Dodaj do ulubionych

mgr administracji

IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.05, 10:55
Co po takich studiach oprócz pracy w urzędach można robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Eliza Re: mgr administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:19
      Moja znajoma po takim kierunku na PW sprzata w hotelach w Anglii !!!
    • Gość: Marek Re: mgr administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:21
      Przede wszystkim podnos kwalifikacje na podyplomowych i startuj do UE ! A jak u
      Ciebie z jezykami?
      • Gość: lol Re: mgr administracji IP: *.crowley.pl 07.02.05, 13:23
        Możesz zdawać do KSAP, wówczas pracę masz pewną. No tylko trzeba się tam
        najpierw dostać:)
        • Gość: iwa Re: mgr administracji IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.05, 19:43
          A czy ktos wie coś na temat egzaminów do KSAP? szczególnie dotyczących
          pierwszego etapu. Byłabym wdzięczna za informację.
          • Gość: misio Re: mgr administracji IP: *.marketscore.com / 216.148.246.* 06.03.05, 16:47
            Jedna pusia po administracji z oceną dostateczną na dyplomie wydanym przez
            Uniwersytet Łódzki dostała się do pracy w sekretariacie Misji RP w atrakcyjnym
            miejscu za granicą. Języki ma na poziomie tych od butów, ale to jej pracodawcom
            nie przeszkadza. Jej podstawowy język to "Yyyyyyy", a odpowiedź na każde
            pytanie "ja nie wiem".
    • Gość: up Re: mgr administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:11
      • Gość: aaa Re: mgr administracji IP: *.crowley.pl 06.03.05, 14:30
        www.ksap.gov.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka