Gość: rumi IP: 80.50.54.* 08.05.08, 08:58 Jak wyglądają zarobki w GlaxoSmithKline, jaka atmosfera,pakiet socjalny? Procodawca godny polecenia? Startuję do działu sprzedaży (raportowanie).Mam rok doświadcznia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja..a co... Re: Praca w GlaxoSmithKline W-wa IP: *.telpol.net.pl 06.07.08, 15:22 podoba mi się ten wątek..podtrzymuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanowak Re: Praca w GlaxoSmithKline W-wa IP: *.chello.pl 07.07.08, 00:17 Consumer czy Pharma? jak nie jesteś pewna/-y/ to przy jakiej ulicy w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr śląsk Praca w GlaxoSmithKline Consumer IP: *.elpos.net 13.07.08, 21:22 Witaj zarobki są vs firma słabiutkie ale tylko przez pierwszy rok -dwa później jeśli ktoś jest dobry zaczyna zarabiać. Opieka medyczna w limie, trzeci filar, pakiet ubepieczeń i auto bez limitów, to chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Praca w GlaxoSmithKline W-wa IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.08, 00:27 Wznawiam bo w koncu odpowiedz na powyzsze pytania nie padła. W czwartek mam rozmowę w glaxo, prosze o kontakt na sss7@o2.pl osoby któe moga mi podpowiedziec o co pytali podczas pierwszego etapu, chciałabym sie dobrze przygotowac i nieźle wypasc, ile proponują na początek?? jakie warunki pracy?? Prosze o meilowy kontakt wszystkie osoby ktore mialy stycznosc z ta firma. Czy ktoś sie orientuje jeszcze dlaczego wielki koncern jak glaxo zaprosil mnie na rozmowe - zero doswiadczenia jako PM .... ?? Odpowiedz Link Zgłoś