abcdw 09.05.08, 14:46 Czy może ktoś mi napisać jakie są warunki pracy i zarobki w HTH Warszawa Targówek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: HTH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 12:05 nikt nic nie wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: HTH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:45 nikt tam nie pracuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: HTH IP: *.acn.waw.pl 23.05.08, 20:36 Witam! Chciałem nawiązać do wątku pracy w firmie HTH. Moja przygoda z HTH wyglądała tak, że znalazłem tam pracę z ogłoszenia w gazecie. Montaże kuchni, to co miałem robić. Rozmawiałem z niejakim Panem Grzegorzem, który bezpośrednio miał być moim pracodawcą. On był chyba podwykonawcą dla HTH. Ale był sciśle związany z ta firmą. W skrucie mówiąc przez tydzień pomagałem panu Grzegorzowi w montażach. A kiedy poprosiłem o piniądze za te pracę. Okazało się ża Pan Grzegorz nie ma przy sobie, albo coś innego wymyślał.W końcu wywiązał sie konflikt. Jeszcze wiele razy dzwoniłem do niego z upomnieniami. Ale już nigdy nie zobaczyłem moich pieniędzy. Pan Grzegorz jest mi winny 350zł. Może to niewiele ale jest. Nie było umowy pisemnej, tylko słowna tak więc nie mam jak dochodzic swoich praw. Radze wszystkim dobrze. Podpisujcie umowy od razu. Zabezpieczajcie się. Sprawdzajcie z kim i dla kogo pracujecie. Więc jeżeli ktokolwiek trafi na pana Grzegorza, radze sie zastanowić. Ale nie chcę mówić źle o samej firmie. Wydaje mi się, że to duży koncern który jest wypłacalny. Jeśli ktoś będzie miał kontakt z Panem Grzegorzem proszę go pozdrowić i przypomnieć o długu:P Odpowiedz Link Zgłoś