Dodaj do ulubionych

IMPEL Security

IP: *.aster.pl 07.03.06, 22:52
Jestem po rozmowie wstępnej na stanowisko analityka sprzedaży, pierwsze wrażenie mieszane ..... Pani prowadząca rozmowę nie znała szczegółów pracy na tym stanowisku, mają odezwać sie wciągu 2tygodni.
Może ktoś z Was pracuje, pracował w tej Spółce w Warszawie, jakie jest atmosferka pracy, jakie zarobki, jaki system rządzenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: 2 Re: IMPEL Security IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.03.06, 12:12
      Nie mam większego pojęcia ale przed chwilą widziałem ich formularz
      zgłoszeniowy i uznałem że go nie wypełnię, za dużo poufnych informacji, na co
      im nr pesel?
    • Gość: serwus85 Re: IMPEL Security IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:20
      cała spółka jest żarłoczna, wykupuje nawet duże firmy warszawskie, znam tylko
      zarobki osób sprzatających, tragiczne, 1/2 niby etatu bez umowy na piśmie
      okazała się 1/4, do wypłaty 151 zł, za miesiąc styczeń - odśnieżanie, to
      delikatnie rzecz biorąc lekka przesada, spółkę interesuje tylko zysk na maxa
      • Gość: bezrobotna Re: IMPEL Security IP: *.aster.pl 09.03.06, 12:47
        Ja skaładałam CV na e-maila podanego w Wyborczej, nie pytali o szczegóły (PESEL, itp.).
    • innym_razem Re: IMPEL Security 22.05.14, 16:10
      znajomy u nich pracuje.mówi,że jest ok- zwłaszcza kasa na czas, nie musi się o nią upominać i na razie zamierza kontynuować współpracę z nimi.
      • krzysiek645 Re: IMPEL Security 01.06.14, 13:18
        Super! O to chodzi, złożyłem CV, mam nadzieję, że się uda, zwłaszcza w tak niepewnych czasach, wypłata na czas to skarb

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka