anmanika 17.04.08, 08:35 Byleby się do soboty wyklarowało bo jadę orac i siac) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Pozdrawiam deszczowo 17.04.08, 09:21 Aloha, pogoda w weekend ma być taka mniej więcej obelżywa Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Pozdrawiam deszczowo 17.04.08, 09:32 No przecie to stara świecka tradycja, że piękna pogoda jest przeważnie w czasie gnicia jednostek ludzkich w obrzydliwych biurach i innych zakładach pracy, natomiast w weekend w czasie tych jakże krótkich chwil wolności, kiedy człowiek odbudowuje poczucie własnej wartości i stara się siebie przekonać, że nie jest tak do końca komplentym debilem, jak uważa jego szef, wtedy leje i wieje. )) Odpowiedz Link
anmanika Re: Pozdrawiam deszczowo 17.04.08, 09:34 O przepraszam, moje stare szefostwo dbało o personel jak o zgniłe jajko, a nowe stara się ze wszelkich sił dorównac staremu Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Pozdrawiam deszczowo 17.04.08, 09:38 anmanika napisała: > O przepraszam, moje stare szefostwo dbało o personel jak o zgniłe > jajko, a nowe stara się ze wszelkich sił dorównac staremu Wyjątek potwierdzający regułę Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Pozdrawiam deszczowo 17.04.08, 09:44 Nic nie mówili w radio o spaleniu pyłów na słońcu? Może to pierwszy dzień pięćdziesięcioletnich opadów? Odpowiedz Link
eulalija Re: Pozdrawiam deszczowo 17.04.08, 10:17 36krzysiek napisał: > Może to pierwszy > dzień pięćdziesięcioletnich opadów? Odpukaj, w co tam masz pod ręką, z niemalowanego drewna! Natychmiast odpukaj. Ewentualnie jeszcze pluń przez lewe ramię! Odpowiedz Link
lylika Re: Pozdrawiam deszczowo 17.04.08, 10:47 36krzysiek napisał: > Może to pierwszy > dzień pięćdziesięcioletnich opadów? ... Teraz użyję najpotężniejszego zaklecia na tę Twoją złą wróżbę: Aby się Twoje słowo w g...o obróciło nie opuszczając otworu gębowego! ) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Pozdrawiam deszczowo 17.04.08, 15:55 Kiedyś w pewnej ponurej firmie głupawy szef zapytał czy lubię spocone kobiety i ciepłe piwo (chciał mnie wysłać na urlop w listopadzie). Zadziwił się gdy odpowiedziałem, że w towarzystwie spoconej w wyniku namiętności to mozna piwo pić i gorące, byle z goździkami. Długo razem nie popracowaliśmy Odpowiedz Link
lylika Re: Pozdrawiam deszczowo 17.04.08, 21:24 > Kiedyś w pewnej ponurej firmie głupawy szef zapytał czy lubię > spocone kobiety i ciepłe piwo ... W oryginale to ciepła wódka miała być a nie piwo. Ale rozumiem drobną korektę, bo goździki by nie pasowały. ) Odpowiedz Link