Gość: WERONIKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:56 ZNACIE MOŻE JAKIEŚ FAJNE MIEJSCE NA PŁATNE PRAKTYKI GDZIE NIE WYMAGAJĄ ZNAJOMOŚCI (BIEGŁEJ)ANGIELSKIEGO I NIE MAJA ZBYT WYGÓROWANYCH WYMAGAŃ,PROSZE O POMOC Z GÓRY DZIĘKUJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_78 Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE 13.05.05, 19:19 Alr to Tobie mają płacić, czy Ty będziesz płacić za praktyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:20 Ale co tak naprawde chcesz robić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
weronika412 Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE 13.05.05, 23:14 i pomoze ktoś,podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eni Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 14.05.05, 17:42 ale jak mamy podpowiedzieć? Chcesz żeby Ci płacili, bo nie znasz dobrze angielskiego i nie bardzo bardzo pasują Ci "wysokie wymagania". Czego dziecko oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:25 po co odpisujecie temu komuś z takim sarkazmem-lepiej nic przecież nie pisać skoro pomóc i tak nie możecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 08:03 Wybacz ale tu nie chodzi o sarkazm - moze minimalnie - ale w jaki sposob komunikowac sie z kims kto mówi ... ehhh ... zaplacicie mi ??? Jestem w sumie kipeski ... ale zapłacicie ??? Nie podaje swoich umijetnosci , tylko wady, nie wie co chce robic , a pierwsze primo to kasa. Az zal to czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE IP: *.crowley.pl 18.05.05, 09:52 Zawsze primo jest kasa. A te bzdety o tym że sie chce człowiek rozwijać można sobei wsadzić. Naprawde zaczyna być żenujące jak sie na rozmowi erekrutacyjnej słyszy po raz 100 że ja to chce u was pracować bo...i tu pada milion bajecznych powodów takich że głowa mała. Nie dziwne że ludziom mało płaca skoro firmy doradcze nawsadzały ludziom takich pierduł do glowy że trzeba mówić o "ideałach" dodam ze kłamliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola21 Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE 18.05.05, 10:29 moze to dla ciebie idaly klamliwe. ja takimi idealami kierowalam sie w trakcie studiow i dlatego konczac je mam 3 letnie doswiadczenie w zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola21 Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE 18.05.05, 10:36 ;) troche sobie dodalam. gdyby policzyc wszystkie miesiace wyszlo by pewnie ze 2 lata. chcialm tylko dodac, ze praca dala mi to czego na studiach nie moglam znalesc i na pewno nie chodzilo o kase. Odpowiedz Link Zgłoś
lizavieta1 Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE 15.05.05, 20:45 no tak, proponuję ci napisac list motywacyjny tej treści. sukces murowany! Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE 15.05.05, 21:51 Sprobuj w MPO, szukaja takich jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dakka Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:51 www.lpr.pl zajebista korporacja z czaderskim CEO Odpowiedz Link Zgłoś
nicola21 Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE 17.05.05, 14:26 nie jestem z Wawy wiec Ci nie pomoge, ale wykorzystaj to co Ci napisale moi przedmowcy jako dobra rade: 1. zastanow sie co umiesz, bo jesli nic nie umiesz mozesz zaczepic sie ewentualnie w hipermarkecie. pracodawca tez nie bedzie sie nad tym zastanwial - zatrudni osobe ktora wie czego chce. 2. pokaz ze Ci zalezy na pracy a piszac takie posty tylko sie dyskredytujesz. wygladasz na osobe ktora szuka tak aby nie znalesc i miec czyste sumienie ze sie chcialo ale sie nie udalo. 3. rozejrzyj sie na swoim wydziale moze beda jakies ogloszenia, ewentualnie podpytaj kolegow co oni robia w wakcaje. 4. wejdz na portal pracuj.pl lub podobny i zobacz jakies firmy szukaja ludzi na praktyki. 5. jesli nie mozesz nic znalesc mzoe warto popracowac za darmo ale robic to co wiaze sie z twoim kierunkiem studiow. bo jesli zalezy ci na pieniadzach to warto pojechac np do Anglii albo Niemiec na dwa miesicace. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika412 Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE 22.05.05, 20:11 dzieki za dobre rady Odpowiedz Link Zgłoś
weronika412 Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE 22.05.05, 20:13 ale niekrorzy odebrali to moje zapytanie troszke inaczej niz chciałam ale...trudno,wbrew pozorom ale...szkoda czasu zeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PŁATNE PRAKTYKI W WARSZAWIE IP: *.altec.pl / *.altec.pl 17.05.05, 18:59 heheh a potem sie ludzie dziwią, że w kraju bezrobocie szaleje ;) Odpowiedz Link Zgłoś