IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 11:48
Przeszedlem testy, przeszedlem (?) tez pierwsza rozmowe, zaproszono mnie na druga, ale juz nie w sprawie stanowiska Doradca Citiphone, natomiast Konsultanta ds. Telesprzedazy (rozmowy wychodzace). Czy ktos z ubiegajacych sie tam o prace zostal potraktowany tak samo? W zwiazku z tym rozwazam trzy opcje. Pierwsza to taka, ze slabo wypadlem na rozmowie i wciskaja mnie teraz na rozmowy wychodzace. Druga, wypadlem dobrze i uznali, ze bede dobrym sprzedawca wiec chca to wykorzystac i zatrudnic mnie na innym stanowisku. Opcja trzecia, pod przykrywka Doradcy Citiphone rekrutuja pracownikow na czysty telemarketing, tylko w sumie po co? Licza, ze ludzie tak bardzo szukaja pracy, ze wezma co im dadza mimo, ze chcieli pracowac na innym stanowisku? Prosze o wypowiedzi, z gory dziekuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: lady Re: Citiphone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:22
      Byłam w takiej samej sytuacji jak ty, również w styczniu b.r. Ale koleżanka,
      która razem ze mną pisała testy, dostała pracę Doradcy, więc to nie jest
      przykrywka. A swoją drogą, pracujesz w telesprzedaży Citibanku?
    • Gość: Jola Re: Citiphone IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 18.02.05, 19:12
      Też miałam taką sytuację, starałam się o pracę Doradcy Citiphone jeszcze w
      listopadzie, przeszłam testy, ale po rozmowie nastąpiła nisza. Później
      wielokrotnie widziałam ogłoszenie o nowej rekrutacji. W styczniu odezwali się z
      działu aktywacji kont czy czegoś takiego. Nie dokładnie powiedzieli o co chodzi
      przez telefon. Okazało się, że chodzi o telemarketing z zatrudnieniem przez
      zewnętrzną firmę. JAk się o tym dowiedziałam, stwierdziłam że praca mnie
      zupełnie nie interesuje w tej formie, po prostu nie jestem typem sprzedawcy-
      wciskacza, myślałam że dobrze odnalazłabym się raczej w aspekcie doradctwa.
    • Gość: ala Re: Citiphone IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.10.16, 19:19
      Doradca Cityphone to chyba sama nazwa wskazuje , że jest to praca przez telefon. Na dobrą sprawę również doradca od sprzedawcy różni się tylko nazwą :) doradca finansowy - sprzedaje produkty bankowe , doradca ubezpieczeniowy - ubezpieczenia. Konsultant od doradcy różni się tym , że nie sprzedaje produktu oko w oko klientowi. Chociaż, każdy może to odbierać inaczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka