Dodaj do ulubionych

rzucam pracę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 19:12
... bo mam jesienna depreszke, a 1 dzien spedzony w domu sprawil, ze mam sie
super. Postanowilam rzucic te cholerna robote (choc za dobrą kaskę) i
objechac Ukraine. Ma ktos podobnie...?
Obserwuj wątek
    • Gość: agulha Re: rzucam pracę IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.11.03, 13:14
      Wiesz, bez urazy, ale ta decyzja to raczej wygląda na objaw manii...Rzucić
      łatwo, dostać drugą bywa trudno. Co do objazdu Ukrainy, i to jeszcze późną
      jesienią, to nie będę się wypowiadać.
    • Gość: pink elefant Re: rzucam pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 15:53
      może na początek spróbuj powalczyć z depresją innymi metodami np:
      poproś o podwyżkę lub przekaż część pensji na schronisko na paluchu, może do
      tego jakiś intensywny seks lub kuracja prozakiem pozwoli Ci powalczyć z
      jesienną " depreszką "?. Co do Ukrainy - to rzeczywiscie nie najlepszy pomysł o
      tej porze roku. Słyszałem że ładniej jest teraz na Mauritiusie.
      • Gość: escobar Re: rzucam pracę IP: *.crowley.pl 08.11.03, 23:46
        popieram. a jeśli chodzi o terapie ( intensywny seks )
        mogę zaproponować swoją skromną osobę :)
    • Gość: Ethlinn Re: rzucam pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.03, 12:17
      A ja Cię popieram, jeśli praca wykańcza Cię psychicznie, zrób to co wydaje Ci
      się, że moze pomóc. Gratuluję też odwagi, bo mało kto miałby w sobie tyle siły,
      aby zrobić coś takiego. Pomysł z Ukrainą jest świetny;-))) Powodzenia
      • Gość: Kasia Re: rzucam pracę IP: *.acn.waw.pl 09.11.03, 20:03
        Ja Cię doskonale rozumiem, a pomysł z Ukrainą OK, tylko nudziarze jeżdżą na
        Mauritius.
    • Gość: mika Re: rzucam pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 20:52
      ja tez tak zrobilam ponad 2,5 roku temu. Mialam dosyc stresow, zawisci w pracy.
      Pomimo dobrych zarobkow, wysokiego stanowiska odeszlam pod impulsem chwili.
      Bylam z siebie dumna. Do dzis szukam pracy. Jestem zrujnowana, zadluzona i nie
      mam juz co sprzedawac aby przezyc.W sklepie roznica w paru groszach na towarze
      liczy sie dla mnie.Po kremach i perfumach Chanel, Diora etc. dzis nie stac mnie
      na nivea. Zyje w nedzy...no i depresji. Dlatego zastanow sie zanim podejmiesz
      decyzje.
    • Gość: jan Re: rzucam pracę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 01:16
      Tak jedz na Ukraine i tam zostan - to albo depresja Ci sama przejdzie i w te
      pedy wrocisz albo Ukrainska mafia zalatwi ten klopot za Ciebie. Glowa do gory -
      poki ja jeszcze masz.
      • don-juan Re: rzucam pracę 11.11.03, 10:31
        jedz bedziesz miala fun
    • Gość: Dark Re: rzucam pracę IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.11.03, 11:51
      Czesc,
      jak juz zdecydujesz jechac, to zostaw na forum dane opuszczanej posady - ktos
      bedzie Ci wdzieczny!
      P.S. Czekamy na kartke ;)
      Pzdr.
      • Gość: Christiane pozdrowienia z Odessy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 12:25
        jest super, choc niezbyt cieplo, pozdrawiam. Nowa praca czeka na mnie od 01.12 -
        chyba nie muszę dodawać , ze lepsza ;o)
        • Gość: Dociekliwy Re: pozdrowienia z Odessy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 17:02
          Ciekawe od kiedy Odessa ma taki sam IP jak nasz krajowy... ale może się czepaim?
          Lipa i podpucha! A Wy, Forumowicze, łykacie wszystko jak świeży boczek!
          Ech... rzućcie się z mostu
    • Gość: rexio Re: rzucam pracę do miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 19:30
      Jak na zadłużoną bezrobotną kobiete to i tak sobie dobrze radzisz.Nie każdego
      stać na neostrade a Ciebie -tak.Ludzie piszcie prawde!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: agas Re: rzucam pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 14:34
        Ah, mam podobne mysli, bo nuda u mnie w pracyjak cholera, i to za małe
        pieniądze, wcozraj duzo czytalam na necie opodróżach, i zamarzyłam o podróży
        koleja transsyberyjska, niezla przygoda musi to być tylko zastanawiam sie czy
        bycie zmarżluchem mnienie eliminuje, podróze niewygodnickie jaknajbardziej dl
        mnie, czy ktosmoze byl na takiej wyprawie?

pozdrawiam wszystkich sfrustrowanysch
        ps, macie jakies pomyslyna nude w pracy? ale tak, zeby szef nie widzial i inni
        koledzy siedzacy ze mna w pokoju,heh
        • omango Re: rzucam pracę 15.01.04, 16:33
          oswiec mnie tylko prosze, coz jest fantastycznego w takim pomysle: TLUC SIE
          BRUDNYM POCIAGIEM PRZEZ MIN TYDZIEN??? za oknem min -20 st. skraplajaca sie
          para na oknach, zero porzadnego kibka i prysznica???

zdecydowanie ten Mauritius brzmi lepiej. Skoro praca tu cie nudzi, to tam w
          ciepelku zawsze znajdziesz prace w jakiejs knajpie. Nudno pewnie nie bedzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka