anetapzn 02.07.10, 16:12 skleppolityki.pl/pl,product,1781314,kryminaly,polityki,lato,z,kryminalem,2010,tomy,1,6.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojuciasan Re: Lato z kryminałem- Polityka:) 02.07.10, 20:39 Eeee... ciągle to samo, sztampa taka Odpowiedz Link
anetapzn Re: Lato z kryminałem- Polityka:) 03.07.10, 09:14 No fakt, ale Indridasona (czy jak go tam się pisze) czytałaś ? Ja tego autora nic nie znam i za 15 zł. pokusze się, żeby kupić. Jak mi nie przypadnie do gustu to wydania tak niewielkiej kwoty nie bedę żałować. Faktem jest, ze Polityka mogła by sie bardziej wysilić jezeli chodzi o dobór pozycji, tym bardziej, ze seria ta wychodzi juz od kilku sezonów. Odpowiedz Link
ojuciasan Re: Lato z kryminałem- Polityka:) 04.07.10, 18:20 Faktycznie, ta jedna pozycja budzi nadzieje Nie czytałam, ale opis brzmi nieźle, islandzkie klimaty to też plus - może i warto... Odpowiedz Link
anetapzn Re: Lato z kryminałem- Polityka:) 05.07.10, 09:04 ojuciasan napisała: > Faktycznie, ta jedna pozycja budzi nadzieje Nie czytałam, ale opis brzmi > nieźle, islandzkie klimaty to też plus - może i warto... Ja z tej serii Polityki kupię właśnie ta islandzką pozycję, tym bardziej, ze inne wydanie tej samej pozycji w empiku ok. 36 zł.....no kurcze jest róznica. Odpowiedz Link
ojuciasan Re: Lato z kryminałem- Polityka:) 05.07.10, 12:15 No jest różnica Jak przeczytasz, to napisz, jak odczucia. Odpowiedz Link
nchyb Re: Lato z kryminałem- Polityka:) 05.07.10, 15:06 no proszę, i mnie właśnie tylko W bagnie zainteresowało... Odpowiedz Link
ojuciasan Re: Lato z kryminałem- Polityka:) 05.07.10, 15:11 nchyb napisała: > no proszę, i mnie właśnie tylko W bagnie zainteresowało... Bo chyba tylko to odbiega tam od schematu... Odpowiedz Link
nchyb Re: Lato z kryminałem- Polityka:) 05.07.10, 15:40 ale ta seria jest przydatna dla czytaczy okazjonalnych, wakacyjnych, nie dla takich maniaków jak my Odpowiedz Link
ojuciasan Re: Lato z kryminałem- Polityka:) 05.07.10, 15:45 nchyb napisała: > ale ta seria jest przydatna dla czytaczy okazjonalnych, wakacyjnych, > nie dla takich maniaków jak my No, może... Ale moim zdaniem dobór warunkuje raczej promocja Odpowiedz Link
nchyb Re: Lato z kryminałem- Polityka:) 05.07.10, 20:13 no wiadomo, super nowości za 15 zł nikt nie sprzeda... Odpowiedz Link
ojuciasan Re: Lato z kryminałem- Polityka:) 05.07.10, 21:04 nchyb napisała: > no wiadomo, super nowości za 15 zł nikt nie sprzeda... To też, no i różne umowy z wydawcami mają... Odpowiedz Link