Dodaj do ulubionych

Praca w Euroadres

11.02.10, 18:34
Praca w EUROADRES - Czy ktoś tam pracował? może pracuje?
Jakie zarobki w tej firmie?
Ile da się zarobić?
Obserwuj wątek
    • laleczka17 Re: Praca w Euroadres 12.02.10, 20:34
      witam, praca beznadziejna, umowa zlecenie na miesiac, potem wywalaja jak nie
      masz sprzedazy a sprzedac nie jest latwo, pensja 1200 zl i premie, ale licz ze
      tej nie dostaniesz raczej bo nie jest latwo, nawet jak klientowi juz wcisniesz
      np. zalozenie strony www i reklame to musi zaplacz zeby kase dostac, a klienci
      nie placa, wiec maja swoj dzial windykacji.
    • gucio121 Re: Praca w Euroadres 12.02.10, 20:51
      a pracowalas tam?
      • laleczka17 Re: Praca w Euroadres 14.02.10, 02:14
        Nie, wiesz, kuzyn co tam zarania 8 tys miesiecznie mi mowil,pewnie ze
        pracowalam, siedzibe mieli na Woli, obskurne korytarze, smierdzi z wc na
        korytarzach a obok kuchnia..a w niej czajnik elektryczny na jaki sie zrzucali
        pracownicy bo szefostwo nawet tego nie zapewni.I obiecywanie zlotych gor.Na
        forum gdzies tu jest watek-poszukaj, duzo wpisow, okolo 200-300 tam jest o tej
        firmie
    • gucio121 Re: Praca w Euroadres 14.02.10, 08:41
      Teraz siedzibę mają w wieżowcu ORCO tower, moją koleżankę tam przyjęli, obiecali
      jej, pierwsy miesiąc zlecenie i 1750zł brutto, drugi miesiąc umowa o pracę i
      podstawy samej 2000zł netto. Ciekawy ile w tym prawdy bo propozycja jest
      kusząca, sam bym wysłał cv.
      • Gość: nie śmiertelna23 . Dział Windykacji eurotele IP: *.acn.waw.pl 18.02.10, 15:22
        Pracowałam w tej firmie pare miesiecy , ogólnie fajni ludzie pracują tam,
        pieniadze sa dobre choc czasami wymaga sie od nas cudów, kto do pracy przychodzi
        pracowac zarobi.

Ludzie na dziale sa wporzadku,pomocni i koleżeńscy , kierownik (były z tego co
        wiem już niestety)wporządku ,wiedzący co robic i jak z ludźmi pracować pełen
        profesjonalizm-aby odnosić dobre wyniki(pozdrawiam serdecznie go).To teraz
        dopiero ma swoje 5 minut "RUDY POKEMON "

Niestety od jakiegoś czasu nastąpiły zmiany - wtedy zaczoł się cyrk na dziale
        tak to już jest jak kierownikiem podrzędnym zostaje osoba która nie ma pojęcia o
        zarządzaniu a windykując łamie wszelkie zasady(procedury) i jeszcze oczekuje
        rude grube krówsko o szacunek, w śród ludzi na Dziale.NIGDY nie będziesz tak
        dobra nawet w połowie mimo tego ze miałaś dobrego nauczyciela- za głupiutka
        jesteś !!!

Intrygi i ploty to jest to co umie najlepiej a i bym zapomniała świetne bajeczki
        opowiada(wszyscy w firmie mają z niej niezłą polewke) ,weź się lepiej za prace -
        bo prezesik szybko pogoni rudą amfibie jak tylko odwilż przyjdzie.

Ale ogólnie praca jest fajna i pieniadze dobre, naszczescie jest wiecej fajnych
        ludzi w całej firmie niż takich idiotek skończonych jak pani... , a pozatym nik
        nie jest w tej firmie na zawsze haha.

Pozdrawiam wszystkich
        gigantów windykacji .

• Gość: obecny pracownik praca w euroadresie IP: 188.33.107.* 03.03.10, 21:58
          odradzam wszystkim prace w tej firmie,beznadzieja, sam jeszcze tutaj siedzę ale
          to kwestia tylko czasu, szukam już roboty. To co tu sie dzieje ostatnio to jakas
          paranoja po odejsciu beaty dyrektorka zostaLA osoba ktora nie ma pojecia o
          zarzadzaniu, pracy z ludzmi, siedzi jak krolewna w tym akwarium z lisem na
          szyji, z torebka w dalmatenczyki i paznokcie maluje:-) zamiast sie wziac za
          robote, nie wiem za CO jej placa, lazi tylko i krzyczy " ludki, ludki niewiele
          nam brakuje' zenada. odradzam wszsytkim dlugo wytzrymac tutaj sie nie da,
          naparwde !!!
          • Gość: kiedys Re: praca w euroadresie IP: 109.243.249.* 04.03.10, 22:28
            To kto tam teraz dyrktoruje???
            • Gość: konsultant Re: praca w euroadresie IP: 109.243.41.* 08.03.10, 16:21
              dyrektorem jest teraz kasia z monitoringu, ktora zajmowala sie
              sluchaniem rozmow.
              • Gość: jeszcze pracownik Re: praca w euroadresie IP: *.chello.pl 09.03.10, 22:50
                Powiem tylko tyle, dobrze w tej firmie to było kiedyś,była fajna
                atmosfera, kasę tez można było zarobić, ale to wszytko sie juz
                skończyło, niestety teraz to juz nie to samo, wszystko sie popsuło
                !!! MOWIE WAM WSZYSTKIM: "DOBRZE TO JUZ W TEJ FIRMIE NIE BEDZIE". ZA
                DŁUGO TU PRACUJE I ZA DUZO WIDZIALEM. Do końca tygodnia jeszcze
                posiedzę, bo czekam na odpowiedz z innej firmy, ale nie zależnie od
                tego czy mnie przyjmą do innej firmy i tak w piątek składam
                wypowiedzenie. MAM DOŚĆ. NAPRAWDE DOŚĆ ICH BEZMYSLNEGO ZARZADZANIA I
                NOWEJ PANI DYREKTOR, KTORA SIE NIE ZNA NA NICZYM. wymyśla jakieś
                konkursy codziennie, bo wie ze bez konkursu to raczej sprzedaży nie
                będzie:-)
                I MA RACJE NIE BEDZIE !!!bo wszyscy widza ze sie nie zna na niczym,
                nikomu nie pomaga i nikt nie będzie dla niej robił wyniku, ani na nią
                robił, żeby ona mogła posiedzieć sobie z katalogiem z AVONU wybierać
                sobie kosmetyki w trakcie pracy. KSIĘZNICZKA DYREKTORKĄ :-)
                Najchętniej to by wszystkich zwolniła bo tak najłatwiej, po co
                pracować z tymi co maja problem - lepiej pozwalniać tych wszystkich
                co maja problem ze sprzedażą !!!!!!- TO CHYBA JEDYNA RZECZ JAKĄ
                POTRAFI ROBIC NOWA PANI DYREKTOR- NAJBARDZIEJ - niedługo sama z
                prezesami będzie logolinki sprzedawać, tzn proponować, bo sprzedać to
                raczej im się nie uda:-)
                Wszyscy byliśmy w szoku jak sie dowiedzieliśmy, ze Kaśka będzie nową
                Panią dyrektor - z monitoringu przeszła na dyrektorkę SMIECHU WARTE
                kto podejmuje takie decyzje ???? Jak sie do niej idzie to nie to co
                do Beaty, Kaśka za nim pomyśli to najpierw odsyła konsultanta do
                stanowiska, a dopiero potem woła i udziela wskazówek ale skąd je
                bierze to nie wiem bo te wskazówki to chyba z sufitu:-)
                Na początku nie mogliśmy się pogodzić z odejściem Beaty, było nam
                przykro że nas zostawia, wszystkiego nas nauczyła, zawsze z nami była
                i nas zostawia, ale teraz po 2 tygodniach wiem i nie tylko ja, że
                podjęła bardzo dobra decyzję, pomimo tego, że nam jej brakuje.
                Zajmowała sie w wszystkim w tej firmie od początku, a została
                skreślona w 5 min. Pod koniec miesiąca Prezes Marek zrobił spotkanie
                z nami wszystkimi i nawet słowem nie wspomniał o Beacie, zachowywał
                się tak jakby już nie istniała, jakby nic sie nie wydarzyło, oczy
                próbował zamydlić wszystkim jakimiś wyjazdami, awansami. ŻENADA a na
                pożegnanie Beaty to przyjechali nie wiem po co ??? że im nie wstyd
                było !!!! Każdy na call wie ze dla nich ważna jest tylko KASA a każdy
                człowiek traktowany jest jak taki robol do zarabiania pieniędzy jak
                cos idzie nie tak to zaraz trzeba zastąpić robola innym. Podczas
                mojej kadencji przewinęło sie juz chyba 1000! ludzi jak nie więcej.
                TO JAKAŚ FABRYKA !!!!
                Kierowniczki tak samo nie są zbytnio zadowolone z tych wszystkich
                zmian, to widać, wpłat nie ma, klienci nie cha płacić bo niby za co
                mają płacić? za produkt z którego nie mają żadnych korzyści?:-) Nie
                ma co im sie dziwić.
                NIEDLUGO NA WYNAGRODZENIA NIE BEDA MIELI, SAMOCHODZIKI BEDA MUSIELI
                SPZREDAC !!!
                Jeżeli ktoś zastanawia się nad przyjściem do pracy do tej firmy, to
                zastanówcie się 100 razy, szkoda Waszego czasu, co tydzień 40 nowych
                osób zatrudniają i szybko wywalają tych co nie sprzedają, żeby z
                kolejnego szkolenia zmieścili sie ludzie. W piątek to miałem ochotę
                wstać i wyjść jak zobaczyłem co się dzieje, ludzi na ściągali tyle do
                pracy, że aż nie mieli gdzie ich posadzić. Błąkali się po Call
                Center, przesiadali z 5 razy zanim znaleźli jakieś miejsce na nowej
                osoby. Brak słow.
          • Gość: spokojna Re: praca w euroadresie IP: *.chello.pl 04.03.10, 23:54
            Poza tym ona nie wie nic o sprzedaży i nie potrafi nam pomóc , Beata
            była inna i zawsze znalazła sposób na wszystko!!!
            • Gość: Hela Re: praca w euroadresie IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.10, 19:48
              POPIERAM,ŻE MIAŁA SPOSÓB NA WSZYSTKO I WSZYSTKICH!!!
              ALE NAPISZE TYLKO TYLE BYLI - SĄ --------------BĘDĄ!!!!

POZDRAWIAM EUROADRESIAKÓW - WIECIE O KIM MOWA!!!!!!
              • Gość: konsultant [...] IP: 109.243.66.* 06.03.10, 00:57
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: konsultant praca w euro IP: 109.243.41.* 08.03.10, 16:20
                  dyrektorem jest teraz kasia z monitoringu, ktora zajmowala sie
                  sluchaniem rozmow.
                  • Gość: ... Re: praca w euro IP: 88.220.110.* 10.03.10, 08:24
                    To jakiś żart... Kaśka??hehe dobre sobie
                    jeszcze jak pracowałam w tej firmie sama nm a przerwach narzekała a teraz
                    dyrektoruje nie no nie moge Kaska Dyrektorem buhahahahahah
                    • Gość: nieśmiertelna23 [...] IP: *.acn.waw.pl 10.03.10, 09:06
                      • Gość: jeszcze pracownik [...] IP: *.chello.pl 14.03.10, 13:50
                      • Gość: on45 Re: praca w euro IP: 83.238.7.* 16.03.10, 18:53
                        hmmmm to ciekawe bo jak długo tu pracuje to nie widziałem jeszcze Ilony w mini -
                        wymyślajcie dalej jak kogoś zawiść zżera to przecież trzeba gdzieś swoje żale
                        wylać bo żeby powiedzieć w twarz to potrzeba odwagi <hahaha>
                        • Gość: B.C. Re: praca w euro IP: *.chello.pl 16.03.10, 22:16
                          Może ja coś dodam od siebie:
                          1. Jeśli macie odwagę to powiedzcie Ilonie w oczy co o niej myślicie.
                          2. Pisanie na forach to tzw. tchórzostwo... Odważny Mosiek krzyczący zza rogu i
                          uciekający w popłochu?
                          3. Znam Ilonę od kilku lat. Kierownikiem została już bardzo dawno i z tego co
                          wiem to grupa RENEWALI sama wyszła z taką propozycją...
                          4. Wszyscy o tym wiedzą że jest lubiana przez podległych jej pracowników.
                          5. Znając ją - wiem, że nie obgaduje nikogo, nikomu do sypialni nie zagląda...
                          więc zajmijcie się swoimi dupami a jej dajcie spokój

Amen
                          • Gość: .................. Re: praca w euro IP: *.chello.pl 17.03.10, 09:18
                            dobrze, że w końcu ktoś napisał prawdę jak funkcjonuje ta firma, i
                            dzięki czemu można awansować, a z tego co wiem, już nie jedna osoba
                            mówiła ilonie o jej postepowaniu więc może w końcu jak troche poczyta
                            na swoj temnat to się dziewczyna ogarnie, ja dzisiaj wzielam sobie
                            wolne i nie wiem czy wrócę, coraz gorzej się dzieje w tej
                            firmie....... a ty Bogdan co Ty wypisujesz, nie udawaj juz takiego
                            przykladnego kolegi, bo sam na kazdej przerwie nowosci przekazujesz,
                            plotami sie zajmujesz i sam dobrze wiesz jaka jest Ilona, ze sypia z
                            prezesem pewnie tylko dlatego, zeby utrzymac sie troche dluzej w
                            pracy, bo nie wierze w to ze sie zakochala w Mareczku, dobrze wiesz
                            ze sama smiala sie z jego wygladu nie raz. Nie zdziwilabym sie jakby
                            Ciebie tez obgadywala do niego. A co do jej awansu masz racje
                            nastapil duzo wczesniej, ale nikt nie pisal, ze z Prezesem Markiem
                            zaczela sypiac dopiero w tym miesiacu. Bogdan dobrze wiesz ze to juz
                            trwa, bardzo dlugo trwa, nie byles na Litwie? Nie slyszales co ludzie
                            gadali wczesniej? Na pewno slyszales wiec nie udawaj naparwde takiego
                            sprzymierzenca wszystkich i jej nie bron, to raczej ona powinna sie
                            zastanowic co wyprawia, ale widze jej to nawet na reke, ze ludzie o
                            niej i Prezesie gadaja, na przerwach sie z tego szczyci:-) chodzi
                            dumna jak paw :-) A co do ludzi z jej zespolu to umowmy sie wszyscy
                            wiedza jaka jst sytuacja i udaja ze wszysko jest ok, ze ilonka jest
                            fajna, bo kazdy boi sie ze zaraz wykabluje wszystko Prezesowi, tylko
                            ciekawe ile da sie tak wytrzymac ????
          • Gość: Ja Re: praca w euroadresie IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.10.10, 12:53
            Oszuści jednym słowem. Za godzinę nawet obiecanych 6,5 nie ma. stawkę podatkową za miesiąc obliczaja 33 % dla kretunow co swoich praw nie znaja. Kierownicy nie potrafia poprawnie policzyc dni pracy.Taka pani Agata np obiecuje ze zalatwi Twoja sprawe jak sie pensja nie zgasza, a tak naprawde sama zlodziejka dla siebie kasie beirze. Nigdy nikomy z moich znajomych kasa sie nie zgadzala. Prowizji dostelem 300 zl z 7 tys sprzedazy
            • Gość: pomoc.prawna Re: praca w euroadresie IP: *.146.251.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.10.11, 20:18
              witaj,
              Mam takie pytanie czy w twoim przypadku zostala podpisana umowa?
              • Gość: pomoc.prawna Bezpłatna Pomoc Prawna IP: *.146.251.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.10.11, 20:24
                Kancelaria Prawna Omega - pomaga osobom, które były poszkodowane w różnego rodzaju wypadkach i sytuacjach życiowych.
                Pomaga uzyskać należne odszkodowanie
                Jeżeli uległeś wypadkowi :
                -jako kierowca ,rowerzysta, pasażer lub pieszy,
                -ktoś bliski zginął w wypadku,
                -uległeś wypadkowi w pracy, w rolnictwie
                -doznałeś uszczerbku na zdrowiu wskutek błędu lekarskiego,
                -złamałeś rękę lub nogę na nieodśnieżonym chodniku,
                -pracodawca nie wypłacił Ci należnego wynagrodzenia

Uzyskamy dla Ciebie:
                -zadośćuczynienie za ból i cierpienie,
                -rentę rodzinna,
                -zwrot poniesionych kosztów leczenia,
                -zwrot kosztów rehabilitacji

Zajmujemy się sprawami do 13 lat wstecz…
                Nie pobieramy opłat wstępnych!!!
                Dostajesz od Nas szanse na wyższe odszkodowanie bez zbędnych formalności i wychodzenia z domu.
                Nasz doradca dojedzie w wyznaczone przez Ciebie miejsce i załatwi w Twoim imieniu wszystkie formalności.

Opisz Nam swoją sytuację życiową, zdarzenie, które Cię spotkało, a z pewnością znajdziesz wśród Nas zrozumienie i wsparcie poparte wieloletnim doświadczeniem.
                Pamiętaj nie ponosisz kosztów, a jedynie możesz zyskać to co w świetle prawa Ci się należy!

Napisz już dziś- przecież chodzi o Twoje pieniądze!!!
                pomoc.prawna.omega@wp.pl
        • miss_pipi_langstrumpf Re: Dział Windykacji eurotele 21.11.11, 21:06
          Chyba już dyrektorkę zmienili na nową ? Nie jest to teraz niejaka A. Sz. z Daty Broker ?

forum.gazeta.pl/forum/w,140,77264625,,Databroker.html?s=2&v=2
      • Gość: Ania Re: Praca w Euroadres IP: *.chello.pl 26.10.10, 12:16

Napiszcie kto pracuje w Orko ?Podobno dzilą na pól powierzchnie z polskim ksiązkami tel.com -właśnie tam zostałam zaproszona na rozmowę.Jakie warunki finansowe??atmosfera?..
        • Gość: gość Re: Praca w Euroadres IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.10.10, 13:01
          Ja tam pracowalem- szkoda twojego czasu. Umowe zlecenie 8 zl brutto dostaniesz po 2 tyg, a jak Cie szybciej wyjebia to ani grosza nie obejrztsz. Pieniadze za szkolenie dostaniesz po2 miesiacach, o ile cie wczesniej nie zwplnia. Zreszta prowizji nigdy nie dostaniesz, jeszcze ci na wymyslone skladki z podstawy odejma, jesli jest pozbawionym kultury osobistej i matury pustakito dasz sobie rade, to praca dla ludzi, ktorzy nie podolali na studiach, tyle, odradzam!!!!!!!!!!!!!!1
          • ciekawska_01 Re: Praca w Euroadres 23.08.11, 14:02
            Zarobki jak i atmosfera pracy bardzo się zmieniły. Prowizje nadal są wysokie ale za godzinę jest nie 8, a 15zł!!! Jak na CC to zaje....ta stawka :)
            Umowa zlecenie lub o dzieło, a później o pracę - norma.
            Co do odprowadzania podatku za studentów - wystarczy uzupełnić swoje dokumenty w księgowości i naliczają tak jak być powinno. Jak księgowa moze "na oczy" rozliczac inaczej? Musi mieć podkładkę!
            Jesli czujesz się dobrze w telesprzedaży to możesz wyciągnąć na prawdę sporą wypłatę! Nie każdy nadaje się do takiej pracy. To nie spożywczak, gdzie przychodzi codziennie Pani Stasia i prosi o chleb i ser.. Tu trzeba się napracować ale przy wypłacie widać na co :)
    • Gość: gość Re: praca w euro IP: *.chello.pl 14.03.10, 14:28
      ja to juz tam zakańczyłem pracę, nie idzcie tam nigdy wyzyskuja
      pracowników to tragedia co tam sie dzieje, drą sie na ciebie, szykanują
      po pewnym czasie nie wiedzialem jak sie nazywam, wszyscy zadowoleni
      weseli, a potem sie okazuje ze, dostalem warunek i mnie wywalili bo nie
      lubilem dyrektorki kaski, a jak ja mozna lubic skoro od razu wzbudzila
      u mnie obrzydzenie..............
      • Gość: ona Re: praca w euro IP: 109.243.145.* 14.03.10, 21:02
        uff widze ze sie sporo dzieje w euro haha pozdrowienia dla tych co
        jeszcze zostali
    • Gość: ania [...] IP: 213.17.161.* 17.03.10, 11:32
    • Gość: zaniepokojny Re: Praca w Euroadres IP: *.chello.pl 18.03.10, 23:08
      witam pracuje tu od piątku, dzisiaj czwartek a ja po prostu nie wiem
      co sie dzieje w tej firmie!!!! to jakas paranoja wszyscy gadaja na
      szefostwo, ludzie z tej firmy uciekaja jeszcze teraz poczytalem
      troche na forum. w sumie przeanalizowalem i jutro juz nie przychodze
      umowa miala byc juz dawno a do tej pory jej nie mam kilkanascie osob
      ktore dluzej pracuja tez nie dostaly umowy chcialem porozmawiac z
      ksiegowa dzisiaj na ten temat ale ksiegowej nie ma z tego co przed
      chwila przeczytalem to juz nie pracuje, jescze nie wiadomo czy bedzie
      mi mial kto wyliczyc pensje, jakies osoby z windykacji narzekaja na
      przerwach ze klienci nie chca wplacac bo szajs sprzedajemy, ze sa
      jakies sprawy w sadzie..... nie bede sie zastanawial czy kase dostane
      spadam i innym radze to samo
      • Gość: nie śmiertelna23 . Re: Praca w Euroadres IP: *.acn.waw.pl 19.03.10, 09:57

uuuuuuuuu widzę ze coraz lepiej" W WILEKIM MOCARSTWIE -małych chlopczyków"
        ....niezły kabareton haha.

To kto tam teraz kieruje ludzmi ...?
        Struktury firmy wzioł szlak ...dobre !

A miało być tak pięknie w ORCO ...prestiż, biurowiec w centrum.Niestety z tej
        firmy to już nic dobrego nie bedzie,tylko patrzeć jak zbierać się bedą wszyscy
        na dniach którzy pozostali.

W końcu ludzie postawili na swoim i pokazali ze to oni tworzą firmę i tak
        naprawdę jej istnienie zależy od nich :)))

Wiec chyba przeceniliście swoje możliwości, Panowie - wszyscy was wystawili ci
        najmądrzejsi .... co mieli swoje zdanie i doświadczenie.

Pozdrowienia i wytrwałości dla reszty Kamikaze kórzy jeszcze tam tkwią.
        • Gość: ania [...] IP: 213.17.161.* 19.03.10, 12:26
          • Gość: obserwator Re: Praca w Euroadres IP: 94.254.158.* 19.03.10, 14:29
            Niesmiertelna masz racje, popieram każde twoje słowo. Chyba nikt już
            im dobrze nie życzy, w koncu maja za swoje.
            A kto rządzi teraz pytasz? Daj spokoj Katarzyna z monitoringu, ktora
            i tak nie ma pojecia o niczym, woec pewnie niedlugo poleci jej
            stolek i zasiadzie na nim maly kudłaty ksiąze.
            Warszawscy dilerzy przygotujcie sie bo niedlugo najdejdzie kryzys
            wraz z upadkiem euroadresu,juz nie będzie stać na towarek.

• Gość: gosc Re: Praca w Euroadres IP: 188.33.161.* 21.03.10, 11:03
              Pozdrawiam wszystkich euroadresiaków:-)
            • Gość: ania Re: Praca w Euroadres IP: 213.17.161.* 22.03.10, 08:38
              ....Witam no tak ale ile narzadzi mareczek....???
    • Gość: ja Re: Praca w Euroadres IP: *.chello.pl 23.03.10, 15:15
      No nie moge,codzinnie zaskakuja i dostarczaja powodów do smiechu. Cyrk!
      • Gość: ania Re: Praca w Euroadres IP: 213.17.161.* 24.03.10, 07:58
        Witam,no cyrk na kółkach hiiii
        • Gość: Gośka Re: Praca w Euroadres IP: 94.254.194.* 24.03.10, 20:08
          Witam. Nie mialam stycznosci z kirownikiem windykacji nawet niewiem jak wygląd.
          Od niedawna jestem w tej firmie na sprzedaży. Nawet jest ok tylko pomocy brakuje
          jest dyrektor ale nawet z nami nie rozmawia troche dziwne to dla mnie. Ale
          slucham co inni na przerwach mowia i chyba nie jst dobrze w tej firmie podobno
          nawet media sie nia interesuja,niewiem co robic czytajac to co tu piszecie
          • Gość: nowa Re: Praca w Euroadres IP: *.chello.pl 24.03.10, 21:18
            ja tez pracuje w tej firmie krotko ale z tego co slysze to ta firma
            zaraz padnie. prezesi jacys dziwni zadnego jeszcze nie widzialam, a ta
            pani co siedzi w tym szklanym pomieszczeniu to taka jakas straszna jak
            na nia patrze to sie jej boje, najgorsze jest to ze ci co dluzej
            pracuja gadaja ze zle kase sie wyplaca, ze nie dostali ostatniego calej
            pensji, ze cos z godzinami im sie nie zgadza. ja tez nie wiem co robic
            ale chyba zrezygnuje.
          • Gość: jekas Re: Praca w Euroadres IP: 212.180.208.* 09.01.14, 14:17
            nie kirownikiem tylko kierownikiem...jest i ma się dobrze :) Prowizje nadal są wysokie a za godzinę jest 12 zł brutto, a za dobre wyniki nawet 18 zł brutto. Jak na call center to bardzo dobra stawka. Umowa o dzieło. Być telemarketerem nie jest łatwo ale jeśli dobrze wykonujesz swoją prace i lubisz to robić to możesz wyciągnąć na prawdę sporą wypłatę! Tu trzeba się napracować ale przy wypłacie widać na co się zapracowuje.
        • Gość: XXXXX Re: Praca w Euroadres IP: *.chello.pl 24.03.10, 21:06
          o rany szaleństwo...... obserwuje co sie tu dzieje to dostaje zawotów
          glowy, uciekam stad ludzie, windykacja sie posypala - tam juz nie ma
          kto kasy sciagac, nieglugo nie bede miala zadnej wypłaty..... bogdan
          kierownikiem dzialu widykacji - no smiechu warte przeciez tyle co on
          tam nasciemnial tym klientom to glowa mala, podpisywal z ludzmi
          którzy kasy nie mieli i nie maja z czego splacac - ciekawe jak sam
          swoje sprawy bedzie windykowal, bo wlasnie nawiecej jego spraw wisi I
          JAKI ON MOŻE MIEĆ AUTORYTET U LUDZI!!!!! az słów brakuje do opisania
          tego co sie dzieje, coraz mniej osob które znam, chyba niedługo to
          bedzie sie dzial zmniejszal, słyszalam na fajku ze nowi ludzie chca
          grupami odchodzic...

najlepszy wybór to był awans kaski na dyrektorke - na sprzadazy sie
          nie zna, na widykacji tym bardziej, ludzie robią co chcą albo nic nie
          robią, po prostu jej bezradnosc jej obezwladniajaca, jak taka osoba
          moze zarzadzac ludzmi i firma, siedzi w tej swojej komórce i tylko
          rozkazuje, zadnej rady - TOTALNA PORAŻKA!!!!
    • Gość: 3 lat Re: Praca w Euroadres IP: *.centertel.pl 25.03.10, 10:50
      wierutne brednie rozżalonych wyrzuconych
      • Gość: ja Re: Praca w Euroadres IP: *.chello.pl 25.03.10, 11:20
        o jakiś obecny jeszcze zamroczony pracownik sie odezwal. Obudź sie!!! Przejrzyj
        na oczy!!! Tej firmy juz nie ma. Juz niedlugo na zumi bedziesz szukac nowego
        adresu siedziby hahahahahahah

• Gość: ?????? Re: Praca w Euroadres IP: *.chello.pl 25.03.10, 11:29
        A skąd wiesz, że wyrzuconych? Jakiś zły przepływ informacji masz 3 lat!
        Jeszcze pracuje i to co jest napisane to szczera prawda, już mam nagraną lepszą
        robotę i całe szczęście w końcu uwolnie się od tej firmy! tutaj to nie wiadomo
        teraz jesteś za chwilę cię nie ma! prezesik da rozporządzenie i choćbyś nawet
        nie wiem ile sprzedawała mają się głęboko w poważaniu! kasia też widze już kilka
        osob zwolnila. ludzie tu juz mnie nic nie trzyma szeczerze jak odeszła Beata to
        wszyscy wariuja. firma leci na leb na szyje!!!!!!! jeszcze chwila i mnie nie
        ma.... jak to czytacie zarzadcy euroadresu to domyślajcie się kim jestem!!!
        buziaczki i narka
    • Gość: Ja Re: Praca w Euroadres IP: *.centertel.pl 25.03.10, 14:06
      dla wszystkich zainteresowanych i przerazonych że już tu nie
      pracują i muszą szukać nowej pracy - jeśłi nie wiecie dlaczego
      Beata "odeszła " i iinne osoby które tu sie tak fajnie udzielają to
      powinny wiedzieć o pracy i "znakomitych" wynikach tych osób ostatnie
      3 - 4 miesiące - pracuję tu już prawie 1,5 roku i zasada jak w
      każdej innej firmie jest podoba - zwolnnieni szczekają to normalka
    • Gość: gość Re: Praca w Euroadres IP: *.stansat.pl 28.04.10, 14:18
      omijajcie tą firmę szerokim łukiem Wy co chcecie tam pracować ale przede wszystkim Wy co chcecie cokolwiek od nich kupić
      • Gość: Gość Re: Praca w Euroadres IP: *.ip.netia.com.pl 05.10.11, 14:39
        to ja podbije temat:

Coś się zmieniło w Euroadresie?
        Jak z wynagrodzeniem? Jak tam z działem windykacji?
        • Gość: gość Re: Praca w Euroadres IP: 83.238.5.* 10.11.11, 08:34
          witam. ja mam pytanie, bo złożyłam aplikację do tej firmy. Podobno podstawa około 2000 zł bez żadnych haków na osobę, czyli że nie ma jakieś tam progów do osiągnięcia. Czy to jest wogóle możliwe? Faktycznie kusi bardo, no ale powiedzmy sobie szczerze, jak na call center, to brzmi zbyt cudownie jak dla mnie. Czy ktoś tam pracuje może bądź w niedawnym czasie pracował i wie jak jest? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź :)
          • Gość: koraliki Re: Praca w Euroadres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 16:25
            czy ktoś był teraz rekrutowany do tej firmy?? mam pytanie odnośnie szkolenia u nich, bo przełożyli po raz 3 termin tego szkolenia o co be??i jak z ich wypłacalnością?
            • Gość: Ania Re: Praca w Euroadres IP: *.ip.netia.com.pl 19.11.12, 17:16
              z tego co wiem rekrutacja rzadko jest przekładana , może mieli jakiś powód.
              a jeśli chodzi o wypłacalność to jak najbardziej kasę wypłacają na czas i dobre są prowizję . Stała pensja + dodatek
            • Gość: zuza Re: Praca w Euroadres IP: 212.180.208.* 14.01.14, 13:13
              rekrutacja cały czas trwa, byłam nawet ostatnio rekrutowana w tej firmie ale nie załapałam się już na szkolenia w tym tygodniu, muszę poczekać na przyszły tydzień. Będę chciała skorzystać z tych szkoleń ponieważ osoba rekrutująca zapewniła mnie, że są szkolenia przygotowujące do pracy telemarketera, poza tym są skrypty które każdy sprzedawca dostaje do ręki i może z niego korzystać. Szkolenia są z negocjacji, sprzedażowe, informujące o tym w jaki sposób powinna przebiegać taka rozmowa o czym należy mówić klientowi...chyba jednak nie jest tak trudno ???
          • Gość: kasia Re: Praca w Euroadres IP: 212.180.208.* 10.01.14, 13:08
            w euroadresie każdy dzień to nowe wyzwanie. każdy pracownik i ja kiedy tam pracowałam czerpałam satysfakcję z ich realizacji. Każdy nowo pozyskany klient ma inne oczekiwania i wymaga innych sposobów komunikacji, nawet Ci którzy już są stałymi klientami lubią być dopieszczani i mają bardzo wysokie wymagania. Najważniejsze, jest dobre zrozumienie wzajemnie i kultura osobista. Dlatego też ja poświęcałam tym klientom maksymalnie wystarczająco czasu aby byli zadowoleni i realizowałam zamierzone efekty. Szczególnie na początku kiedy robiłam krótką analizę potrzeb klienta. Negocjacje z klientem muszą być dopięte i dokładnie ustalone tak żeby nic nie umknęło uwadze i żeby wszystko było dla niego zrozumiałe np: umowa ustna jaką klient zawiera przez telefon a potem dostaje ją mailem. W fazie końcowej sterujemy w taki sposób żeby Klient był zadowolony z reklamy, chciał do nas wracać i żeby przynosiło mu to stabilne i widoczne korzyści.
    • nailer1984 Re: Praca w Euroadres 01.03.12, 12:16
      Zaprosili mnie na stanowisko Kierownika Grupy Sprzedażowej. Szkolenie trwało 3 dni teoria i 4 dni praktyka, oczywiście bezpłatne. Jestem pracownikiem z 5 letnim stażem jako kierownik/supervisor grupy a oni kazali mi dzwonić mi przez 4 dni do Klientów zamiast zacząć pracować z grupą. Poza tym na szkoleniu odpadła połowa konsultantów i z 4 kierowników zatrudniono tylko 2 osoby a pozostałym zaproponowano stanowiska konsultantów! Wstyd, oszustwo i kpina z ludzi, którzy zrezygnowali jak ja z innych funkcji w innych firmach żeby u nich pracować. Poza tym podstawy proponują 2000 netto kierownikom a zaledwie 200zl mniej telemarketerom. Poza tym sposób sprzedaży praktykowany u nich to naciąganie ludzi a nie rzetelne informowanie. Książkę "Etyka w biznesie" jest im absolutnie obca...poczynając od telemarketerów a kończąc na prezesach firmy". Nic dodać nic ująć...!
      • Gość: lios Re: Praca w Euroadres IP: 212.180.208.* 09.01.14, 13:17
        Wolność jest to takie poczucie, które w człowieku nikt na świecie nie może zniszczyć !!! Firma Euroadres daje takie poczucie człowiekowi, ponieważ dba o dobro swojego pracownika. Piszę tak ponieważ pracowałam w tej firmie rok i wiem co mi dała ta praca, jakie doświadczenie zdobyłam i jakich ludzi poznałam. Dzięki tej pracy zdobyłam kontakty do wielu firm, przedsiębiorstw, menedżerów prężnych firm na rynku polskim i zagranicznym. Jak realizowałam plany które były na mnie nałożone przez mojego szefa i prawidłowo je wykonywałam to miałam większe szanse na awans i dobrą pensję. W tej firmie najważniejsza jest pracowitość, efektywność w sprzedaży i promocja produktów. Za długoletnią pracę z Klientami jest się dobrze postrzeganym na tym rynku i Klienci chętnie wracają do takiej firmy ze względu na prawidłową obsługę sprzedażową, chcą dalej z nami pracować i promować swojąa firmę dzięki naszej reklamie. Polecam firmę ponieważ dzięki niej mogłam się stać wolnym człowiekiem a w dzisiejszym świecie biznesu jest to na prawdę ciężkie :)
        • Gość: dida Re: Praca w Euroadres IP: 212.180.208.* 09.01.14, 13:42
          Firma euroadres działa na rynku ok 3 lat i zatrudnia ludzi do sprzedaży swoich produktów związanych z promocją. Jest to portal branżowy wielu kontaktów biznesowych dla wielu właścicieli firm i prezesów przedsiębiorstw. Euroadres podejmuje działania w tworzeniu dobrej oceny firm przez działania promocyjne. Jako były pracownik mogę tylko powiedzieć, że byłam z niej zadowolona, zdobywając nowe doświadczenie w biznesie, zdobyłam wiele kontaktów co skutkowało tym, że nadal z niektórymi klientami podtrzymuję relacje z racji tego że działam w podobnej branży. Żeby być specjalistą w tej branży trzeba starć się być dobry w tym co się robi. Wtedy łatwiej o awans i wyższe wynagrodzenie za pracę. Atmosfera pracy bardzo dobra, wszyscy starają się o to żeby taką atmosferę podtrzymać. Polecam ją wszystkim !
        • Gość: kamil Re: Praca w Euroadres IP: 212.180.208.* 13.01.14, 10:53
          Jestem Klientem średniej firmy, jestem z euroadresu zadowolony bo dzięki promowaniu moich produktów, które sprzedaje na rynku polskim wzrósł mój wizerunek firmy, który czasami bywał zachwiany i ulegał ciągłym zmianom w zależności jakie działania w danym temacie poczyniłem. Euroadres udowodnił mi, że na mocny wizerunek firmy w dużym stopniu ma wpływ skuteczna reklama. Jeśli ona jest skuteczna to wizerunek firmy jest jednym z decydujących elementów zdobycia zaufania na rynku przez odbiorców. Musi i jest ona profesjonalna. Euroadres i jej pracownicy którzy ze mną współpracują sprawiają, że mój produkt dociera do Konsumenta. Oni otrzymują rozmaite oferty usług i produktów. Najważniejsze w tym wszystkim jest to, aby reklama była wykonana starannie i szczegółowo – źle ukształtowany ogólny wizerunek jest źle kojarzony i bardzo trudno jest to w późniejszym czasie zmienić. Ja widzę same plusy i korzyści z działania marketingowego tej firmy, jest dla mnie platformą w wyszukiwaniu mi klientów i sposobem na poszerzenie mojej już zwiększonej sprzedaży. Widzę w tym kierunku postęp ponieważ dzięki osiągnięciu większej skuteczności reklamowo-promocyjnej mogę wywołać u odbiorcy sympatię do firmy jako całości. Jest ona dodatkowo szansą na zaistnienie i z tego się bardzo cieszę. To mnie satysfakcjonuje. Warto inwestować w taką reklamę, jeśli chce się osiągnąć sukces oraz zdobyć pozytywny wizerunek oraz nowych Klientów.
    • Gość: Marcin Re: Praca w Euroadres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.13, 07:33
      Witam,

Proszę byłych pracowników o kontakt na maila martinispl@yahoo.com, piszę artykuł o tych oszustach i potrzebuję informacji o procedurach tam panujących. Pozdrawiam
      • Gość: wojtek Re: Praca w Euroadres IP: 212.180.208.* 13.01.14, 11:45
        Najbardziej jestem zadowolony z tego ,że euroadres zapewnił mi we względnie krótkim czasie wypromować moją firmę w wyszukiwarkach, a zwłaszcza w najpopularniejszej wyszukiwarce w Polsce i na świecie m.in. Google. Otrzymałem od nich za kilkumiesięczną współpracę pozycjonowanie strony internetowej która polega na umieszczeniu nazwy mojego produkty/firmy wśród pierwszych wyników wyświetlanych, byłem w goglach jako trzeci po haśle kluczowym jakie sam sobie wymyśliłem i ustaliłem z nimi. Zauważyłem że po tym pozycjonowaniu mojej strony wzrosła mi popularność oraz popyt na moje produkty. Liczba wizyt na mojej stronie wzrosła i cały czas wzrasta do nieprawdopodobnych ilości, zainteresowanie było i jest tak duże aż nie wierzyłem. Wielu moich klientów ze względu na przemyślane umieszczenie tekstu przeze mnie i euroadres w tytule strony i w jej opisie zdecydowanie zachęciło do kliknięcia naszego linku w wynikach wyszukiwarki i odwiedzenia właśnie mojej witryny. Popularność mojej strony cały czas wzrasta co mnie bardzo cieszy.
        • tomeczek_44 kasia, lios, dida, kamil, wojtek... 17.01.14, 23:29
          A wszyscy chwalą Euroadres dzień po dniu i z tego samego IP (SuperMedia) :)

Tak żałosne, że aż śmieszne...

W uzupełnieniu:

forum.gazeta.pl/forum/w,140,100745972,148454431,Re_Czy_Euroadres_i_Eurotele_to_to_samo_.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka