29.04.07, 03:45
Witam,

nie zauważyłam ostatnio postów na temat pracy w BRE. Czy ktoś może się
podzielić jakimiś informacjami? Czy od czasów zwolnień w asyście ambulansów
coś się w sprawie warunków pracy (i stabilności zatrudnienia) zmieniło?
Myślę o pracy na Senatorskiej...

Dzięki za odpowiedzi!

gosc.portalu1
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: BRE Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:08
      głownie wyniki finansowe tej instytucji ;]
      • gosc.portalu1 Re: BRE Bank 06.05.07, 00:55
        Pewnie jeszcze Prezes i pare innych rzeczy ;) Choc wlasciwie nie pamietam, czy
        wspomniana akcja byla dzielem juz pana L., czy jeszcze pana K.

Wiesz moze cos konkretnego?
        • Gość: xxx Re: BRE Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 12:25
          akcja była dziełem pana K., niby sporo osób poszukują, niby wyniki finansowe
          lepsze. Ostatnio wdrożyli nowy system premiowania, no i są premie ;O a co
          dokładnie chcesz wiedzieć??
          • gosc.portalu1 Re: BRE Bank 11.05.07, 21:52
            Gość portalu: xxx napisał(a):

[...] a co
            > dokładnie chcesz wiedzieć??

Na przyklad to, dlaczego "niby"? Jakos tak nie widze entuzjazmu w Twojej
            wypowiedzi ;)

Mialam oferte pracy i nie wiem, czy warto sie wiazac z BRE na dluzej... Czy
            system premiowy obejmuje wszystkich pracownikow centrali? Od czego zalezy
            wysokosc premii? Czy pracuje sie tam 9-17, czy siedzi sie "do oporu"? Wiem, ze
            to pewnie zalezy od departamentu, ale gdybys mogl cos napisac... ;)
            • Gość: raf Re: BRE Bank IP: 193.24.24.* 10.08.07, 15:45
              też bym się dowiedział :)
    • Gość: gość Re: BRE Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 17:29
      Pracowałam w O/R W-wa i szczerze nie polecam. Nie dość, że delikatnie mówiąc,
      szefostwo dość tępe i mało rozgarnięte to i atmosfera mało przyjemna, za
      nadgodziny nie płacą, a jak się wykażesz czymś to nawet dziękuję nie usłyszysz.
      Szkoda zdrowia i nerwów. Do tego płace na poziomie McDonaldsa, chyba że się jest
      czyimś pociotkiem to wtedy dostaje się 2 czy 3 razy tyle.

Natomiast w centrali (czyli na Senatorskiej), z tego co zaobserwowałam podczas
      wielu szkoleń, w których dane mi było uczestniczyć pracuje się miło i przyjemnie
      od 9 do 15 z dłuuugą przerwą na lunch, i raczej nikt tam zestresowany nie
      biegał. Zresztą tak też wynika z moich kontaktów z centralą. Nigdy nic się nie
      dało załatwić na już, choćby klient nie wiem jak ważny i ogólnie wszyscy tam
      wszystko olewali. Jeszcze jedno, jak wychodziłam ze szkoleń koło 17 to w banku
      było już praktycznie pusto i głucho, także raczej na Senatorskiej nikt sobie
      flaków nie wypruwa. Acha i z tego co słyszałam to pensje też tam są kilkakrotnie
      wyższe, ale pracują w znacznej większości same pociotki oraz krewni i znajomi
      królika.
      Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka