jan_stereo 06.10.07, 00:37 Mamy ich cale mnostwo....i ze niby ja sie bystro rozpisze ? nie ma mowy ;"))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kryskaedka Re: Kobiety 06.10.07, 09:47 jan_stereo napisał: > Mamy ich cale mnostwo....i ze niby ja sie bystro rozpisze ? nie ma mowy ;"))) oj rozpisz rozpisz..tak ladnie ci wychodzi Odpowiedz Link
ala.l JASIO 06.10.07, 11:05 tu Ciocia Ala ty sie ozen w koncu... i zacznij robic dziciaczki..ladne bendom))) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: JASIO 06.10.07, 21:20 ala.l napisała: > tu Ciocia Ala > > ty sie ozen w koncu... > i zacznij robic dziciaczki..ladne bendom))) ja tam sie boje rozsiewac swe geny glupoty,bo potem trzeba bedzie z tymi dziciaczkami sie tarabanic przez lat kilkadziesiat, to stanowczo zbyt ryzykowne :"))) Odpowiedz Link
kryskaedka Re: JASIO 07.10.07, 22:17 słuchaj sie Jasiek cioci Ali Babe ci trza jaks przygruchac i rozmnozyc sie..co bedziesz tak sam jak palec po ziemi łaził..A ciocia Ala miła tam jakaś pieknosc dla Ciebie..i co ? Odpowiedz Link