Gość: Gość IP: 217.153.180.* 09.10.07, 14:01 Witam, jak się pracuje w SODEXHO w IT. Ludzie? Atmosfera? Technologie? Projekty? Szkolenia? Zarobki? Perspektywy rozwoju? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni5 Re: Praca w IT - SODexHO 11.10.07, 13:51 bardzo polecam - niewielka firma, fajni ludzie, zwłaszcza w IT, pracujący tu po co najmniej kilka lat, atmosfera przyjazna - raczej nieformalna, jedynym minusem jest położenie na obrzeżach Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Praca w IT - SODexHO IP: 217.153.180.* 15.10.07, 12:54 Dzięki Agni, czy to oznacza, że dział IT nie mieści się na Marynarskiej? Pozdrawiam, Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: Praca w IT - SODexHO IP: *.acn.waw.pl 17.10.07, 21:45 Nie wiem gdzie się mieści główna siedziba, ale ta firma administruje budynkami innych korporacji np. Citigroup. Od automatów do kawy, przez telefony do IT (i wcale nie jest taka mała - to firma międzynarodowa). Możesz być rzucany z obiektu na obiekt, ale to tylko plus - można poznać ludzi, wyrobić znajomości, "układy:)". Pracuje się również w święta, ale płacą nadgodziny (w dni wolne 200%) bez szemrania. Odpowiedz Link Zgłoś
agni5 Re: Praca w IT - SODexHO 24.10.07, 09:24 sorry, byłam na urlopie. a to ma być sodexho czy sodexho pass? bo ja piszę o pass, które jest na kłobuckiej. z tego co wiem, sodexho ma się z marynarskiej przenosić na jerozolimskie w okolice ery... Odpowiedz Link Zgłoś
efelcia Re: Praca w IT - SODexHO 17.10.07, 20:54 a ja byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy jako recepcjonistka... Co o tym myślicie? Jak funkcjonuje ten oddział w Sodexho? Warto czekać na przeszkolenie na początku listopada... (czy to ściema?) czy szukać coś nowego? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda Re: Praca w IT - SODexHO IP: *.toya.net.pl 18.10.07, 19:00 malo znana firma, a jakie warunki Ci zaproponowali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiolong Re: Praca w IT - SODexHO IP: *.skorosze.net 19.10.07, 18:06 Buhahaaha mało znana firma hehehe. Bo chyba w branży nie pracujesz. Zanim coś napiszesz to się zastanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepik Re: Praca w IT - SODexHO IP: 62.233.197.* 24.10.07, 23:11 A wracając do tematu, czyli informacji na temat pracy w SoDexHo It? Odpowiedz Link Zgłoś