astorlive 18.01.09, 19:24 Może ktoś z Was pracuje w Netii? Jakie są tam zarobki (stanowisko młodszy specjalista)? I jak jest z umową zlecenie? Co sie dzieje z pracownikiem po roku pracy? Zwalniają? Będę wdzięczna za odpowiedzi )))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mobil Re: szkoda, że nikt nie chce podzielić się wiedzą IP: 193.0.116.* 22.01.09, 16:34 ale mlodszy specjalista czego? bo to ciezko okreslic ile moze zarabiac mlodszy specjalista nie wiadomo czego:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szkoda, że nikt nie chce podzielić się wiedzą IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.09, 21:38 mój mąż proszę pani z zawodu jest młodszym specjastą Odpowiedz Link Zgłoś
astorlive Re: szkoda, że nikt nie chce podzielić się wiedzą 23.01.09, 16:10 to jest taki zawód "młodszy specjalista", szczerze... to pierwsze słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
astorlive Re: szkoda, że nikt nie chce podzielić się wiedzą 23.01.09, 16:08 młodszy specjalista w dziale sprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela praca w NETII....? IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 14:14 Zarobki są nawet niezłe, od 9 do 14zł. netto, ale z umową o pracę ciężko, jak tylko mogą to trzymają na zleceniu. Ludzie pracują tam po 7 lat i do tej pory nie dostali umowy o pracę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
astorlive Re: praca w NETII....? 23.01.09, 16:11 dziekuję za odpowiedź, myślę właśnie o podjęciu pracy w tej firmie, więc są to dla mnie cenne informacje ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: praca w NETII....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 08:12 A przedstawiciel handlowy w Netii na umowę zlecenie na starcie ile zarabia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: praca w NETII....? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.15, 20:21 Witam was kochani Strzeżcie się pracy w Netii!!!!!!!!! Omijajcie tą firmę łukiem to skandal jak oni traktują pracowników, niby miesiąc szkolenia ale tak naprawdę z trzy tygodnie wychodzi to szkolenie teoria no i tak zwane odsłuchy. Następnie taka osoba siada od razu na lini nie jest w 100 procentach tak naprawdę kompetentna, a te ich zapewnianie że jest wsparcie to taka ściema , w sumie mają cie w dupie musisz sama sobie radzić .Ciągle dostajesz od klientów opie...że nie jestes kompetentny, za wszelkie nieporozumienia netii ty sie tłumaczysz na infolini i zńow opie...dostajesz od klienta opier...l od tak zwanych kordynatorów którzy tylko naciskaja na umowy bo one tak naprawde sie w tej pracy liczą nie liczy sie pracownik że sie stara przychodzi do pracy oni maja to znowu w dupie. jesteś rozliczany z każdej minuty przerwy jak w ogóle na nią pojdziesz bo po 80 osob w kolejce. ale taki kordynator kiedy chce idzie na papieroska popie... głupoty tobie nie pomoże tylko znów z ryjem gdzie umowy bo przecież te frajery mają prowizje z waszych umów a wy dostajecie marne grosze. Więć jesli szanujecie swoje zdrowie psychiczne wystrzegajcie sie tych pajaców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: praca w NETII....? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.15, 20:31 Witam Wystrzegaj się pracy w netii ,ja tam pracowałam i uciekłam. Uwierz mi pracowników maja w dupie licza sie tylko umowy . Nie dostaniesz umowy o prace chyba że będziesz miesięcznie sprzedawac po 40 umow co jest nie realne. Daja na trzy miesiące pierwsza umowę zlecenie albo ci przedłużają albo nie. Krótkie szkolenie siadasz na lini nie przeszkolona w 100 procentach te ich zapewnienie że jest wsparcie z ich strony to znów ściema.Klienci cie wyzywają kordynatorzy cie opie...ja że mało umow. Na przerwę jak chcesz wyjsc musisz sie prosić bo po 80 osob w kolejce. Jak chcesz to próbuj ale nie mow że nie ostrzegałam Odpowiedz Link Zgłoś