samanta86 03.06.05, 10:56 "poświadczona kserokopia dowodu osobistego"? Trzeba ją zrobic na uczelni czy gdzieś indziej. pomózcie. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: granat_18 Re: co to jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:58 po prostu musisz skserowac dowód!1i jak bedziesz dawać papiery to musisz pokazać dowód a pani w dziekanacie Ci potiwerdzi zgodność:)a na co składasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: co to jest IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.06.05, 11:21 Robisz ksero dowodu najlepiej żeby były dwie strony dowodu (w przypadku nowego, chyba starą kobitką nie jesteś ;) ) znalazły się na jednej sronie A4 i potwierdzasz tam gdzie wyrabiałaś dowód, ja przynajmniej tak zrobiłem. Ale słyszałem że niektórzy poświadczyli w sekretariacie szkoły, którą skończyli. Ja tam jednak wolałem liczyć na administrację ;) w końcu zdawałem WOS i wypadałoby z pieczątką organów :D a nie z pieczęcią szkoły, która mnie męczyła ostro przez 3 lata :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otellina Re: co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:42 Jeśli na uczelni nie ma upowaznionego pracownika, to kopia musi byc potwierdzona przez notariusza. U mnie to kosztowalo 6zl za strone A4 Odpowiedz Link Zgłoś