swiv3d 09.04.09, 12:57 Czy ktoś zna tą firmę? Nie mogę znaleźć żadnych informacji w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: johny Re: PolFinancial IP: *.elartnet.pl 05.05.09, 14:24 No wlasnie ja tez nic nie moge znalez a niebawem mam u nich rozmowe moze ktos cos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krrra Re: PolFinancial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 20:42 czy udało ci sie znaleźć jakieś info? właśnie znalazłam ogłoszenie i chciałabym na nie odpowiedizeć o ile ma to jakiś sens. jeśli firma jest nieciekawa, to.... chyba nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik firmy Re: PolFinancial IP: *.master.pl 20.05.09, 21:51 pracuję od 3 miesięcy narazie nie ma wypłaty szkolenia to taka ściema dużo obiecują mowa jest o dobrych zarobkach ale jak na razie po tak długim czasie dostałem pare złotych a umowę to czystą i kazali mi sobie samemu wypełnić obiecują pracę jako doradca a w rezultacie jestem przedstawicielem nordea nie dajcie się nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polfinancial Re: PolFinancial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 13:52 Firma prowadzi rekrutację od niecałych 3 miesięcy więc nie ma możliwości abyś tam pracował tyle czasu, w ogłoszeniu widać wyraźnie, że PolFinancial jest bezpośrednim przedstawicielem GeMoney Bank, więc poraz kolejny mijasz się z prawdą ( Nordea )! W treści ogłoszenia widać,że poszukujemy osoby na stanowisko przedstawiciela bankowego,a nie doradcy. Mamy nadzieję,że jest to błąd wynikający z nazwy firmy. Pozdrawiamy, PolFinancial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big.polak Re: PolFinancial IP: *.mcx.pl 18.08.09, 13:27 Witam.Może Ty Gościu pracujesz na Gotarda?Widziały gały co brały.Szybko załtw inną pracę , bo Prokurator i CBS się tym "G.." interesuje.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maranello Re: PolFinancial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 15:52 Domyślam się, że chodzi Ci o firmę Polfinance która z Polfinacial nie ma nic wspólnego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PolFinancial IP: *.home.aster.pl 14.02.10, 16:13 A gzie się podziała ta firma Polfinancial? Już nie ma jej na Gotargda 9. Śpieszmy się kochać, bo tak szybko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alucard Re: PolFinancial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:08 Informacje na temat firmy której szukasz mozna znaleźć pod adresem www.polfinancial.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maziaber Re: PolFinancial IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.09, 11:58 Witam, Jeśli chcesz zostać doradcą klienta w renomowanej firmie istniejącej od kilkunastu lat na rynku usług finansowych, napisz do mnie. maziaber@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś