lylika 02.11.08, 22:54 Zgodnie z sugestią Edyty nowy powitalnik zakładam. Może ktoś tu jutro wpadnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbbzyta Re: Dziędobry. 03.11.08, 09:44 Nowy dziędobernik, nowy dziędobernik, smakuje jak sernik (sorry za rymy, to chyba zaćmienie umysłowe na tle mgły). A tak w ogóle to witam Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Dziędobry. 03.11.08, 11:32 Bry! Skończyłam zakładkę frywolitkową. Ładna. Chce ktoś zobaczyć? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Dziędobry. 03.11.08, 19:33 Niestety, nie dam. Jak się okazało po raz kolejny, jestem za głupia, żeby po prostu zrzucić zdjecia z telefonu na komputer. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Dziędobry. 04.11.08, 09:54 the_dzidka napisała: > Niestety, nie dam. Jak się okazało po raz kolejny, jestem za głupia, > żeby po prostu zrzucić zdjecia z telefonu na komputer. > Też nie umiem bezpośrednio, a na razie robię to metodą dookoła i na chłposki rozum (proszę się nie śmiać): wysyłam do siebie na maila zdjęcie z telefonu, a potem to zdjęcie zamieszczam na forum via żaba. Spróbuj tak i dawaj frywolitkę! Odpowiedz Link
the_dzidka Link do zdjęcia 05.11.08, 20:24 W końcu się udało, ale teraz jestem za głupia, żeby je tutaj umieścić picasaweb.google.pl/joaded2604/Frywolitki#5265255813494686802 Odpowiedz Link
lylika Re: Link do zdjęcia 05.11.08, 20:33 Bardzo ładna. Nie umiem robić frywolitek, nie wiem jak. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Link do zdjęcia 05.11.08, 21:03 O, a ja ci to wysłałam MMSem dwa dni temu?... Mogę Cię nauczyć. To tylko tak groźnie wygląda Odpowiedz Link
lylika Re: Link do zdjęcia 05.11.08, 21:15 Możliwe, że wysłałaś, ale sms-y mi zwariowały. Chyba rzucę tę Erę, bo za często fiksuje jakaś funkcja. Skoro tylko groźnie wygląda, to pragniłabym się nauczyć. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Link do zdjęcia 05.11.08, 21:16 To może umówimy się na spotkaniu na jakiś wieczorek naukowy. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Frywolnie... 06.11.08, 13:37 Cudo! Ja też chcę! Pamiętam, że mialaś takie śliczności w domu. A w jakiejś galerii widziałam frywolitkowe białe maleńkie cudeńka na choinkę i mi się zamarzyły... Robiłam gwiadzki szydełkiem, ale nie są tak ładne! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Frywolnie... 07.11.08, 09:43 Nie ma problemu. A do ozdóbek choinkowych sama się w tym roku przymierzam Odpowiedz Link
emamutek Re: Dziędobry. 03.11.08, 11:53 Dziędobry Czy ja się mogę tu ogólnie ze wszystkimi przywitać i zapoznać???? Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie Szanowni Państwo do swojego szanownego grona. Aktualnie słucham "Lesia", którego nabyłam drogą kupna dzięki informacjom z tego wspaniałego forum. I wiecie co.... właśnie sos przypaliłam... przez to zasłuchanie w słuchowisko. Ale co tam sos w obliczu "Lesia"??? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dziędobry. 03.11.08, 11:58 Witaj Emamutku. Lesia posłucham popołudniu ale jestem ciekaw wrażeń na gorąco. Odpowiedz Link
emamutek Re: Dziędobry. 03.11.08, 12:05 Wrażenia na gorąco są takie, że sos spalony, a oczy załzawione od śmiechu ;D Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 03.11.08, 12:13 Cześć! Witaj na memłonie i czuj się jak u siebie. Skąd przybywasz? Odpowiedz Link
emamutek Re: Dziędobry. 03.11.08, 12:21 Ze stolycy naszego pięknego i pełnego absurdów kraju przybywam. Ale żem jestem ludność napływowa i nadmorskie klimaty są mi wciąż bliskie Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Dziędobry. 03.11.08, 14:35 Witaj, tych napływowych, a zwłaszcza znad morza, to my tu też kochamy Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dziędobry. 03.11.08, 17:35 Cześć. Sekcja warszawska rośnie w siłę, a ludzie... Jak to szło za gierka? Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 03.11.08, 17:37 Aby Polska rosła w siłę a ludzie żyli dostatnio. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Dziędobry. 04.11.08, 09:53 emamutek napisała: > Ze stolycy naszego pięknego i pełnego absurdów kraju przybywam. Ale żem jestem > ludność napływowa i nadmorskie klimaty są mi wciąż bliskie Witaj! Wita Cię też Warszawska ludność napływowa - ja z kolei prosto z Krakowa Południe pozdrawia Wybrzeże! Odpowiedz Link
eulalija Re: Dziędobry. 04.11.08, 08:23 Słoneczka nie ma Niski pułap szarych chmur opiera się o moją głowę. Nie jest nawet zbyt zimno, ale ta wilgoć, bleee, wdziera się w każdą szparkę, w każdy zakamarek mojej duszy, fuj. Wtorkowo witam. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dziędobry. 04.11.08, 08:43 Na zachodniej rubieży takoż. Pranie wisi drugi dzień i antyschnie, niedługo zacznie z niego kapać... Dzień dobry. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Dziędobry. 04.11.08, 09:32 Dobry, dobry, tylko trochę ponury. Do piątku jeszcze ho,ho. Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 04.11.08, 09:38 Cześć, jedźmy do Zakopanego. Tam od wczoraj słonecznie i 20 stopni w cieniu. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Dziędobry. 04.11.08, 09:51 36krzysiek napisał: > Do Tunezji. Cieplej, ładniej i taniej. Protestuję. Tam nie ma takich ładnych gór! Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Dziędobry. 04.11.08, 12:15 Też myślałam, że niepotrzebne. Ale odkąd zobaczyłam takie jedno jezioro z górami wyrastającymi prosto z dna, to stwierdziłam, że góry! są! do! pływania! absolutnie! niezbędne! Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Dziędobry. 04.11.08, 14:52 papuga_ara napisała: > 36krzysiek napisał: > > > Do Tunezji. Cieplej, ładniej i taniej. > Protestuję. Tam nie ma takich ładnych gór! Nie zgadzam się! W Tunezji góry są PIĘKNE! Byłam, widziałam i zachwyciłam się niezmiernie Odpowiedz Link
emamutek Re: Dziędobry. 04.11.08, 09:55 Bry-bry Ślubny w pracy, dziecię w przedszkolu, śniadanko w brzuszku, kubek z aromatyczną kawusią w łapce i entuzjastycznie... zaczynam...... kolejny...... ponury dzień(???!).... Buuu A miało być tak pięknie... A na dodatek prasowanie na mnie czeka, a potem jeszcze do pracy trzeba iść. Mimo wszystko DZIEŃ DOBRY Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Dziędobry. 04.11.08, 14:50 No nareszcie! Rano coś Forum nie chciało mnie wpuścić i nijak nie mogłam sie zalogować Ale już mogę, węc witam serdecznie Odpowiedz Link
36krzysiek Eulalijo 04.11.08, 15:26 Speszely for ju nabyłem podwiązki męskie. Własnie testuję organoleptycznie i nawet nie tamują obiegu krwi w nogach, za to skarpetki utrzymują rewelacyjnie Odpowiedz Link
eulalija Re: Eulalijo 04.11.08, 16:12 Matkooooo ... To już Ci nawet daruję, że nie chciałeś mnie adoptować)) Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Bry... 04.11.08, 19:54 Cześć. Wyjatkowo już skończyłam pracę i muszę nadrobić forumowe zaległości. A co ma Eulalija do męskich podwiązek, rany kota? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Bry... 04.11.08, 21:03 O matko, i co ona z nimi robi? Trąci to lekką perwersją. Chcecie pejcz i kajdanki? ))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
lylika Re: Bry... 04.11.08, 21:22 Myślę, że Eulalija namówi Barona żeby przyodział podwiązki na najbliższe spotkanie, odsłonił nóżkę a Eulalija będzie patrzeć i się nakrrręcać. Odpowiedz Link
eulalija Re: Bry... 04.11.08, 23:37 Jeśli Baron na najbliższe spotkanie założy podwiązki, jeśli podciagnie nogawkę i je mi pokaże, to ja mu będę bajderzyć. Będę go wachlować, podawać mu ogień, podsuwać popielniczkę i odganiać rozentuzjazmowane tłumy. Odpowiedz Link
eulalija Re: Bry... 04.11.08, 23:40 Co nagle to po diable. Bajaderzyć!! A nie bajderzyć! Chociaż, co tak naprawdę może znaczy bajderzyć? Robić bajderki czy bajaderki? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Bry... 05.11.08, 06:38 Na wszelki wypadek weź szyfonowe hajdawery z cekinami, mało miejsca w torebce zajmują... Dzień dobry! Nu, silnie egzotyko powiało, jak powiedziałby Pawlak. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Bry... 05.11.08, 09:27 Chcesz kastaniety?... A tak w ogóle to witam Szanownych. Rano byla straszna gmła, teraz widocznośc się poprawiła. Odpowiedz Link
lylika Re: Bry... 05.11.08, 09:32 Nie dość, że mygła to jeszcze prąd ktoś ukradł na całej ulicy. Dopiero przed chwilą złapali złodzieja i jesteśmy zelektryfikowani. Dzień dobry. Odpowiedz Link
emamutek Re: Bry... 05.11.08, 09:41 Co tam prąd?! U mnie skrzyżowanie całe ukradli. A potem się okazało, że to mgła podstępna i zdradziecka je schowała w swoim nieprzeniknionym wnętrzu... Zamglone dziędobry Odpowiedz Link
emamutek Re: Bry... 05.11.08, 09:43 Uprzejmie donoszę, że sprawdziłam podczas produkcji kawusi - skrzyżowanie powróciło na miejsce Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Bry... 05.11.08, 09:55 Marudy z Was Przecież jest piękna pogoda, taka miękka, melancholijna, wilkołacza, moja ulubiona. Oby taka była do wiosny! Tylko mnie nie pobijcie Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Bry... 05.11.08, 11:31 Hellouu... Mnie to rano cały Pałac Kultury ukradli. A pogoda to raczej wilkokłacza. Od kłaków gmły (co się już były rozwiały, ale znowu będą niechybnie). Zresztą wilkołaki też mają kłaki Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Bry... 06.11.08, 08:08 Nadal wisi to coś, ale na pohybel mu wywiesiłam kolejne pranie. Poprzednie nieźle się ukisiło, będzie zdrowsze na zimę. Dzień dobry!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
emamutek Re: Bry... 06.11.08, 08:47 Witam, witam Mieszkańcom Warszawy (jeszcze niezorientowanym w stanie dzisiejszej pogody) z wielką radością przekazuję wspaniałą wiadomość: Nie trzeba dzisiaj pamiętać o zabraniu z domu okularów przeciwsłonecznych. Nie będą nam dzisiaj potrzebne A pranie właśnie idę wieszać, a co!! Odpowiedz Link
edyta95 Re: Bry... 06.11.08, 12:51 helołek, piernik na Święta zagnieciony dzyń dzyń dzyń, już niedługo, już niedługo miłego wszystkim Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek EDyto! 06.11.08, 13:36 Edytko! A podzielisz się przepisem? Nigdy jeszcze nie robiłam takiego, co leżakuje... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Helołek 06.11.08, 16:10 Witam piernikowo-frywolitkowo) Szlag mi trafił moje konto pocztowe na neostradzie - a pytałam, czy jak rezygnuję z usługi, to ginie konto. "Ależ nie, skąd!" - odpowiedziała pani w salonie. No i proszę. Przed chwilą chciałam zajrzeć do poczty, logowałam się dziesięc razy, zadzwoniłąm na infolinię - a tam słyszę "umowa była do końca października, więc konto zostało zlikwidowane". "Ale jeszcze dwa dni temu było!" - mówię. "Tak, przez parę dni jeszcze działa". Kurczę, niby to wszystko logiczne, tylko c z e m u nikt mi o tym nie powiedział jak pytałam? Aaaa.... więc diabli wzięli maile prywtane, maile sentymentalne, maile służbowe, oraz adresy. Tia.... Przedwczoraj z kolei ukradli nam wszystkie kołpaki z nowego auta. Dzisiaj to. Od sierpnia seria tracenia - nawet się zrymowało... Zacznę się chyba przyzwyczajać, żeby się do niczego za bardzo nie przyzwyczajać... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Helołek 06.11.08, 16:12 papuga_ara napisała: > Od sierpnia seria tracenia - nawet się zrymowało... Sama nie wiem, co mi się tu zrymowało. Przecież się nie rymuje. Boże. Odpowiedz Link
eulalija Re: Helołek 07.11.08, 08:30 Dziś w Warszawie ciut widniej niż ostatnimi dniami. I nie ma tej cholernej wilgoci co rdzą osiadała w duszy. I jest piątek. Witam. Odpowiedz Link
lylika Re: Helołek 07.11.08, 09:08 Już piątek? No patrzcie, jak szybko zleciało. Witam. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Helołek 07.11.08, 09:31 Witam W nocy wiater na starych blaszanych uszczelkach w oknie grał mi jak na harmonijce: iiiiiiiiiiii.... źźźźźźźźźźźźźź.... itd. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Helołek 08.11.08, 08:21 Z wiatrem się uspokoiło, ale mokro, sino... Nic to, zrobiłam weekendowe pranie, pognije sobie na świeżym powietrzu. Dzień dobry! Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Uszanowanko! 08.11.08, 11:00 Dzieńdoberek! Takie mam piękne plany na ten weekend, a on dopiero się zaczyna Co za perspektywy! Nawet burość za oknem wydaje się być niebiańskim switem. Można będzie się WYSPAĆ! Odpowiedz Link
the_dzidka Sto lat, sto lat! 08.11.08, 11:59 Idę dzisiaj na urodziny pewnego fantastycznego mężczyzny, o imieniu Paweł, lat 4. Miałam straszny problem z zakupem prezentu. Tyle tego wszystkiego jest, a nie mają dużych modeli samolotów pasażerskich. To skandal!!!!! Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Sto lat, sto lat! 08.11.08, 12:33 O? To zapowiada się jako awiator? Baw się dobrze Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Sto lat, sto lat! 08.11.08, 20:52 Może chcesz film, już dla siebie - "Aviator"? Oddam za miły uśmiech. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Sto lat, sto lat! 08.11.08, 22:07 To ja poproszę. Uśmiechów nigdy za wiele. Też ci dam ) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Sto lat, sto lat! 09.11.08, 07:43 To na pewno jest jakieś zboczenie i pewnie się nazywa, jak ktoś wtaje, gdy może pospać do wypęku? Dzień dobry! Szybka kawa i wracam do gniazda )) Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Słonecznie witam. 09.11.08, 14:44 Dobre popołudnie Po radośnie przebimbanym wczorajszym dniu właśńie mam zamiar udać się do jakiejś roboty, ale nie wiem, od czego zacząć, wszystko leży i kwiczy Odpowiedz Link
ter.eska Re: Słonecznie witam. 09.11.08, 16:27 witam po nieco dłuższej,przymusowej przerwie.Jak ja się za wami stęskniłam.Jak dobrze znów być z wami Odpowiedz Link
migos_migacz Re: Słonecznie witam. 09.11.08, 16:37 Witam cieplutko, choć słonko spać już poszło. Bimbam sobie od rana i krzyczą na mnie, bo co i rusz coś mi w tym bimbaniu przeszkadza ). Czy to się pracoholizm nazywa? zaraz będę wieszać nowe półeczki w szafkach i zagospodarowywać zawartość owych, czekają do pokrojenia warzywa na kultową rodzinną sałatkę jarzynową, prasowanie. Jutro zaczynam pierniczyć. Ale za to jak główka odpoczywa... Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Sto lat, sto lat! 09.11.08, 19:42 Fajowo. Panie układały puzzle (dla dzieci), panowie składali helikopter z klocków Lego Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Sprostowanie 09.11.08, 21:53 To o pracoholizmie to pisałam ja, Kocio, a nie żaden Migos - pomerdały nam się kwestie formalne dot. logowania. Migos albowiem żadnym pracoholikiem nie jest. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dziędobry. 09.11.08, 16:59 Ukrywam się do przyszłej niedzieli. Jakby ktoś pytał, nikt mnie nie widział! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dziędobry. 09.11.08, 20:09 Ojoj, co to było???? Jakiś omam w białym gieźle przemknął!!!!!! Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 09.11.08, 22:01 Obawiam się, że nie. Już to zapowiadał. A szkoda, bo niespodzianka będzie przednia. Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 09.11.08, 22:33 Telefon nie odpowiada. Jestem pełna najgorszych przeczuć. Baron czasami robi wygibasy od których krew w żyłaach mrozi. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Dziędobry. 10.11.08, 07:59 dzień doberek,jaaaaaaaaak mi się chce spaaaaaaaaaaaać Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dziędobry. 10.11.08, 08:03 DziĘ! WynurzamsiĘ! Dobrze choć że nie leje, nawet trochę chyba świeci.... Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 10.11.08, 08:31 Słonecznie witam. Tych co pracują i tych co świętują. Odpowiedz Link
emamutek Re: Dziędobry. 10.11.08, 09:21 Witam, pomimo przedświęta, bardzo pracowity dzień mam, niestety Oj, poleniuchowało by się troszkę... Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dziędobry. 10.11.08, 14:14 helołek ponieważ jestem dziś na urlopie wypoczynkowym, to umyłam 3 okna. A teraz pójdę sobie pobiegać bo się zmęczyłam miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dziędobry. 10.11.08, 17:54 Ja też mam dzisiaj dzień wolny i też myłam okna Biegać nie pójdę ale za to jutro wybieram się na basen, w końcu. Miłej reszty długiego łickendu. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dziędobry. 11.11.08, 11:10 Chyba wstałam. Ładnie. Na świecie, znaczy. Dzień dobry. Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawy! Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Dziędobry. 11.11.08, 11:15 Piękne słońce, wicher głowę urywa... Tyle atrakcji naraz Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dziędobry. 11.11.08, 12:25 U nas przepisowa plucha, szszszlyżgo jak piorun na lisciach.... Ale zęby nadal mam na skorke panska Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 11.11.08, 18:35 Dziń dybry. Zaczynam uczyć się leniuchować - dziś, z konieczności - kondycja nie pozwala na nic innego poza zajęciami stacjonarnymi wykonywanymi w pozycji poziomej. Więc - tu przyszyć guziki, tu zszyć, tu zwęzić... Odpowiedz Link
goonia Re: Dziędobry. 11.11.08, 18:37 Witam waszystkich. Czuje sie dobita przez Edyte, nie, nie oknami ale .............piernikiem. Wlasnie sobie uzmyslowilam, ze moj lezy juz 2 lata!!! albo lada dzien mu minie. Kurka, chyba go jednak upieke w tym roku Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dziędobry. 11.11.08, 22:35 gooniu spokojnie dawniej jak piekarzowi rodziła się córka, to wyrabiał ciasto na piernik, który był pieczony na jej wesele i to dopiero był piernik zatem masz jeszcze czas, jak się nie wyrobisz w tym roku nic się nie stanie Odpowiedz Link
eulalija Re: Dziędobry. 12.11.08, 07:58 Pochmurno, słoneczko się obraziło czy co? Ale wiatru nie ma, spacer miałyśmy miły. Witam. Dni mi sie nie zgadzają Środa jak poniedziałek a pojutrze piątek? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Dziędobry. 12.11.08, 08:00 A totolotek płaci w środy. Cholera jasna, do pracy muszę! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Dziędobry. 12.11.08, 08:06 nie martw sie dzideczko,nie jesteś sama,ja tez zaraz zmykam do pracy Odpowiedz Link
ter.eska Re: Dziędobry. 12.11.08, 08:07 a,zapomniałam sie przywitac-dzień doberek,miłego,słonecznego dnia Odpowiedz Link
emamutek Re: Dziędobry. 12.11.08, 11:23 Witam, jakoś nie mogę się dobudzić.... Stanowczo protestuję przeciwko dziwnemu wymogowi stawiania się na czczo w celu pobrania krwi do badania. Zwłaszcza, jeśli człowiek z tego pobrania wraca do domu o 11. wrrrr... Cały dzień będę "niedobudzona" Odpowiedz Link
eulalija Re: Dziędobry. 12.11.08, 11:30 Tak, te wampirzyce po przychodniach to jakieś wybrakowane są, zamiast pod wieczór każą od brzasku, fuj. Dlatego nie robię żadnych analiz Może kawa? Albo druga kawa? Odpowiedz Link
emamutek Re: Dziędobry. 12.11.08, 12:01 W drodze wyjątku zgodziłam się na współpracę z wampirzycą, bo bez tego do nowej pracy mnie nie chcą przyjąć. Jestem w trakcie drugiej kawy... Zaczynam dochodzić do siebie.... A tu zaraz do pracy muszę wychodzić Jak ja nie lubię środ (?) śród (?), no, tego dnia tygodnia co jest dzisiaj Odpowiedz Link
konopika Re: Dziędobry. 12.11.08, 12:28 Witam. Emanutko, środy nie lubisz, bo w tym tygodniu jest pierwsza? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dziędobry. 12.11.08, 12:34 Dzień dobry! No dalej zupełnie nielistopadowo, tylko większość drzew bezwstydnie naga... Kociu, dopłynęła Afrykańska Królowa. Dziękuję!!!!!!!! Odpowiedz Link
emamutek Re: Dziędobry. 12.11.08, 12:45 Środy nie lubię, bo mnie wampirzyca podziurkowała i pomimo, że wstałam o 5.00, to pierwszą kawę wypiłam ok. 11.00. O!!! I ręka mnie boli, i nie pójdę na basen, bo się boję, że krwiak mi się duży zrobi.... A dodatkowo jest szaro i ponuro.... Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Dziędobry. 12.11.08, 16:03 Bądź dzielna emamutek! Szaro i ponuro kiedyś minie, ręka się wygoi... Ale łomatko, jak mie sie nic nie chceeee!!!!!! Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Dziędobry. 12.11.08, 16:03 Bądź dzielna emamutek! Szaro i ponuro kiedyś minie, ręka się wygoi... Ale łomatko, jak mie sie nic nie chceeee!!!!!! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dziędobry. 13.11.08, 09:03 Dzień dobry! Jak tam dzisiaj, dalej macie szlaban? Odpowiedz Link
emamutek Re: Dziędobry. 13.11.08, 09:33 Dzieńdobry, dzieńdobry Już mi dzisiaj duuuuużo lepiej Miłego dnia wszystkim życzę Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 13.11.08, 09:48 Cześć. Tu na razie wszystko działa. Miłego dnia! Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 13.11.08, 10:09 Udało się. Kasuję te wczorajsze wątki ratunkowe. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dziędobry. 13.11.08, 13:14 Dzień dobry. Właśnie wróciłem z sanatorium. Sanatorium polegało na wyłączeniu telefonu, komputera i domofonu. Takie wakacje od życia. Zajęcia w sanatorium polegały na łażeniu cały dzień w piżamie, zajadaniu się ptasim mleczkiem oraz czytaniem książek i słuchaniem muzyki. Nawet telewizja w sanatorium zabroniona. Jako że mam jeszcze urlop do końca tygodnia, postanowiłem resztę wolnego czasu spędzić na aktywnym wypoczynku, więc wstałem z łóżka Nawet kawę sobie zrobiłem i tak się zmęczyłem, że chyba się zaraz położę. Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 13.11.08, 13:45 Tak tak, połóż się żebyś był wypoczęty na jutrzejsze spotkanie. A podwiązek nie zapomnij! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dziędobry. 13.11.08, 14:49 Sznpanie, szybko curik do łożnicy, taki wyczyn grozi przeforsowaniem!!!! Odpowiedz Link
goonia Re: Dziędobry. 13.11.08, 16:32 dziendobry, uprasza sie o zakrecenie prysznica, same szkody dzis przez ta wode. Najpierw o malo nie wydlubalam dziecku oka, no bo 2 torby, plecak, parasol i troche niezrecznie czapeczke poprawiac, przemoczylam pantofle, bo kto to slyszal, zeby kaluze byly po kostki, z fryzury wygladam jak porazona pradem, a starsze dziecko chore w domu. Wszystko przez ten deszcz) Tak ma byc do poniedzialku - wtedy dla odmiany bedzie sniezylo. Zapraszam do siebie wszystkich nielubiacych lata Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Dziędobry. 13.11.08, 17:51 A w W-wie dziś było prawie lato, bez intensywnego słońca +18, w tramwaju spotkałam żywą pszczółkę (pewnie już niedługo, biedactwo, chyba się zgubiła i do ula nie trafi...) a teraz mam ochotę pogęgac na "dobry wieczór": gę gę gę gę gę gę gę!!! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Ewo... 13.11.08, 20:38 Dobrze, ze Królowa dopłynęła, przywraca mi to wiarę w skuteczność poczty. Zimny wieczór paskudnie, zaraz nogi do miski z gorącą woda włożę, pół dzielnicy zwiedziłam w celach edukacyjnych. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Ewo... 13.11.08, 20:47 )) Kolejna przewaga pipidówka: u nas w dwie godziny obleciałabyś wszystko w całym mieście! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Ewo... 13.11.08, 21:03 Hi, hi, też dziś zwiedzałem mój pipidów i odkryłem takie miejsca, że klękajcie narody. jednak największe wrażenie zrobiły na mnie mieszkanki, paradujące masowo w białych kozaczkach... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Ewo... 13.11.08, 21:07 Szanpan dziś w mocno frywolnym nastroju! A ja jeszcze dla uścislenia: te pipidówianki w białych kozaczkach miały może różowe konie? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Ewo... 13.11.08, 21:56 Koni nie zauważyłem, raczej trafiały się obok osobniki, wyglądające, że posiadają zdecydowanie mniej szarych komórek niż to szlachetne zwierzę, za to od stóp do głów w adidasach i najkach Odpowiedz Link
edyta95 Re: Ewo... 13.11.08, 22:14 a ja wczoraj miałam takie sanatorium. Rano kawka, gazetka. Potem wizyta u kosmetyczki. Znowu kawka i obiadek (cudzą rączką gotowany). Na koniec dnia fitness. No urobiłam się po łokcie Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dziędobry. 14.11.08, 09:48 Człowiek wstaje o świcie, 9:20, okno odsłania a za oknem, no własnie, co to jest do jasnej Anielki? Wczoraj słonko było, gdzie one? Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Dziędobry. 14.11.08, 12:02 No właśnie, też miałam nadzieję, że może dziś jeszcze trochę poświeci, ale niestety... W końcu mamy przecież listopad... Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Dziędobry. 14.11.08, 12:44 Howgh! Uperfumowałam się dziś werbeną... (to drugi post taki sam, bo pierwszy zeżarło. A może nie? On verra). Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 14.11.08, 12:50 Helołek. Gmła i szaro. Oraz zimno. Nic to, hu hu ha, już się parzy herbatka. Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 14.11.08, 12:51 Coś kombinują. Poprzekręcało mi ustawienia. Jak chciałam ustawić, to w ustawieniach napisało, że mam 53 posty na forum. Teraz już w porządku. Powolutku zbliżam się do 13000. Odpowiedz Link
groha Re: Dziędobry. 14.11.08, 12:59 Cześć! Bbbzyto, jak pachnie werbena? Opisz, bardzo Cię proszę, bo z takich perfum na wu, to chyba znam tylko walerianę Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Dziędobry. 14.11.08, 14:52 Helou Groho Werbena jest bardzo cytrynowa. Akurat odpowiednia na ponury listopadowy poranek Odpowiedz Link
goonia Re: Dziędobry. 14.11.08, 17:35 jeszcze wanilia, jest na W-u. Osobiscie lubie naturalna, ale w wyrobach to jakas mdla jest i od razu mi sie robi nie teges A tak wogole to dziedobry. Zapach na jutro na litere X. Zna ktos? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 15.11.08, 09:50 Cześć. Cuś mokro. Oddalam się do fryzjera, krawca, jubilera, a potem na tatusia imienino-urodziny. Miłego weekendu! Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dziędobry. 15.11.08, 09:56 Kocio to ma klawe życie, między krawcem a innymi obowiązkami miejsce na jubilera z rana się znajduje, bomba witam się z rana, bardzo dokulturalniona po wczorajszym wyjściu śpiewanym Odpowiedz Link
eulalija Re: Dziędobry. 15.11.08, 11:17 Sądząc po tym co za oknem właściwsze byłoby dobry wieczór. Coś mży, ciemno, prawdziwy listopad. Witam sobotnio. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dziędobry. 15.11.08, 11:22 na zewnątrz jest orzeźwiając wilgoć, ona bardzo dobrze robi na cerę. Tak to sobie będę tłumaczyć i koniec. Postanowiłam, że listopad do będzie przyjemny miesiąc i tego się będę trzymać. Właśnie wróciłam do domu, Syna zawiozłam do jeszcze większej wilgoci, na basen znaczy. Pooglądam sobie teraz Pascala, smarujemy jedna sajgonka jedna oliwa.... Odpowiedz Link
eulalija Re: Dziędobry. 15.11.08, 11:26 Brytyjki mają olśniewającą cerę? Sadystka, wetknąć Syńcia do wody i uciec do suchego... Wyrodna z Ciebie mać)) Ja oddalę się do porządków na dziś zaplanowanych, za dużo kudłów owczarkowej wpadło mi do twarożku, trudno, trzeba posprzątać. Ale jeszcze tu wrócę Odpowiedz Link
jotka13 Re: Dziędobry. 15.11.08, 11:29 Dzień dobry, zakupy zrobione, mieszknaie posprzątane i obiad ugotowany, wybywam na zewnątrz poprawić sobie cerę i poszukać "Sprężyny". Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dziędobry. 15.11.08, 15:01 Ja byłam na łonie natury w tej pogodzie do cerowania, teraz pod coś ciepłego i przytulnego... Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 15.11.08, 21:08 Fakt, o szesnastej już ciemno. A jubilera nie ma mi co zazdrościć. 120 zeta za powiększenie obrączki zażyczył sobie. Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 15.11.08, 21:27 A nie można było przełożyć obrączki na cieńszy paluszek? Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dziędobry. 15.11.08, 22:34 no jak tam diament jako łącznik wkładałaś, to i tak tanio Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dziędobry. 16.11.08, 09:51 hej ho hej ho ! do roboty pruje w gumiakach z jaszczura. Milej niedzieli wszystkicm. Mnie tez bedzie milo jak odwale te cholere, stos papierow z dwoch biurek znaczy Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dziędobry. 16.11.08, 10:00 Dzień dobry! Miałam plany nałonno-naturowe, ale sino, zimno i mokrawo, więc zaraz po śniadaniu (a jakże!) wracam do niezdrowej po jedzeniu pozycji horyzontalnej (a na pohybel!) jeszcze nie wiem, czy z kolejnym Kapuścińskim, czy z Marininą )) Odpowiedz Link
eulalija Re: Dziędobry. 16.11.08, 10:13 Zdecydowanie widniej niż wczoraj, więc dzień dobry Wieje jak głupie. Pozycja horyzontalna ... hmmm ... interesujące ... Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dziędobry. 16.11.08, 10:20 cześć jeszcze się pobyczę troszeczkę i na zakupy muszę, odwlekałam już z tydzień, ale nie mam absolutnie nic do jedzenia, nawet jajka i mąka wyszła. Oj nielubię, nielubię bardzo, zdarza mi się załadowany koszyk zostawić tuż przed kasą i uciec ze sklepu. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 16.11.08, 11:00 Witojcie! Edytko - dzięki za barwniki i narzędzia fachowe. A dokąd na zakupy? Ja natomiast - hej ho, hej ho - do kaczek by się szło. I chyba niestety też mnie jakiś Leclerc czeka. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dziędobry. 16.11.08, 11:28 Kociu, a gdzie kupujesz biżuterię piernikową? bo weszłam dziś na tortownię i zwariowałam Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 16.11.08, 12:32 Mają w tej tortowni niezły towar, ale ceny... fiu fiu... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dziędobry. 16.11.08, 12:38 Wali snieg!! I to jak! Mokry jest, ciezki jak beton...a ja z gola glowa i musze wyjsc. Rozpuszcze sie (to apropos tortowni, ni przypial ni przylatal) Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dziędobry. 16.11.08, 13:57 miałam zamiar jechać na ogromne zakupy do Auchana. Przed wyjściem z domu stwierdziłam, że mogę mieć te zakupy trochę mniejsze i pojadę do Carrefoura. W samochodzie myślałam o Kociu, który się wybierał do Leclerca i już wiadomo gdzie mi się samo pojechało. Oczywiście nie kupiłam połowy potrzebnych produktów (bo nie mieli), ale nic to, może nie potrzebuję ich aż tak bardzo. A teraz zacznę pisać nową kartkę na zakupy Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 16.11.08, 18:00 Biżuterię piernikowa kupuję tu: www.jotka-dekor.com.pl/ I wcale nie jest tak drogo. Zamierzam nabyć pół kilo srebrnych perełek - objetościowo to jak trzy kostki masła i starcza na długo. Koszt brutto ok. 31 zł. Mają tylko czynne w głupich godzinach - 9-17 i jeszcze nie wiem keiy i jak tam pojadę. Mam także perełki złote, oraz koraliki perłowo-różowe i niebieskie. Tylko srebro mi wyszło, bo najlpeiej wyglada. Np. na torcie czekoladowym - garść rozszypać po wierzchu tak od niechcenia - poezja. Może ktoś ma na coś stamtąd ochotę - mogę przy okazji nabyć. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 16.11.08, 18:03 A zmaiast do Leclerca pojechałam po "Sprężynę" i nową Szwaję oraz do Ives Rocher po rozpuszczalnik do oczu. I ćminkę sobie także nabyłam, a co. Chciałam jeszcze odkurzacz, ale cos drogo mi się wydało, poszukam jeszcze. Natomiast co do pierników, to zamierzam piec w najbliższy weekend - może ktoś ma się ochotę przyłączyć? To bardzo miłe i aromatyczne zajęcie. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dziędobry. 16.11.08, 19:22 Kociu, jeśli te srebrne są jadalne to ja bym się chętnie podłączyła Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 16.11.08, 19:50 Są jak najbardziej jadalne. Mają rózną średnicę, chyba 4, 6 i 8 mm. Ja kupuję te najmniejsze. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Dziędobry. 16.11.08, 20:24 to ja też poproszę o te najmniejsze, będę robiła choinki z piernikowych gwiazdek przydadzą się idealnie Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 16.11.08, 21:04 Pół kilo srebrnych dla Edyty - proszę bardzo. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 17.11.08, 10:36 EDyta, dopiero teraz się doczytałam, że "Cchoinki z gwiazdek" i nei rozumiem. Co to za konstrukcja? Odpowiedz Link
eulalija Re: Dziędobry. 17.11.08, 10:39 Może to jak taka zabawka dla dzieci konstrukcja, koła były kolorowe, różnej wielkości i na patyk trzeba było nałożyć od największego do najmniejszego a na koniec nadziać kulkę. Może Edyta bedzie robić gwiazdki w wielu rozmaiarch))) Odpowiedz Link
eulalija Re: Dziędobry. 17.11.08, 08:12 Wśród szarych chmur widać błękitne kawałki. Osobom o wadze nikczemnie niskiej zaleca się dociążenie w postaci dwóch cegieł. Nie jest zimno, ale niestety jest poniedziałek Witam. Myślę, że należałoby na jutro walnąć nowy powitalnik, Lyliko, Twoje powitalniki są bardzo ładne, pomyśl o tym przed jutrem Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 17.11.08, 10:01 Cześć. A u mnie pokazuje się słoneczko. Ale chyba rzeczywiście wieje. Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 17.11.08, 10:08 Cześć. Tydzień ścierkowy ogłaszam! Szukamy zielono-żółtych! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 17.11.08, 10:43 Idę na targ. W paski mają być? Jakby były, wziąć więcej? Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 17.11.08, 12:30 kocio_pierzaczek napisała: > Idę na targ. W paski mają być? Jakby były, wziąć więcej? ... Wziąć! Ale chyba już za późno na tę odpowiedź. Wywala mnie co chwilę albo zawiesza albo całkiem znika. Wrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
emamutek Re: Dziędobry. 17.11.08, 12:26 Omyłkowo wpisałam to w wątku o słuchowisku "CZN", więc dla porządku, kopiuję we właściwym miejscu: Witam, witam i jeszcze raz witam Badania przeszłam pomyślnie i od jutra w nowej pracy. Sama nie wiem, cieszyć się czy raczej się bać? Chyba jednak więcej się cieszę Ściskam wszystkich entuzjastycznie Emamutek Odpowiedz Link
eulalija Re: Dziędobry. 17.11.08, 12:30 Gratulacje za zdrowie, powodzenia w nowej pracy. A dlaczego to się na spotkanie w piątek nie przybyło, hę? Jakbyś w 127 wsiadła o 17-tej na Bródnie, to pewnie byśmy jednym jechały. Oj, nieładnie sąsiadko zza miedzy, właściwie zza cmentarza Odpowiedz Link
emamutek Re: Dziędobry. 17.11.08, 12:35 Echhhhhh W piątek do 20.30 w pracy (tej starej) siedziałam I właśnie przez te dziwne godziny byłam zmuszona szukać czegoś innego. Ale już niedługo, obiecuję poprawę Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Dziędobry. 17.11.08, 15:28 Dziędoberek!!) Urodziny dziś mam) Jaki to jest fajny dzień)) Ciekawe, czy to na tę okoliczność śniło mi się, że TWCH organizuje Sylwestra u Goposa w domu.... No bardzo to było ciekawe! Odpowiedz Link
lylika Re: Dziędobry. 17.11.08, 15:30 Nigdy nie zagaśnie!!! To śpiewałam ja, dla Papuni naszej kochanej. Serdeczności. Odpowiedz Link
emamutek Re: Dziędobry. 17.11.08, 17:41 Sto laaaat, sto laaaat... No to siup w ten Papużkowy dziób..... .... To śpiewałam ja Emamutek Upsss chyba się rozpędziłam... Wszystkiego najlepszego Papużko Odpowiedz Link
g0p0s Re: Dziędobry. 17.11.08, 15:33 Ja jeszcze nic o tym nie wiem.... Wszystkiego chmielewskiego z okazji. Ale zaraz, zaraz, to Ty przed osiemnastymi urodzinami piwo na spotkaniu piłaś? Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Dziędobry. 17.11.08, 15:37 No cholera piłam, nawet dwa, ale ciiii.... Nie mów nikomu Dziękuję za wszystkochmielewskie życzenia i za "nie zagaśnie" Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Dziędobry. 17.11.08, 17:25 DZieńdobrywieczór wszystkim. Papugo,serdeczności samych w życiu! I uśmiechu! I nieustającego poczucia humoru! I zdróweczka! I wszystkiego naj! Buziaczki! Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Dziędobry. 17.11.08, 15:36 Papużko!!! STO LAT!!! STO LAT!!! Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nieeeee zagaaaaaśnie! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dziędobry. 17.11.08, 17:48 Sto, dswiesta, a nawet trzysta lat dobrego papużenia!!!!! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Dziędobry. 17.11.08, 18:05 Papuniu kochana - wszystkiego najwspanialszego ci życzę! I czemuś w piątek nic nie mówiła - bym cię wycałowała, a tak tylko wirtualnie mogę, co niniejszym czynię - cmok, cmok, cmok. Wznoszę toast czerwonym winkiem oraz dedykuję ci dzisiejszą sałatkę grecką. Jak kiedyś wpadniesz, to ci taką zrobię i świeczkę wstawię w środek. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Dziędobry. 17.11.08, 19:56 i ja tez dołączam sie do życzeń i daję wirtualnego buziaka "- Nader nieordynarny spożyły jad osoby nieżywe." Odpowiedz Link
ter.eska Re: Dziędobry. 17.11.08, 19:57 oj!!!z wrazenia zapomnialam sie przywitac,zatem dobrego wieczorku wszystkim Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dziędobry. 17.11.08, 20:03 PAPUGO! Z okazji Twoich dwieście piećdziesiątych urodzin życzę Ci: 1. corocznie odnawiającego się pierza 2. dzioba zawsze twardego. bo byle do przodu 3. lotów wysokich nad góraaaaami i chmuraaaaami 4. ciepłej grzędy i wiaderka prosa to życzyłem ja Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Dziędobry. 17.11.08, 20:04 Uprasza się Szefostwo o założenie nowego powitalnika, bo z tego już cieknie. Odpowiedz Link