Dodaj do ulubionych

Aster City BOK

21.04.05, 17:40
Trudno jest się tam dostać? Jakie mają wymagania? Wolą przyjmować panie czy
panów? Czy chłopak po liceum ekonomicznym ma szansę się tam zaczepić? Czy
wymagają znajomości języka obcego?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie informacje w tej sprawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Aster City BOK IP: *.aster.pl 21.04.05, 17:46
      Ale chodzi Ci o Bok oko w oko czy o telefoniczny BOK?
      • pompompom Re: Aster City BOK 21.04.05, 17:54
        Myślałam, że to jedno licho. Raz przychodzi klient oko w oko innym razem
        dzwoni. Domyślam się, że w tym telefonicznym potrzebny miły głos, w tym oko w
        oko prezencja. Osoba poszukująca ma jedno i drugie, więc chętnie poczytam o obu
        formach. Dzięki :)
        • Gość: Marta Re: Aster City BOK IP: *.aster.pl 21.04.05, 20:42
          Mysle ze w obu chodzi o to samo ale powiem o tej telefonicznej bo znam osobe
          ktora tam pracuje wiec pierwsza rzecza jest dobre cv i list motywacyjny ktory
          zrobi wrazenie na rekrutujacym nawet jesli nie bedziesz mial doswiadczenia
          potrzebna jest tez minimalna znajomosc techniki komputerowej i internetu..a
          potem to juz tylko zablysnac na rozmowach. A powiem ze rozmowa do aster city
          nie jest prosta...
          angielskiego nie wymagaja chociaz w ogloszeniu o prace podaja to jako wymaganie
          atutem twoim bedzie jesli bedziesz znal ang w stopniu pozwalajacym na
          komunikowanie sie ale niekoniecznie.
          Takze mysle ze masz szanse nawet jesli jestes tylko po liceum ale oni raz na
          pol roku robia rekrutacje.
          Pozdrawiam

• pompompom Re: Aster City BOK 21.04.05, 21:35
            Marta, dzięki. Czyli teraz kiedy się mozna spodziewać rekrutacji? Wiem, że są 3
            miejsca w Warszawie, gdzie są te BOKi (Racławicka, Jana Pawła i Pl. Hallera)
            czy do wszystkich jest w tym samym czasie, czy jakoś tak wymiennie. I czy to
            oznacza, że tak często wymieniaja personel. Czy te placówki różnią się tym, że
            np. na Racławickiej jest tylko telefoniczny, a na JPII oko w oko czy wszędzie
            jest jedno i drugie? To chyba ważne, bo w razie czego wiadomo, gdzie składać
            papiery. i Gdzie się trudniej dostać?
            Ps. Piszę w imieniu brata, bo on teraz nie ma dostepu do netu. Ja jestem baba,
            więc żeńska forma jest mi blizsza. :)
            • Gość: Marta Re: Aster City BOK IP: *.aster.pl 21.04.05, 22:35
              Powiem tak bok oko w oko jest na jana pawla dabrowskiego i hallera ale bok
              przez telefon tylko na dabrowskiego tam jest cale call center i tak naprawde
              nie wiem jak wyglada procedura do tego oko w oko wiem ze teraz skonczyla sie
              rekrutacja do call center i pewnie za jakies pol roku bedzie nastepna a to
              dlatego ze przybywa im klientow i coraz wiecej ludzi ma problemy wiec musza
              dzwonic bo sa za leniwi by przyjsc do biura osobiscie:)A do tego potrzebuja
              nowych ludzi wiec moja rada dla brata ogloszenia do aster city pokazuja sie w
              portalach o prace np hrk czy pracuj wiec trzeba obserwowac.
              • bond.jamesbond1 Re: Aster City BOK 22.04.05, 14:05
                Proponowałbym wysłać ofertę do Dyrektora Departamentu Obsługi Klienta (tak to
                się u nich nazywa). To bardzo dynamiczny człowiek - sądzę, że byłaby jakaś
                szansa. Jest on w AC prawdziwym VIPem - wystarczy jedno jego słowo i na pewno
                zaproszą Twojego braciszka na rozmowę.
                Nazwiska ani kontaktu Ci nie podam - z oczywistych względów.
                • pompompom Re: Aster City BOK 22.04.05, 17:39
                  Bond, świetny pomysł. Zaraz to zrobimy.
                  A tak na marginesie, to chyba normalne, że człowiek chce wiedzieć jakie ma
                  szanse, bo może przyjmują tylko specjalny gatunek ludzi ;)
    • wiraqocha Re: Aster City BOK 22.04.05, 12:58
      Hmm... tak mi sie skojarzylo... Jak sie nazywa Biuro Obslugi Klientow sieci
      sklepow OBI? OBIBOK! :D
      • pompompom Re: Aster City BOK 22.04.05, 17:40
        Hi hi hi dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka