eeee, nie, dzięki fest. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Praca IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.01.04, 08:03 Tak przyslij bozencia2@wp.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 10:07 jestem zainteresowany ta pracza i podaje swuj emeilmariuszekdym@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzony Re: Praca IP: *.chello.pl 12.02.04, 13:42 przeslij mi tez dzony25@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Praca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 14:05 Ja też poproszę: dyzma.nikodem@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek Re: Praca IP: *.mst.com.pl / *.mst.gov.pl 12.02.04, 14:28 Chetnie i ja sie zapoznam stoch@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakata jasne...., bezinteresownie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 15:31 Ludzie, przeciez on na was bedzie zarabial...., to on otrzyma kase za zwerbowanie ludzi a nie wy... Decyzja nalezy do was, lecz wkurza mnie to, ze o tym fakcie zalozyciel watku nie wspomnial.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rg Re: Praca IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.02.04, 17:48 Poprosze: baupro@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biskup88@wp.pl Re: Praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 22:24 czesc jestem zainteresowany prosze o instrukcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyk Re: Praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 22:27 jestem ciekaw , napiszcie czy coś gość Wam przesłał Odpowiedz Link Zgłoś
dmpx Re: Praca 13.02.04, 01:31 Gość portalu: tomkied napisał(a): > Oferuję pracę przez internet, bardzo opłacalna, jeśli jest ktoś > zainteresowany proszę przysłać maila na adres tomkied@wp.pl, a ja odeślę mu > instrukcję. Pozdrawiam ... prześle wam instrukcje ze macie wejść na siakąś durną sronkę i klikać banerki i ze kupę kasy za to dostaniecie ... ciekawe jak to sprawdzają - po adresie ip - czy taka informacja jest wyświetlana gdzieś na serwerze danego bannera - i jaki jest w tym interes jak za wyświetlenie z strony właściciela np. na Allegro - dostaje on 10-20 gr. i jeszcze bedzie dzielił się z wami ... tak tak ... powodzonka ... nie rubcie z siebie ludzie łosi ... Odpowiedz Link Zgłoś