Dodaj do ulubionych

Autoguard Warszawa

IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.07, 19:42
Czy ktoś wie coś na temat tej firmy? Zarobki, atmosfera, możliwości...
Obserwuj wątek
    • Gość: ZEFIREK Re: Autoguard Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:05
      Firma ta to jeden wielki przekręt.Klijentów kantują jak mogą.Może pracowników
      traktują lepiej?Ale podobno ,,jaki kram taki pan''
      • braszynka Re: Autoguard Warszawa 23.02.07, 07:55
        Skąd masz takie informacje ZEFIREK?
      • Gość: projektant Zefirku, wiesz coś więcej, podziel się IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.07, 12:19
        bo byłem tam na rozmowie i nie chciałbym wpaść w jakąś kichę. Czy to jakieś
        dziadostwo? Fakt, biuro nie wygląda zachęcająco, jakby się czas zatrzymał dawno
        temu, starocie i tak jakoś nijako
        • braszynka Re: Zefirku, wiesz coś więcej, podziel się 23.02.07, 12:30
          projektancie i jak po rozmowie? (sama jestem przed)
          • Gość: projektant braszynko, na jakie stanowisko? IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.07, 20:36
            ciekaw jestem, ja do programowania
        • braszynka Re: Zefirku, wiesz coś więcej, podziel się 23.02.07, 12:39
          najlepiej napisz cos na priva jeśli możesz :) braszynka@gazeta.pl będę baaardzo
          wdzięczna:D
          • Gość: projektant braszynko, na jakie stanowisko? IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.07, 20:37
            jestem ciekaw. Ja do programowania
    • Gość: xyz Re: Autoguard Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.07, 09:31
      Ta firma to beznadzieja, dziadostwo, płace niskie aż do bólu, warunki pracy
      tragiczne
      • braszynka Re: Autoguard Warszawa 26.02.07, 10:04
        Łatwo narzekać ogólnie, jakie stanowisko, co tam robiłeś, i co masz na myśli
        przez warunki pracy?
        • Gość: xyz Re: Autoguard Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.07, 12:57
          mam wątpliwą przyjemność pracować tam jeszcze, ale myślę o znalezieniu nowej
          pracy, ogólny marazm, kilkanaście osób stłoczonych w jednym pomieszczeniu, ze
          wszystkim problem
          • braszynka Re: Autoguard Warszawa 26.02.07, 13:29
            nie brzmi to najlepiej:( ale wszystko zalezy od wielkosci pomieszczenia;) a w
            jakim dziale pracujesz?
            • Gość: SPIS [...] IP: *.rzeczpospolita.pl 26.02.07, 16:46
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • braszynka Re: Autoguard Warszawa 26.02.07, 17:06
                hmm, w ofercie pracy maja wyszczegolnione, ze oferuja szkolenia, bufet, wyjazdy
                integracyjne, czyli co to jeden wielki pic?
                • Gość: xyz Re: Autoguard Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.07, 17:37
                  ze szkoleniem to jest zawsze lament o pieniądze, bufet to jadłodajnia z czasów
                  PRL, a o wyjazdach integracyjnych to nie słyszałem, a jest jeszcze tzw. opieka
                  medyczne: wstrętne i nadęte babska z czasów komunizmu, co uważają iż robią
                  łachę, ale leczyć to nie umieją.
                • Gość: SPIS Re: Autoguard Warszawa IP: *.rzeczpospolita.pl 26.02.07, 17:49
                  poza tym jest taka atmosfera, że można się wykończyć nerwowo...
                  • braszynka Re: Autoguard Warszawa 26.02.07, 20:28
                    nie wygląda to nalepiej w takim razie:( po co w takim razie wydają kasę na tak
                    rozbudowaną rekrutację poświęcając ludziom cały dzień praktycznie? no chyba, że
                    to tylko takie wrażenie na początek? swoją drogą, to jak tam jest z zarobkami?
                    ciężko się doprosić o podwyżkę? no i możliwości rozwoju o których wspominają też
                    w ofercie pracy? w ogóle czy ktoś z Was ma jakieś wrażenia z działu IT, bo
                    głównie ten dział mnie interesuje, a w końcu atmosfery między działami mogą się
                    różnić:) (w tym cała ma nadzieja;))
                    • Gość: xyz Re: Autoguard Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.07, 21:05
                      jaki rozwój? pracujesz na danym stanowisku i tyle
                      • braszynka Re: Autoguard Warszawa 26.02.07, 21:50
                        no to lipa:( a jak tam wygląda atmosfera - jest jakims mobbing, zmuszanie do
                        pracy po godzinach i co najważniejsze czy wypłacają terminowo?
                        • Gość: xyz Re: Autoguard Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.07, 22:02
                          panuje przygnębienie, mobbingu nie ma, czasem trzeba zostać po godzinach, ale
                          nie ma też zmuszania, grosze wypłacane są terminowo
                          • braszynka Re: Autoguard Warszawa 27.02.07, 07:08
                            Aha, to najwazniejsze w sumie, że chociaż wypłaty są, kiedy trzeba. Ale grosze
                            nastrajają mnie nie najlepiej. Swoją drogą, to dziwne, podobno rekrutacja u nich
                            trwa prawie cały dzień, to na angażowanie ludzi w to mają kasę, a dla
                            pracowników nie:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka