Gość: projektant IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.07, 19:42 Czy ktoś wie coś na temat tej firmy? Zarobki, atmosfera, możliwości... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZEFIREK Re: Autoguard Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:05 Firma ta to jeden wielki przekręt.Klijentów kantują jak mogą.Może pracowników traktują lepiej?Ale podobno ,,jaki kram taki pan'' Odpowiedz Link Zgłoś
braszynka Re: Autoguard Warszawa 23.02.07, 07:55 Skąd masz takie informacje ZEFIREK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektant Zefirku, wiesz coś więcej, podziel się IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.07, 12:19 bo byłem tam na rozmowie i nie chciałbym wpaść w jakąś kichę. Czy to jakieś dziadostwo? Fakt, biuro nie wygląda zachęcająco, jakby się czas zatrzymał dawno temu, starocie i tak jakoś nijako Odpowiedz Link Zgłoś
braszynka Re: Zefirku, wiesz coś więcej, podziel się 23.02.07, 12:30 projektancie i jak po rozmowie? (sama jestem przed) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektant braszynko, na jakie stanowisko? IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.07, 20:36 ciekaw jestem, ja do programowania Odpowiedz Link Zgłoś
braszynka Re: Zefirku, wiesz coś więcej, podziel się 23.02.07, 12:39 najlepiej napisz cos na priva jeśli możesz :) braszynka@gazeta.pl będę baaardzo wdzięczna:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektant braszynko, na jakie stanowisko? IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.07, 20:37 jestem ciekaw. Ja do programowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Autoguard Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.07, 09:31 Ta firma to beznadzieja, dziadostwo, płace niskie aż do bólu, warunki pracy tragiczne Odpowiedz Link Zgłoś
braszynka Re: Autoguard Warszawa 26.02.07, 10:04 Łatwo narzekać ogólnie, jakie stanowisko, co tam robiłeś, i co masz na myśli przez warunki pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Autoguard Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.07, 12:57 mam wątpliwą przyjemność pracować tam jeszcze, ale myślę o znalezieniu nowej pracy, ogólny marazm, kilkanaście osób stłoczonych w jednym pomieszczeniu, ze wszystkim problem Odpowiedz Link Zgłoś
braszynka Re: Autoguard Warszawa 26.02.07, 13:29 nie brzmi to najlepiej:( ale wszystko zalezy od wielkosci pomieszczenia;) a w jakim dziale pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPIS [...] IP: *.rzeczpospolita.pl 26.02.07, 16:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
braszynka Re: Autoguard Warszawa 26.02.07, 17:06 hmm, w ofercie pracy maja wyszczegolnione, ze oferuja szkolenia, bufet, wyjazdy integracyjne, czyli co to jeden wielki pic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Autoguard Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.07, 17:37 ze szkoleniem to jest zawsze lament o pieniądze, bufet to jadłodajnia z czasów PRL, a o wyjazdach integracyjnych to nie słyszałem, a jest jeszcze tzw. opieka medyczne: wstrętne i nadęte babska z czasów komunizmu, co uważają iż robią łachę, ale leczyć to nie umieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPIS Re: Autoguard Warszawa IP: *.rzeczpospolita.pl 26.02.07, 17:49 poza tym jest taka atmosfera, że można się wykończyć nerwowo... Odpowiedz Link Zgłoś
braszynka Re: Autoguard Warszawa 26.02.07, 20:28 nie wygląda to nalepiej w takim razie:( po co w takim razie wydają kasę na tak rozbudowaną rekrutację poświęcając ludziom cały dzień praktycznie? no chyba, że to tylko takie wrażenie na początek? swoją drogą, to jak tam jest z zarobkami? ciężko się doprosić o podwyżkę? no i możliwości rozwoju o których wspominają też w ofercie pracy? w ogóle czy ktoś z Was ma jakieś wrażenia z działu IT, bo głównie ten dział mnie interesuje, a w końcu atmosfery między działami mogą się różnić:) (w tym cała ma nadzieja;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Autoguard Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.07, 21:05 jaki rozwój? pracujesz na danym stanowisku i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
braszynka Re: Autoguard Warszawa 26.02.07, 21:50 no to lipa:( a jak tam wygląda atmosfera - jest jakims mobbing, zmuszanie do pracy po godzinach i co najważniejsze czy wypłacają terminowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Autoguard Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.07, 22:02 panuje przygnębienie, mobbingu nie ma, czasem trzeba zostać po godzinach, ale nie ma też zmuszania, grosze wypłacane są terminowo Odpowiedz Link Zgłoś
braszynka Re: Autoguard Warszawa 27.02.07, 07:08 Aha, to najwazniejsze w sumie, że chociaż wypłaty są, kiedy trzeba. Ale grosze nastrajają mnie nie najlepiej. Swoją drogą, to dziwne, podobno rekrutacja u nich trwa prawie cały dzień, to na angażowanie ludzi w to mają kasę, a dla pracowników nie:( Odpowiedz Link Zgłoś