Dodaj do ulubionych

Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile?

23.08.06, 19:38
ile moze zarobic programista lub analityk syst?
Obserwuj wątek
    • im77 Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile 25.08.06, 09:52
      Witam
      też pracuję w banku w informatyce i chociaż zarobki są tajne to w średniej
      firmie zarobki programisty i analityka kształtuja się mniej więcej na poziomie
      7000tys
      • zillertal1 Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile 25.08.06, 18:36
        a w którym banku pracujesz?;) 7tys netto czy brutto?
      • Gość: czepialski Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile IP: 80.51.48.* 26.08.06, 10:55
        Pracujesz w banku w informatyce i piszesz takie bzdury - "7000tys". Chlopie tam
        to nawet prezes tyle nie zarabia.

Pozdr.

• Gość: jk Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile IP: *.sggw.waw.pl 29.08.06, 18:34
      musisz dużo powiedziec na rozmowie. Wtedy uznaja ze jestes tyle wart. A poza
      tym nie masz co liczyc na podwyżke. Jeżeli po kilku latach takiej zapragniesz
      to cazs zmienic prace.
      zarobki 4-7 tys.
      • zillertal1 Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile 29.08.06, 20:02
        ale te zarobki analityka sytemów 4-7tys. (netto?) dotyczą konkretnie
        KredytBanku/Warty? i te braki podwyżek tez? (jeśli tak to kicha:(
        • Gość: jk Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile IP: *.sggw.waw.pl 07.09.06, 12:15
          4-7 brutto. Do tego bony na swieta i paczki dla dzieci.
          I nie wierz w to ze premia troche nadgonisz, bo bywaly premie 0 % (a miało byc
          10). Brak zlecen, nadgodzin.
          I do tego lojalki za szkolenia. Jeszcze jak sie zwiazesz z firma pozyczka
          mieszkaniowa, to w zywe oczy Ci sie smieja jak spytasz o podwyzke.

• zillertal1 Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile 07.09.06, 22:13
            czy odpowiesz mi wprost ze piszesz o Warcie?czy tam pracujesz? bo cos mi sie
            wydaje ze sie dziwnie nabijasZ?
            • Gość: jk Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile IP: *.sggw.waw.pl 08.09.06, 10:06
              tak o warcie. juz nie
              • zillertal1 Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile 11.09.06, 07:58
                a generalnie jak sie pracowało? czemu zmieniłes?czy kazali siedziec po
                godzinach?czy oprócz premii miesięcznch były jeszcze jakies/>np roczne czy
                kwartalne?
                • Gość: jk Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile IP: *.sggw.waw.pl 11.09.06, 10:54
                  Tak byly symboliczne roczne, na skromny urlop wystarczylo.
                  Nikt nie kazal zostawac po godzinach, bo nadgodzin NIE BYLO, ale jak ma byc
                  zrobione to jest!
                  Jak sie sytuacja na rynku pracy poprawila, to wielu odeszlo, a jeszcze wiecej
                  mysli o zmianie.
                  Dobra praca ale na rok, zeby sie gdzies zahaczyc i na spokojnie rozgladac.

• zillertal1 Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile 26.09.06, 18:24
                    ale nadal nie mam odpowiedzi dlaczego było tam tak zle? przeciez płaca 7 tys na
                    reke to chyba dobra jak na warszawe? czemu zaczęli odchodzic? co było nie tak?
                    • Gość: jk Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile IP: *.sggw.waw.pl 27.09.06, 14:03
                      brutto
                      A ty wciąz sie zastanawiasz?
                      • zillertal1 Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile 27.09.06, 18:09
                        pewnie ze sie zastanawiam, to odpowiedz konkretnie na pytanie co tam było nie
                        tak czy nie? kasa mnie nie interesuje bo wiem ile mozna zarobic i co mnie
                        satysfakcjionuje, interesuje mnie atmosfera pracy i Warta ogólnie jako
                        pracodawca?
                        • Gość: jk Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile IP: *.sggw.waw.pl 29.09.06, 15:39
                          Atmosfera miła, fajni ludzie, przełożeni spoko.
                          Ale...
                          niskie zarobki
                          brak perspektyw (to jest ślepa uliczka)
                          Pozdrawiam i podziel sie wrażeniami jak zaczniesz pracować

• Gość: jk Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile IP: *.sggw.waw.pl 29.09.06, 15:47
                          aaa.. musze dodac
                          Dla dziewczyny to idealna praca (prawie żadne ryzyko zwolnienia), możesz zachodzic w ciążę bez obaw
                          • zillertal1 Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile 29.09.06, 18:14
                            dzieki za konkretną odpowiedź, o taką mi chodziło:))) wiadomo ze nowo
                            zatrudniający się mają lepiej finansowo, ale fakt - podwyżkę wszędzie cięzko
                            wywalczyc, ale i to jest do zrobienia...trzeba być wytrwałym:) a teraz
                            pracujesz w firmie która robi oprogramowanie dla siebie, czy dla klienta zewn?
                            • zillertal1 Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile 30.09.06, 11:23
                              aha, jeszcze jedno pyt:) skoro pisałes ze płacili ok 4-7brutto i to było mało
                              to ile Twoim zdaniem, a moze masz wiedze ile zarabia dobrze zarabiajacy
                              analityk w warszawie (z doświadczeniem np.3letnim)?
                              • raffm Re: Kredyt Bank/Warta - centrala informatyk - ile 30.09.06, 20:50
                                Jakiego typu ta praca jst w tym banku?
                                jakie zadania?
                                Jak wyglada rynek na informatykow w Polsce?
                                kogo szczegolnie szukaja a co jest przepelnione?
                                sa poszukiwani ogolnie czy raczej rynek jest nasycony?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka