Dodaj do ulubionych

Nowa praca

IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 13:01
Jutro zaczynam pierwszą pracę. 3300 brutto na początek. Wykształcenie wyższe,
3 języki obce, w Warszawie. Czy to dużo, czy mało?
PS. Jako Warszawiak od urodzenia: wszystkich przyjezdnych WITAM z otwartymi
rękoma!
Obserwuj wątek
    • Gość: joj Re: Nowa praca IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 11.10.04, 13:07
      Uwazam, ze calkiem niezle. Gratuluje i pozdrawiam.
      • Gość: drake78 Re: Nowa praca IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 15:16
        dzięx ;) Teraz się tylko zastanawiam ile to będzie netto...
        • Gość: lopi Re: Nowa praca IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.10.04, 15:22
          zastanawiasz sie ile to bedzie netto? A co z tym wyzszym wykształceniem o
          którym piszesz? naprawde mnie rozbawiłes.a i jeszcze to pytanie o pieniadze czy
          to dużo czy mało???!!! he,he!! Mieszkasz w tu i pytasz o takie rzeczy??? cos mi
          tu nie gra!!! napisz co to za praca dla takiego uczonego jak Ty??? ;-)
          • Gość: drake78 Re: Nowa praca IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 15:30
            Śmiech to zdrowie ;) Netto pewnie wyjdzie 2223 zł, ale dowiem się dopiero jak
            dostanę wyciąg z banku, prawda? Dlatego się zastanawiam ;)

Czy to dużo, czy to mało? Wszystko jest relatywne, dlatego dla jednego 3300 to
            bardzo dużo, a dla drugiego bardzo mało. Dla porównania: jedna znajoma osoba o
            takim jak ja wykształceniu dostaje w Wawie 1700 Euro na rękę. Inna osoba, o
            dokładnie takim samym profilu dostaje 1300 złotych na rękę. Więc?

Pozdrawiam.
            • Gość: lopi Re: Nowa praca IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.10.04, 16:00
              No widzisz jak ładnie!!! sam zadajesz pytania i sam tez na nie odpowiadasz.
              Miłego popołudnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka