azazella 04.07.05, 09:49 Czy ktos przechodził? Na czym to polega? Mam na myśli jedną z firm wielkiej czwórki. CZego sie spodziewać? Na co uważać? Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tigr Re: Case Study Interview IP: *.abc.com.pl 04.07.05, 12:01 Będziesz rozwiązywać case study podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Czyli taki test, jak myślisz, bo pewnie trzeba będzie myśleć na głos. Osoba przesłuchująca będzie zadawać w trakcie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
azazella Re: Case Study Interview 04.07.05, 13:39 Hmm, ale podobno bedzie godzina na samodzielne zmierzenie sie z zadaniem, a w trakcie drugiej godziny bede to prezentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akwem Re: Case Study Interview IP: *.net / *.pl 04.07.05, 17:08 czyżby PWC?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigr Re: Case Study Interview IP: *.abc.com.pl 05.07.05, 14:26 aha, czyli prostsza wersja. Tzn.,że niby będziesz mieć czas na rozwiązanie ale niekoniecznie musi być go dużo. Ja maiłam taka rozmowę, że case study rozwiązywałam "na żywo". powodzenia anyway! Odpowiedz Link Zgłoś