Dodaj do ulubionych

przedstawiciel handlowy w tepsie?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 15:25
Czy ktos pracował lub pracuje jako przedstawiciel handlowy w dziale
bezpośrednich kontaktow (czy jak to tam się zwie) w tepsie?
Obserwuj wątek
    • potomar Re: przedstawiciel handlowy w tepsie? 03.07.03, 08:44
      Co to jest "teps"?
      • Gość: pppp Re: przedstawiciel handlowy w tepsie? IP: *.iel.waw.pl 03.07.03, 08:48
        Nasz wspaniały monopolista TP S.A.

• vokulski Re: przedstawiciel handlowy w tepsie? 03.07.03, 14:21
      Gość portalu: anulinka napisał(a):

> Czy ktos pracował lub pracuje jako przedstawiciel handlowy w dziale
      > bezpośrednich kontaktow (czy jak to tam się zwie) w tepsie?

JA PRACOWAŁEM 1 miesiąc i sobie dałem na luz , ogólnie totalna kicha na
      rozmowie obiecuja 3 tys oczywiście wynagrodzenie prowizyjne z grupy 30 osób
      najwiecej to chyba było 1500 zł srednia około 600 zł dodatkowo dodam ze jest
      to praca na kilka miesięcy na wypalenie po prostu po kilku miesiącach sama
      zrezygnujesz , a oni bedą mieli dyspozycyjnego pracownika na umowe zlecenie za
      pół darmo
      Pamietam ze miałem straszny ubaw , po rekrutacji nawet nie mieli kompletu
      chetnych a juz po pierwszym miesiacu w ogóle im brakowało chętnych do pracy

No coz świadczy to o tym ze ludzie jednak potrafią oceniać sytuację i nie
      pakują sie juz w gówno na samą wzmianke że będa mogli pracować w duzej znanej
      firmie ,
      • Gość: anulinka Re: przedstawiciel handlowy w tepsie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 21:02
        Dzięki i tak tam się nie dostałam. Te ich testy nie trzymają się kupy. Niby
        psychologiczne, ale takie sprzeczne, że nie widziałam żadnego sensu! Wyglądało
        to jakby pytania były wybierne na chybił trafił :(
        Różne testy miałam, ale takiego jeszcze nie :)
        HEH i to ma być rekrutacja!!!

vokulski napisał:

> Gość portalu: anulinka napisał(a):
        >
        > > Czy ktos pracował lub pracuje jako przedstawiciel handlowy w dziale
        > > bezpośrednich kontaktow (czy jak to tam się zwie) w tepsie?
        >
        > JA PRACOWAŁEM 1 miesiąc i sobie dałem na luz , ogólnie totalna kicha na
        > rozmowie obiecuja 3 tys oczywiście wynagrodzenie prowizyjne z grupy 30 osób
        > najwiecej to chyba było 1500 zł srednia około 600 zł dodatkowo dodam ze jest
        > to praca na kilka miesięcy na wypalenie po prostu po kilku miesiącach sama
        > zrezygnujesz , a oni bedą mieli dyspozycyjnego pracownika na umowe zlecenie
        za
        > pół darmo
        > Pamietam ze miałem straszny ubaw , po rekrutacji nawet nie mieli kompletu
        > chetnych a juz po pierwszym miesiacu w ogóle im brakowało chętnych do pracy
        >
        > No coz świadczy to o tym ze ludzie jednak potrafią oceniać sytuację i nie
        > pakują sie juz w gówno na samą wzmianke że będa mogli pracować w duzej znanej
        > firmie ,
        • Gość: grygi tp internet IP: ns2:* / 192.168.4.* 03.07.03, 21:38
          witam,

ja mialem mozliwosc odbycia praktyk w stolicy w TP Internet [chyba w
          telemarketingu - dokladnie nie wiem bo nikt mnie nie poinformowal dokladnie]

czas trwania 2 tygodnie, bezplatne :)

Ja mieszkam w Gdansku, wiec chyba bym wiecej stracil niz zyskal wiec z tego
          interesu zrezygnowalem. Poza tym ostateczna rozmowa z pewnym Panem z tej firmy
          byla malo przyjemna.

pozdrawiam
          • vokulski Re: tp internet 04.07.03, 09:27
            Telekomunikacja to jedno wielkie gówno , tam maja dobrze ludzi którzy siedza
            juz tam kupę czasu , czyli panie w biurach obsługi oraz ludzie na stołkach
            szeregowi pracownicy zatrudniania ostatnimi czasy maja przerąbane , mi akurat
            na tej pracy nie zależało , po prostu tak samo traktuje firme jednoosobową typu
            x jak np. firmę typu "Coca cola" po prostu uważam że ludziom odpierdala do
            końca Mała firma nie moze znaleźć Handlowca do pracy gdzie jest podstawa 1000
            zł = prowizja , a ludzie ida np. do takiej Tp-sy za darmo dla samej prowizji
            no bo to Tp -sa i będą się mogli tym pochwalic w cv
            według mojej subiektywnej opini to jest głupota

• Gość: Rex Re: tp internet IP: 195.205.101.* 04.07.03, 13:08
              Wiesz chyba masz rację. Sam się uganiam za tzw. Marką firmy,
              . Ale to g... warte. Jestem po polibudzie a nieraz te pseudo firmy proponują mi
              prace workera na produkcji gdzie wystarcza podstawówka. Na początku patrzzyłem
              na prestiż teraz mnie to nie obchodzi. Moja Przygoda z ZE w jednym mieście tez
              się przykro zakończyła , po 4 miesiącach praktyki , gdy zapytałem sie co z
              robota powiedzieli, wypchaj się ( no oczywiście wymagania och i ach) a przyjeli
              głąba ... z roku :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka