Gość: dziunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:09 Witajcie ! Zawsze marzyłam zeby pracować jako kasjerka, nie wiecie gdzie mogłabym się zatrudnić? i jakie są zarobki? dodam że mam wykształcenie zasadnicze zawodowe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOŚĆ Re: Praca kasjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:04 Kobieto zastanów się co Ty chcesz zrobić. Kasjerki i kasjerzy są wykorzystywani ponad normę. Wiem co mówię, bo moi znajomi tak pracowali. A jeśli chodzi o zarobki to pensja nie starcza na przeżycie. Zastanów się dobrze co chcesz zrobić. Pomyśl nad innym zawodem. Pozdrawiam MR. T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: Praca kasjerki IP: *.acn.waw.pl 12.03.07, 19:46 Geant, Biedronka, Champion i jeszcze kilka innych...perełek. Atmosfera doskonała, zarobki 8-10 tyś miesięcznie, ale zawsze do negocjacji. Zdarza się premia kwartalna 200-300%. Szkolenia zagraniczne, opieka medyczna, karnety na basen, generalnie kozacki socjal. Najlepsi podobno dostają służbowe auta... A poważnie to w Euroshopie na Reymonta szukają pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Praca kasjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:05 ....i jeszcze inne Reale Tesca itp.Pomyśl to nie boli!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Praca kasjerki IP: *.farm.amwaw.edu.pl 15.03.07, 09:36 Na Targówku jest sklep w którym wciąż brakuje kasjerek. To ciężka praca ale pracuje sie swoje i do domu. Pensja? no cóż kokosow nie bedzie ale jakis 1000 zł dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś