Dodaj do ulubionych

gg-sławni

IP: *.net.pl / 217.97.190.* 23.04.05, 15:09
jeśli ktoś ma nr.gg do sławych ,niech pisze!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: gg-sławni IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.04.05, 15:19
      Aleksander Kwaśniewski: 7367210
      • marecki997 Re: gg-sławni 23.04.05, 17:47
        Andrzej Lepper 1681767
    • Gość: dino22 Re: gg-sławni IP: *.zaw.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:26
      Uśmiałem się nieźle jak przeczytałem te numery gg do "sławnych" Może zaraz
      jeszcze Busz sie znajdzie, Putin i inni :D. A co do fanki, to jeśli te pytanie
      zadałaś na poważnie to wiedz, że nawet jeśli tacy ludzi siedzą na gg w co
      bardzo wątpię to ich numery nie są dostępne tak dla wszystkich. Śmiać mi się
      chiało jak przeczytałem komentarze pod filmem gdzie grał Haley Joel Osment.
      Były tam setki wypowiedzi od roznego rodzaju fanek "bravo", ktore pytały o
      adres e-mail lub jakiegos komunikatora, bylo tez wiele odpowiedzi. Miedzy
      innymi "napisz do mnie to ci podam" itp. albo juz podane adresy e-mail, byly
      nawet nr gg. co juz totalna bzdura jest gdyz gg jest popularne tylko w polsce.
      Oczywistym jest ze tam na glupie pytania ludzie dawali glupie odpowiedzi, ale
      co ciekawe wiele fanek uwierzyło!! Dzieciaki nie bądzcie naiwe!! Jeśli by taki
      adres byłby znany przez wszystkich to dany aktor lub polityk nic innego nie
      robil tylko odpowiadal na jakies bzdurne maile. Możliwe ze i sa tacy ktorzy
      podaja swoje adresy i w miare mozliwosci odpowiadaja na jakies pytania czy
      listy, ale to raczej zdarza sie w 1 przypadku na milion. Pozdrawiam! i zycze
      zebyscie nie byli tacy naiwni :D
      • haley.joel.osment ty mowic bzdury 23.04.05, 18:49
        ja zawsze odpisywac. i ja lubic to. polskie fanki one uczyc mnie polskiego.

ja pozdrawiac wszystkie polskie fanki. a teraz ja musiec isc pisac maile.

see ya

• marecki997 Re: gg-sławni 23.04.05, 21:22
        Gość portalu: dino22 napisał:

> Uśmiałem się nieźle jak przeczytałem te numery gg do "sławnych" Może zaraz
        > jeszcze Busz sie znajdzie, Putin i inni.

A tak się składa, że Busz (Dżordż) się znalazł: 1845538. Putin też - 3790848.
        Numer do innych - 6122090. Oczywiście wszystkie te numery wziąłem z gadugadowej
        wyszukiwarki kontaktów. Mam też jeszcze jeden numer - absolutny hit! Jeśli
        chcesz porozmawiać z Jezusem, to ma numer 505018.
        • sylwiassss Re: gg-sławni 23.04.05, 21:28
          Ejjjjjjjj, dzięki za nr do Jezusa!!!!!!!!!!!! Juz go tyle czasu szukam, ale nie
          śmiałam spytać na forum, bo bałam się, że mnie wezmą za dewotkę.
          • dino22 Do marecki99 23.04.05, 22:18
            gratuluje pmyslu, nie sadzilem ze tak sie mozna posmiac na tym forum, a
            jednak :D
        • marcz57 Re: gg-sławni 23.04.05, 22:42
          numery wziąłem z gadugadowej
          > wyszukiwarki kontaktów. Mam też jeszcze jeden numer - absolutny hit! Jeśli
          > chcesz porozmawiać z Jezusem, to ma numer 505018.

Tylko ze w wyszukiwarce jest kiludziesięciu Jezusów o nazwisku Chrystus:
          10 z betlejem, 10 z nazaretu, 10 z jerozolimy i 1 z... tarnobrzegu
          • marecki997 Numer gg do Jezusa 23.04.05, 23:41
            marcz57 napisał:

> Tylko ze w wyszukiwarce jest kiludziesięciu Jezusów o nazwisku Chrystus:
            > 10 z betlejem, 10 z nazaretu, 10 z jerozolimy i 1 z... tarnobrzegu

Cholera, faktycznie kilku z nich się podszywa. Wpisałem "jezus" na wyszukiwarce
            i wyskoczył mis tylko jeden "Jezus Chrystus - Mesjasz", ale jak się wpisze
            wszystkie 3 słowa, to znalezionych jest dziewięciu.
            Ale zaraz... Skoro Bóg jest w trzech osobach, to jedna z tych osób może być w
            dziewięciu. Wszystkie te osoby to najwidoczniej jeden i ten sam Mesjasz!
            Rozmnożył kiedyś wino, rozmnożył teraz i siebie by móc rozmawiać z większą
            ilością osób jednocześnie.
            • dino22 Re: Numer gg do Jezusa 24.04.05, 01:29
              a moze do Bin ladena ktoś ma?? Otoz tak sobie pomyslalem ze jego aktywnosc na
              wiejskiej w warszawie by sie przydala, warto by sie bylo porozmawiac z nim na
              ten temat. Facet jest swiatowy i z pewnoscia kazdy jezyk zna, a tym bardziej
              polski. No a komunikatora gg to juz sprawa oczywsta ze uzywa, bo przeciez to
              jak by nie bylo najbardziej popularny komunikator. Co o tym myslicie? Ciekaw
              jestem ile Osama ma fanek :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka