Gość: jobert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 09:10 tak jak w temacie, ciekawi mnie opinia o agencjach zatrudnienia funkcjonujących w wawie, work servis, adecco, manpower, active plus, work wonders, work temp, impel? itp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra880 Re: opinia o agencjach zatrudnienia 18.09.07, 09:50 ja byłam na rozmowie w jednej z takich agencji (simplika) nie polecam!!!!!1 osoba z którą rozmwawiałam wogóle nie była do tej rozmowy przygotowana a na koniec powiedziała, ze stanowisko na które aplikowałam jest już nie aktualne 9 dodam, ze dzień wcześniej zaprosiła mnie na rozmowę) żałosne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: opinia o agencjach zatrudnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 11:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=68906233&a=68906233 poczytaj to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwsława Work temps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 15:47 Tam mają na tapecie na okrągło tę samą ofertę. Jakiś czas temu wysłałam do Work Temps CV na stanowisko archiwisty w Polkomtelu, a tu parę dni po wysłaniu zadzwoniła pani z propozycją pracy na infolinii w tejże firmie (no cóż, firma się zgadza, ale stanowisko nie). Dwa lata temu też to proponowali. Wychodzi na to, że słaby "asortyment" prac mają. Odpowiedz Link Zgłoś