Dodaj do ulubionych

Opiekunka do dziecka...

24.09.04, 11:30
Witam.
Moja dziewczyna zacxzyna szukać pracy w Warszawiejako opiekunka do dziecka
(niekoniecznie niemowlaka:). Ma świetne podejście do dzieci. Właśnie zrobiła
licencjat z pedagogiki opiekuńczo-wychowawczej. Dzieci po prostu ją
uwielbiają- tak jak ona je. Jak myślicie- czy ma szansę na podobną pracę w
Warszawie? Jeśli tak- to w jakim zakresie kształtują się zarobki i
ewentualnie gdzie najlepiej szukać takiej pracy?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • emilkana Re: Opiekunka do dziecka... 24.09.04, 17:41
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12255pozdr
    • Gość: magda Re: Opiekunka do dziecka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 09:25
      niech się zgłosi do agencji niań, np. Noski Eskimoski. powinno się udac.
    • Gość: Marta Re: Opiekunka do dziecka... IP: *.acn.waw.pl 29.09.04, 20:35
      www.niania.pl,
      forum e-dziecko
      pozdrawiam
    • Gość: aneta Re: Opiekunka do dziecka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 17:41
      zarobki 1200-1400 (chyba nawet wiecej, ale to zalezy od rodziny)Podam tel. do
      znajomej agencji opiekunek( sprawdzona !)022 8311190.Po pedagogice powinni
      szybko jej cos znalezc. Nie pobieraja prowizji. Zycze powodzenia.
      • joannamielcuch Re: Opiekunka do dziecka... 17.10.04, 21:24
        Jak sie nazywa ta agencja? I jak to dziala, skoro nie pobieraja prowizji?
        • Gość: aneta Re: Opiekunka do dziecka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 09:46
          Agencja pobiera prowizję od rodziców.Najpierw idziesz na kilku godzinne
          szkolenie, potem rozsyłają twoją ofertę rodzinom szukającym niani, jeśli są
          toba zainteresowani umawia cie agencja na spotkanie.
          • Gość: aneta Re: Opiekunka do dziecka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 09:47
            To Agencja Przy Tobie
    • Gość: aga Re: Opiekunka do dziecka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:17
      A ja będę szukac po nowym Roku opiekunki do dziecka-od samego początku, tj po
      porodzie na ok. 4 godziny dziennie do pomocy a potem (miesiąć, półtora) 8 godzin
      dziennie. Gdyby Twoja dziewczyna była zainteresowna skrobnijcie na
      dragnieszka@gazeta.pl
      • Gość: klaudia28 Re: Opiekunka do dziecka... IP: *.u.mcnet.pl 20.10.04, 16:31
        Witam, ja właśnie poszukuję opiekunki do dziecka, ale nie na pełny etat, tylko
        na kilka godzin dziennie. Jeśli Twoja dziewczyna byłaby zainteresowana to
        proszę o kontakt: klaudia28@gazeta.pl, 506-568-971
        • e-mail Re: Opiekunka do dziecka... 21.10.04, 08:19
          Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Jesteście bardzo pomocni (a raczej pomocne:).
          Póki co, zostajemy we Wrocławiu. Moja dziewczyna postanowiła kontynuować studia
          pedagogiczne (uzupełniające na Uniwersytecie). W związku z tym poszuka chyba
          pracy we Wrocławiu.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: aga Re: Opiekunka do dziecka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:12
            Troszkę szkoda... Alw słuszna decyzja-trzymajcie się i wszystkiego dobrego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka