Gość: SET IP: *.tktelekom.pl 25.07.08, 10:54 Jest superny. Chyba nawet lepszy od Włatcuf. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maluch Owca człowiekowi wilkiem IP: *.t-mobile.co.uk 25.07.08, 11:00 Shaun jest super:))) Najlepsze sa jego oczy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Owca człowiekowi wilkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 11:55 Autorze artykułu - "Folwark zwierząt" na przykład i dużo dużo innych przykładów....Proszę poczytać, nie tylko oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green www.shaunthesheep.com IP: *.bas.roche.com 25.07.08, 12:53 Film jest genialny, mam nagrany każdy odcinek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quackie Owca człowiekowi wilkiem IP: *.swietojanska.net 25.07.08, 12:53 Drobna sprawa - leitmotiv serialu nie jest gwizdany (chociaż trudno się powstrzymać od jego gwizdania - faktycznie wpada w ucho), tylko grany na banjo. Poza tym zgadzam się z artykułem - świetny serial, inteligentny i z dużym wypasem brytyjskiego humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Owca człowiekowi wilkiem IP: 212.33.71.* 25.07.08, 13:06 ogladam go namietnie ja i moj 4-letni synek. Shaun na prezydenta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocado Owca człowiekowi wilkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 13:42 najlepszy byl odcinek jak swinie "wbily sie " na impreze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniemanologia Owca człowiekowi wilkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 09:33 Motyw nie jest gwizdany? Oj, chyba ktoś tu nigdy nie dotarł do końca żadnego odcinka ;) Odpowiedz Link Zgłoś