Gość: fanka IP: *.net.pl / 217.97.190.* 23.04.05, 15:09 jeśli ktoś ma nr.gg do sławych ,niech pisze!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: gg-sławni IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.04.05, 15:19 Aleksander Kwaśniewski: 7367210 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino22 Re: gg-sławni IP: *.zaw.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:26 Uśmiałem się nieźle jak przeczytałem te numery gg do "sławnych" Może zaraz jeszcze Busz sie znajdzie, Putin i inni :D. A co do fanki, to jeśli te pytanie zadałaś na poważnie to wiedz, że nawet jeśli tacy ludzi siedzą na gg w co bardzo wątpię to ich numery nie są dostępne tak dla wszystkich. Śmiać mi się chiało jak przeczytałem komentarze pod filmem gdzie grał Haley Joel Osment. Były tam setki wypowiedzi od roznego rodzaju fanek "bravo", ktore pytały o adres e-mail lub jakiegos komunikatora, bylo tez wiele odpowiedzi. Miedzy innymi "napisz do mnie to ci podam" itp. albo juz podane adresy e-mail, byly nawet nr gg. co juz totalna bzdura jest gdyz gg jest popularne tylko w polsce. Oczywistym jest ze tam na glupie pytania ludzie dawali glupie odpowiedzi, ale co ciekawe wiele fanek uwierzyło!! Dzieciaki nie bądzcie naiwe!! Jeśli by taki adres byłby znany przez wszystkich to dany aktor lub polityk nic innego nie robil tylko odpowiadal na jakies bzdurne maile. Możliwe ze i sa tacy ktorzy podaja swoje adresy i w miare mozliwosci odpowiadaja na jakies pytania czy listy, ale to raczej zdarza sie w 1 przypadku na milion. Pozdrawiam! i zycze zebyscie nie byli tacy naiwni :D Odpowiedz Link Zgłoś
haley.joel.osment ty mowic bzdury 23.04.05, 18:49 ja zawsze odpisywac. i ja lubic to. polskie fanki one uczyc mnie polskiego. ja pozdrawiac wszystkie polskie fanki. a teraz ja musiec isc pisac maile. see ya Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: gg-sławni 23.04.05, 21:22 Gość portalu: dino22 napisał: > Uśmiałem się nieźle jak przeczytałem te numery gg do "sławnych" Może zaraz > jeszcze Busz sie znajdzie, Putin i inni. A tak się składa, że Busz (Dżordż) się znalazł: 1845538. Putin też - 3790848. Numer do innych - 6122090. Oczywiście wszystkie te numery wziąłem z gadugadowej wyszukiwarki kontaktów. Mam też jeszcze jeden numer - absolutny hit! Jeśli chcesz porozmawiać z Jezusem, to ma numer 505018. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: gg-sławni 23.04.05, 21:28 Ejjjjjjjj, dzięki za nr do Jezusa!!!!!!!!!!!! Juz go tyle czasu szukam, ale nie śmiałam spytać na forum, bo bałam się, że mnie wezmą za dewotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dino22 Do marecki99 23.04.05, 22:18 gratuluje pmyslu, nie sadzilem ze tak sie mozna posmiac na tym forum, a jednak :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcz57 Re: gg-sławni 23.04.05, 22:42 numery wziąłem z gadugadowej > wyszukiwarki kontaktów. Mam też jeszcze jeden numer - absolutny hit! Jeśli > chcesz porozmawiać z Jezusem, to ma numer 505018. Tylko ze w wyszukiwarce jest kiludziesięciu Jezusów o nazwisku Chrystus: 10 z betlejem, 10 z nazaretu, 10 z jerozolimy i 1 z... tarnobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Numer gg do Jezusa 23.04.05, 23:41 marcz57 napisał: > Tylko ze w wyszukiwarce jest kiludziesięciu Jezusów o nazwisku Chrystus: > 10 z betlejem, 10 z nazaretu, 10 z jerozolimy i 1 z... tarnobrzegu Cholera, faktycznie kilku z nich się podszywa. Wpisałem "jezus" na wyszukiwarce i wyskoczył mis tylko jeden "Jezus Chrystus - Mesjasz", ale jak się wpisze wszystkie 3 słowa, to znalezionych jest dziewięciu. Ale zaraz... Skoro Bóg jest w trzech osobach, to jedna z tych osób może być w dziewięciu. Wszystkie te osoby to najwidoczniej jeden i ten sam Mesjasz! Rozmnożył kiedyś wino, rozmnożył teraz i siebie by móc rozmawiać z większą ilością osób jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dino22 Re: Numer gg do Jezusa 24.04.05, 01:29 a moze do Bin ladena ktoś ma?? Otoz tak sobie pomyslalem ze jego aktywnosc na wiejskiej w warszawie by sie przydala, warto by sie bylo porozmawiac z nim na ten temat. Facet jest swiatowy i z pewnoscia kazdy jezyk zna, a tym bardziej polski. No a komunikatora gg to juz sprawa oczywsta ze uzywa, bo przeciez to jak by nie bylo najbardziej popularny komunikator. Co o tym myslicie? Ciekaw jestem ile Osama ma fanek :-) Odpowiedz Link Zgłoś