Dodaj do ulubionych

live z bramy

13.12.08, 18:22
poinstruowani jak klaskać, ostatkiem sił powstrzymując się przed skubaniem
bobu - czekamy

Pan Tadeo juz na miejsc, Gurua za 5 minut.
Obserwuj wątek
    • cafeszpulka Re: live z bramy 13.12.08, 18:38
      Juz na miejscu. Oklaski się udały smile

Usłyszeliśmy ze kocha nas bardzo...
      sie wzruszyłam
      • ewa9717 Re: live z bramy 13.12.08, 19:59
        Rozumiemy Cie, Cafeszpulko, też byśmy się!
        • ewa9717 Re: live z bramy 13.12.08, 20:00
          A zresztą: my też się, choć zaocznie i zausznie.
          • goonia Re: live z bramy 13.12.08, 20:23
            miod na moje serce smile
            • madamepantalon Re: live z bramy 13.12.08, 22:29
              Gdzie ciąg dalszy transmisji? Dawać cynka, co u Was, bo nie da się siedzieć tylu
              godzin w bezdechu. Miejta litość dla maluczkich i piszcie wreszcie.
              • ewa9717 Re: live z bramy 13.12.08, 22:32
                Uj, ni majom litości, panie, ni majom!
                • ewa9717 Re: live z bramy 13.12.08, 23:04
                  No co się tam dzieje????? Myślałam, że kole jedenastej już ktoś ...
                  coś...
                  • goonia Re: live z bramy 13.12.08, 23:42
                    Nie maja sumienia. Ja juz nawet bigos na swieta zaczelam gotowac, bo to nie
                    sposob tyle godzin czekac.
                    • ewa9717 Re: live z bramy 13.12.08, 23:53
                      Oj, nie mają za grosz! A może tam jaki spisek zawiązali? Czas taki
                      grudniowy...
                      • ewa9717 Re: live z bramy 14.12.08, 00:07
                        Zaparcia czy innej dyspepsji dostali, a?
                      • gabrielle Re: live z bramy 14.12.08, 00:07
                        Koło jedenastej to nikt cośwink, albowiem Gurua to się chyba gdzieś przed dopiero
                        oddaliła unosząc czary i powaby. O 22:59 przyszedł sms od dzidki, że Gurua była
                        z nimi 3 i pół godziny!!!
                        • monia.i Re: live z bramy 14.12.08, 00:29
                          Chyba też mi się zniecierpliwienie udzieliło..Wieści, wieści pragnę..
                          • ida14 Re: live z bramy 14.12.08, 01:11
                            żyjemy, gurua tez.
                        • the_dzidka Re: live z bramy 14.12.08, 13:39
                          > O 22:59 przyszedł sms od dzidki, że Gurua była
                          > z nimi 3 i pół godziny!!!

Zgadza się. Od 18:35 do 22:10.
                          To jest chyba Rekord Wszechczasów!
                          Pani Joanna miała fascynującą kieckę. I w ogóle.
                          Właśnie wyekspediowałam do domu Tereskę (która, przypominam,
                          planowała nocować na Dworcu Centralnym), Kasiakaz pojechała bladym
                          świtem do Poznania, a ja teraz oddalam się ku rozmaitym
                          obowiązkom.Będą zdjęcia, to dorzucę swoje trzy grosze smile
    • g0p0s Re: live z bramy 14.12.08, 03:42
      Fajna relacja.
      • romy_sznajder Re: live z bramy 14.12.08, 04:31
        wypili apteczke
    • asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 09:06
      o malo sie nie zabilam, tak lecialam! A tu na oklaskach sie
      skonczylo hi hi.
      Balowicze musi odsypiajom, ubalowane. To my tu cichutko czekajmy.
      • anmanika Re: live z bramy 14.12.08, 09:41
        Wlasnie wstalam. Wroc - leze w lozkuwink
        Bylo cudnie. Krotko mowiac Guruya, nas kocha my kochamy Guruye.
        Relacje z tego co bylo mowione pozostawiam tym co siedzieli blizej, bo ja w moim
        rogu nie wszystko slyszalam a nie chce przeklamywac relacji.
      • l.mama Re: live z bramy 14.12.08, 09:43
        Towarzystwo zapewne odsypia, ja , z racji obowiązków macierzyńskich,
        wyszłam wcześniej, i już na nogach. Było, jak zwykle, cudownie.
        Gurua w dobrej formie, wyglądała ślicznie. Ubrana elegancko,
        wyglądała zachwycająco. Weszła z powitaniem "Kocham Was" i na
        wstępie mnie wzruszyła. Była w świetnym humorze, rozmowna,
        uśmiechnięta. Opowiedziała nam kilka historii spoza książek.
        Poruszano wiele tematów- filmy, ślimaki, pan Tadeusz, koty).
        Szczegóły pozostawię innym członkom do opisania. Apteczką i
        pozostałymi podarunkami Gurua była zachwycona i jej reakcja to
        głównie "chcę to!". Towarzystwo miłe i kochane. Brama przyjemna. ja
        usatysfakcjonowana. Tyle na teraz. Pozdrawiam niedzielnie.
        • asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 10:29
          Kto siedzial najblizej ? Kogo teraz maglowac o szczegoly?
          Czy juz mozna bebnic zeby wstawali?
          • ewa9717 Re: live z bramy 14.12.08, 10:41
            Myślałam: pośpię dłużej, wstanę, a tu relacje, zdjęcia, szał ciał i
            uprzęży! I co? No i co, pytam????????
          • groha Re: live z bramy 14.12.08, 10:48
            Bębnijcie, a może... ewentualnie... łaskawie... będzie Wam odbębnione, ha ha.
            Ręce i nogi opadają, tyle powiem.
            • asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 11:03
              albo zagrac ladnie na trabce - bebny mi sie gdzies zapodzialy
              https://gify.klimacik.pl/mini/271.gif
              • asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 11:06
                albo odrzutowcem nad lozkiem polatac
                https://gify.klimacik.pl/mini/846.gif
                • asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 11:10
                  a moze im karetke wyslac? Moze im dzis reanimacji trzeba?

https://gify.klimacik.pl/mini/836.gif
                  • ewa9717 Re: live z bramy 14.12.08, 11:12
                    Gdybym była bliżej, pewnie bym z tłuczkiem do mięsa polatała!!!!!
                    • asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 11:15
                      mnie juz tygrysy i rekiny do glowy przychodza
                      • lylika Re: live z bramy 14.12.08, 11:38
                        Wstaliśmi i zjedliśmy śniadanie. Przeżywamy spotkanie od nowa. Działo się! Serwis fotograficzny w obróbce.
                        • asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 11:56
                          To nie pozwol sobie przeszkadzac, Szefowo kochana.
                          • asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 12:40
                            Gurua poglaskala jeza! Tez poglaskam, sie odwaze bo mam oswojonego
                            https://gify.klimacik.pl/mini/1117.gif
                          • lylika Re: live z bramy 14.12.08, 13:10
                            Odpocznę od dłubania w oczach i kilka słów skrobnę. Pierwszy z gości pojawił się pan T. Nawiązał kontakt telefoniczny z panem Witkiem i słownie prowadził uliczkami Nowego Miasta pod drzwi Bramy. Gurua przybyła z panią Małgosią i panem Witkiem. Od progu powiedziała, że nas kocha, ma chrypę i prosi o coś ciepłego do picia. Na wstępie opowiedziała o chorym kocie i komedii omyłek jaka w związku z tym nastąpiła. Zadane zostały wszystkie spisane pytania. Po trochu będziemy cytować odpowiedzi. Były też pytania spoza listy. Każdy niech opowiada o czym gadał z Guruą.
                            Teraz najważniejsze. Gurua się z nami ZARĘCZYŁA!!!
                            Było tak: Aggie zauważyła na palcu Guruy pierścionek bardzo podony do tego który sama miała, ściągnęła go z palca wręczyła mnie i zaproponowała, żeby Gurua się z nami zaręczyła. Przy pomocy pana Tadeusza wystąpiłam z tą propozycją. Gurua pierścionek przyjęła, włożyła na palec i powiedziała, że Jej się bardzo podoba. Ośmielona tym poszłam za ciosem i spytałam:
                            Kiedy ślub? Może w maju?
                            Nie, pod koniec czerwca, jak dzieci przyjadą.
                            Czy mamy wszystkie wystąpić w welonach?
                            W welonie będę ja a wy jak tam chcecie.

I co Wy na to Towarzyszki i Towarzysze???
                            • ewa9717 Re: live z bramy 14.12.08, 13:16
                              Znaczy będziemy robić za różne elementy oblubieńca? Jestem za!!!!!
                            • lylika Re: live z bramy 14.12.08, 13:17
                              To ten z granatami, na środkowym palcu.
                              img261.imageshack.us/img261/1729/081213woloducha201nc7.jpg
                              • groha Re: live z bramy 14.12.08, 13:42
                                Zaręczyny i ślub da się przeżyć, ale czy Gurua zdaje sobie sprawę z tego, ile
                                potem będzie miała teściowych? wink
                                • ewa9717 Re: live z bramy 14.12.08, 13:51
                                  Może zdecyduje się na konkretną sztukę, w razie co - ja sierotka
                                  jestem, niestety.
                            • asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 14:03
                              > Czy mamy wszystkie wystąpić w welonach?

Koniecznie!!! Wszyscy w roli w oblubienicy, panowie tez, a Gurua
                              glowna oblubienica w czerwonym welonie.
                              Dla dziewic moze byc wianek.
                            • romy_sznajder Re: live z bramy 14.12.08, 14:48
                              > Aggie /.../ zaproponowała, żeby Gurua się z nami zaręczyła.

Zgroza!

Ale rozumiem, ze Aggie to jakis VIP w stowarzyszeniu?
                              (co wnioskuje z tego, ze jej nie znam z forum, to sie nie bojewink)
                              • lylika Zdjęcia 14.12.08, 14:53
                                na Picasie.
                                • asia.sthm Re: Zdjęcia 14.12.08, 14:57
                                  Lece pierwsza zeby nie mi wypatrzyli wszystkiego!!!!
                                  • asia.sthm Re: Zdjęcia 14.12.08, 15:14
                                    Ludzie, Gurua z was wszystkich najpiekniejsza. To milosc jej tak
                                    sluzy.

Wykwintnie wam bylo w tych scierkach. Szkoda ze koncowe balety nie
                                    odbyly sie wylacznie w scierkach.
                                    • dziewczynka_do_bicia Re: Zdjęcia 14.12.08, 16:46
                                      Piekne zdjęcia
                                      A te obcasy!!!(domyślam się ze to kończyny dolne bohaterki wieczoru smile)
                                      Wow! Podziwiam - jestem miłosniczka obcasów i pieknych butów!

ps. przyznam sie ze dopiero na któryms z kolejnych zdjęc skapnełam sie ze te
                                      "czarnule" maja peruki!!!smile
                                      • ewa9717 Re: Zdjęcia 14.12.08, 17:17
                                        No. Się doczekalim.
                                        A podpisy pod zdjęciami gdzie????????
                                        • asia.sthm Re: Zdjęcia 14.12.08, 17:30
                                          Cichaj Ewuniu, bo nas szefowa prasnie, nie powiem w co, za
                                          wymagania.
                                          Nozek Guruy nie trzeba podpisywac, kazdy widzi.
                                          Ja zas odgadlam sama, ze cycata wywolala usmiech leciutkiego
                                          zazenowania - pewnie jakis dowcip padl wyrafinowanego kalibru. Nie
                                          umiem tylko odgasc kto poswintuszyl. Mam nadzieje, ze pan Tadeusz
                                          uznal namiastke Kaliny Jedrusik w kapieli za zadowalajaca.

Bo ze Apteczka zadowalajaca, to odgadlam latwo.
                                          • edeka5 Re: Zdjęcia 14.12.08, 17:37
                                            asia.sthm napisała:

> Mam nadzieje, ze pan Tadeusz
                                            > uznal namiastke Kaliny Jedrusik w kapieli za zadowalajaca.

Prawdę mówiąc to niezbyt dużo widziałam i słyszałam ze swojego kątkowego stanowiska, ale przy wręczaniu prezentów przepchłam się bliżej i potwierdzam Asiu, że panu Tadeuszowi cycatka sie podobała i stwierdził, że przebija swoimi walorami nawet Kalinę Jędrusik smile
                                          • gogamw Re: Zdjęcia 14.12.08, 17:37
                                            Ale wam zazdroszczę !!!!!!!!!!

A jednocześnie się cieszę przeogromnie, że was wypatrzyłam i mogę choć
                                            pooddychać tym klimatem, no i fotki obejrzeć. Postawiłabym piwo wszystkim, gdyby
                                            było bliżej wink
                                            • lylika Zdjęcia część 2 14.12.08, 18:02
                                              Na Picasie. Foto-Wołoduch.
                                              • lylika Re: Zdjęcia część 2 14.12.08, 18:07
                                                Zraz po zaręczynach i ustaleniu przybliżonej daty ślubu pani Małgosia zadzwoniła do Marty Węgiel, żeby sobie zaezerwowała czas w czewcu, bo będzie robić reportaż ze ślubu Joanny Chmielewskiej z fanami. smile
                                                picasaweb.google.pl/llylka/081213NalewkoweSpotkanieZGuru02#5279689228658505986
                                                • asia.sthm Re: Zdjęcia część 2 14.12.08, 18:20
                                                  Bardzo rozsadnie.
                                                  W PLU terminy dawali czasem na za 2 lata i tfffuu tfuu rozwod
                                                  czesto nastepowal przed slubem, a w terminie bralo sie ten slub z
                                                  kims innym zeby sie termin nie zmarnowal. Wiem wiem tu tak nie
                                                  bedzie.
                                                  Czyli w czerwcu sie zenimy na powaznie.
                                            • lylika Re: Zdjęcia 14.12.08, 18:11
                                              gogamw napisała:
                                              Postawiłabym piwo wszystkim, gdyb
                                              > y
                                              > było bliżej wink
                                              ...
                                              Ty nie wiesz co mówisz. Wiesz, ile my piwa pijemy? big_grin
                                        • lylika Re: Zdjęcia 14.12.08, 17:36
                                          Obrabiam następne zdjęcia. Nie mam jeszcze czasu na podpisy. Ale miejsce na komentarze pod zdjęciami jest wolne. smile
                                          • elizka666 Re: Zdjęcia 14.12.08, 18:05
                                            Ja nie rozumiem, dlaczego tylko niektórzy dzielą się z
                                            wrazeniami, a reszta milczy jak grób. Śluby milczenia złożyli czy
                                            jak?
                                            Nasuwa mi sie podejrzenie,że nic nie pamietają na skutek ....
                                            Postuluję wprowadzić kary za milczenie i niezaspokajanie ciekawości
                                            żądnych wieści czytaczy.
                                            • edeka5 Re: Zdjęcia 14.12.08, 18:42
                                              Sądzę, że Ci co byli bliżej JCh i lepiej słyszeli albo dopiero docierają do domów, albo z pracy piszą.
                                          • dorka_31 Re: Zdjęcia 14.12.08, 18:49
                                            Ciekawa jestem czy gdzieś tam się znajdę, bo jak na razie jestem
                                            tylko na jednej fotce. Dobrze, że sama miałam aparat smile Właśnie
                                            biotę się za obrabianie...
                                            • ter.eska Re: Zdjęcia 14.12.08, 20:02
                                              Witam!!!Dotarłam do domu co prawda z małymi kłopotami(najpierw nie mogłam
                                              znaleźć otwartego kiosku z biletami na metro,potem kłopot z wolnym miejscem w
                                              busie-wszyscy uparli si jechać akurat w tym czasie co ja,pierwszeństwo mieli ci
                                              z rezerwacja,pewnie stałabym tam do tej pory,na szczęście ktoś wpadł na pomysł
                                              podstawienia dodatkowego busa bez rezerwacji,no i jestem.)
                                              W pierwszym rzędzie BARDZO,BARDZO...GORĄCO DZIĘKUJE GURUI ZA BOSKIE CHWILE
                                              SPĘDZONE W JEJ TOWARZYSTWIE,w następnej kolejności Dzidce,ktora jak zawsze
                                              zajela sie mna z sercem,Lylice,od której dostałam boski prezent gwiazdkowy,no i
                                              wam wszystkim,zabawa byla cudowna,KOCHAM WAS WSZYSTKICH!!!
                                              Co do relacji nie wiem co jeszcze moge dopisac,chyba wszystko juz zostalo
                                              napisane,zreszta ja przez caly czas bylam w tak ogromnym szoku(zreszta nadal
                                              jestem),ze niewiele szczegolow pamietam.
                                              Zdradzę wam tylko,ze odważyłam się ofiarować GURUI mój wiersz napisany po
                                              spotkaniu ogrodowym i na drugim egzemplarzu GURUA napisała mi kilka przepięknych
                                              slow:"A cóż za zachwycająca czytelniczka"no i autograf.W tym miejscu bardzo
                                              gorąco dziękuje:Meduzie(która z busa wysłała sms-a do Dzidki z prośbą o
                                              wydrukowanie mojego wiersza),Dzidce(która sama nie mogąc tego zrobić poprosiła o
                                              to Eulalię),no i Eulalii(która wydrukowała wiersz i to w dwóch egzemplarzach,co
                                              mnie nie przyszło do głowy).GORĄCE DZIĘKI DZIEWCZYNY!!!
                                              • lylika Re: Zdjęcia 14.12.08, 20:09
                                                > jestem),ze niewiele szczegolow pamietam.
                                                > Zdradzę wam tylko,ze odważyłam się ofiarować GURUI mój wiersz napisany po
                                                > spotkaniu ogrodowym

picasaweb.google.pl/llylka/081213NalewkoweSpotkanieZGuru#5279634709558286434
    • dorka_31 Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 19:47
      Zacznę od tego, że spotkanie jak zawsze było fantastyczne i tym
      razem wyjątkowo długie. Powitalny okrzyk Gurui: "Kocham was
      wszystkich!" wzbudził nasz zrozumiały aplauz. Goście byli we
      wspaniałych nastrojach, lokal cały dla nas, więc szybko zaczęła się
      rotacja zgromadzonych i kto chciał mógł porozmawiać osobiście lub
      choćby podejść, co by ponapawać się obecnością Gurui. Prezenty
      bardzo się spodobały. Szczególnie zaskoczeni byli goście.
      Spontaniczne zaręczyny zostały przyjęte i powstał nawet pomysł, co
      by zrobić z tego wielkiego wydarzenia dokument filmowy (pani
      Małgosia zadzwoniła natychmiast do Martusi i powiadomiła ją, co by
      się przygotowała do realizacji filmu o zaślubinach.) Tak więc było
      dużo emocji i jest co wspominać smile
      Po wyjściu gości rozpoczęło się huczne świętowanie ze śpiewem i
      tańcami aż do godzin bardzo wczesnych dnia następnego smile)

A teraz kilka fotek:
      Powitanie wyczekiwanych gości:
      img145.imageshack.us/img145/8075/pc120013fy3.jpg
      Książki od Asi baaaardzo się podobały:
      img88.imageshack.us/img88/2654/pc120038ka3.jpg
      Gurua rzetelnie wybebeszyła poduchę:
      img171.imageshack.us/img171/4971/pc120043mu9.jpg
      Pan T. był zachwycony prezentem:
      img145.imageshack.us/img145/1817/pc120054wv2.jpg
      Pani Małgozia z zainteteresowaniem ogląda kalendarzyk:
      img171.imageshack.us/img171/3823/pc120056cp7.jpg
      A tu już po wyjściu gości. Oj, się działo! smile)
      img88.imageshack.us/img88/4889/pc130120hg9.jpg
      img145.imageshack.us/img145/741/pc130122sa3.jpg
      • ewa9717 Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 19:55
        Dorko, udzielam Ci pochwały na miejscu! Na takie cosik
        czekałam!!!!!!
        TWCh do klawiatur!!!!!! Sprawozdawać!

Czałóczskó
        • lylika Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:16
          ewa9717 napisała:

> Dorko, udzielam Ci pochwały na miejscu! Na takie cosik
          > czekałam!!!!!!
          > TWCh do klawiatur!!!!!! Sprawozdawać!
          ...
          Łomatko, cały dzień sprawozdaję, nawet w kilku watkach, foty wieszam i nawet doklejam do postów, a jakoś nikt mi pochwały nie udzielił. sad
          • ewa9717 Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:20
            BUUUUUUUUUUM!!!!!! Tak się w pierś biję, że do następnej cycatki z
            powodu opuchnięcia biustu pozować będę mogła!
            Lyliko, to ze wzruszenia, żem się do widoków cunych nareszcie
            dorwała, nie udzieliłam!
            Niniejszym udzielam Ci pochwały pierwszego stopnia im. Kim Ir Sena I
            Ukochanego Przywódcy!!!!!!!!
            • ewa9717 Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:25
              PS - jak nie Przywódcy, to Przypiwcy, bo ponoć preferujesz wink
            • lylika Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:29
              Dziękuję w imieniu komitetu. Zdjęcia wszak masz od dawna na Picasie. Wiem, ze tylko moje i Wołoducha, ale zawsze. smile
              • ewa9717 Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:31
                Oglądałam już kilka razy da capo wink
              • asia.sthm Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:42
                Tak masz racje Lyliko, malo cie chwalimy. Kazdy tylko z oczami leci,
                nachapie sie do upojenia. A potem sie okazuje ze malo, wiecej
                chcemy, podpisow chcemy, wiecej sprawozdan rozbudowanych,
                tresciwych, ilustrowanych, z podkladem muzycznym, gwiazdki z nieba,
                nowego nocnika.
                Kaz nam sie wypchac trocinami.
                • asia.sthm Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:45
                  O i zapomnialam pochwalic dziekujac, podziekowac chwalac.
                  Dziekuje za cala te wielka robote.

Kto ma wiecej zdjec?? Niech sie nie daje prosic. My tu bedziemy
                  teraz wszystko zachwalac i ciagle nam bedzie malo.
                • lylika Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:46
                  Ja zawsze mówiłam, żeby interlokutor się wypchał tłuczonym szkłem. big_grin Wam tego nie powiem, bo Was wszystkich kocham szalenie i się z Wami niedługo (w czerwcu) ożenię. A co do sprawozdań, to mnie też ich mało i mało... smile
      • asia.sthm Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 19:58
        Oj tralala jak sie ciesze.

Dorko ciebie nadal na zdjeciach nie ma ...no tak jakbys pod
        stolikiem Ty tym razem lezala. A wiem ze nie lezalas. Czyli co?
        Uciekalas chylkiem przed kamerami. Niby jak?
        Kto ma Dorke niech szybko daje!
        • lylika Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:04
          Już dawno mówiłam, że Dorka tak szybko się przemieszcza jak Pciuch nieprzymierzając, który wyprzedza czas i nikt Jej na zdjęciu nie ma szans uwiecznić. smile
        • dorka_31 Re: jeszcze jedna 14.12.08, 21:12
          asia.sthm napisała:

> Oj tralala jak sie ciesze.
          >
          > Dorko ciebie nadal na zdjeciach nie ma ...no tak jakbys pod
          > stolikiem Ty tym razem lezala. A wiem ze nie lezalas. Czyli co?
          > Uciekalas chylkiem przed kamerami. Niby jak?
          > Kto ma Dorke niech szybko daje!

No cóż, skoro chcesz...
          To moja ulubiona fotka z imprezy:
          img66.imageshack.us/img66/3600/pc120078az1.jpg
          smile))
          • asia.sthm Re: jeszcze jedna 14.12.08, 21:32
            No faktycznie ladna
            Teraz wierze, ze nie lezalas smile
          • ewa9717 Re: jeszcze jedna 14.12.08, 21:49
            Cytrynka tu zupełnie nie do Poznania, do Wrocławia co najmniej! wink
            • dorka_31 Re: jeszcze jedna 15.12.08, 00:14
              ewa9717 napisała:

> Cytrynka tu zupełnie nie do Poznania, do Wrocławia co najmniej! wink

Ano, w tych czarnych splotach na głowie tak Cytrynka, jak i Aggie
              były zupełnie do Wrocławia wink
              img210.imageshack.us/img210/5281/pc120005yb9.jpg
              • eulalija Re: jeszcze jedna 15.12.08, 08:19
                Uczciwie przyznaję, że Aggie nie poznałam. Mało Pooznań, mało
                Wrocław, całkiem do Bydgoszczy byłasmile)
                • g0p0s Re: jeszcze jedna 15.12.08, 11:03
                  Zdecydowanie do Bydgoszczy. Zanim zobaczyłem identyfikator, to
                  chciałem się spytać, co to za ładna istota smile
                  • lylika Foto-Wołoduch. 15.12.08, 11:15
                    Zdjęcia ze spotkania listopadowego i grudniowego, autorstwa Wołoducha, wiszą na Picasie.
                    • edyta95 Re: Foto-Wołoduch. 15.12.08, 11:36
                      nie wiszą
                      • edeka5 Re: Foto-Wołoduch. 15.12.08, 11:45
                        A wiszą smile
                        • edyta95 Re: Foto-Wołoduch. 15.12.08, 12:06
                          no widzę, wiszą od rana, nastawiłam się psychicznie na jeszczo
                          jeden album
    • g0p0s Re: live z bramy 15.12.08, 12:34
      Pan Tadeusz wcześniej coś o wydaniu albumu ze zdjęciami szeptał.
      Była może mowa o tym?
      • dorka_31 Re: live z bramy 15.12.08, 16:00
        g0p0s napisał:

> Pan Tadeusz wcześniej coś o wydaniu albumu ze zdjęciami szeptał.
        > Była może mowa o tym?

Z tego co pamiętam, to o album ktoś spytał. Gurua potwierdziła, że
        jest w przygotowaniu, ale żadne konkrety odnośnie terminu nie padły.
    • g0p0s Re: live z bramy 15.12.08, 12:37
      Gurua jakiej rosyjskie wydawnictwa oglądała. Szto eto?
      • lylika Re: live z bramy 15.12.08, 12:57
        img392.imageshack.us/img392/4982/081213nalewkowe035qq7.jpg
      • bbbzyta Re: live z bramy 15.12.08, 12:57
        To były Jej dzieła, które świeżo się ukazały "pa russki".
        Do sprawozdania dodam, że doprawdy się wzruszyłam, jak nasi forumowi zapowiadani "niedasie" jednak na spotkanie już mocno wieczorową porą dotarli: Edyta, Baron w towarzystwie Piotra, Bumbecka z Anią. Wszyscy zostali powitani radosnymi wrzaskami, na Guruę się jeszcze załapali, i jak widac ze zdjęc, bawili się do wypęku i z całym zapałem. Moim zdaniem, była to kolejna tegoroczna Impreza Stulecia.
        Co do pomysłu z zaręczynami i ślubem, to mam tzw. wymięszane uczucia, jakoś mi się taka zbiorówka bardziej kojarzy z wstępowaniem do zakonu albo i masonerią jaką, tfu, tfu. Ale "de gustibus..."
        • g0p0s Re: live z bramy 15.12.08, 13:07
          Dzięki za informację. O albumach rozumiem, że cisza.
          > Co do pomysłu z zaręczynami i ślubem
          Hm, a gdzie zamieszkamy?
          • eulalija Re: live z bramy 15.12.08, 13:10
            g0p0s napisał:

> Co do pomysłu z zaręczynami i ślubem
            > Hm, a gdzie zamieszkamy?
            W parafii panny młodejsmile)
            Możemy już zacząć budować ten odpowiednio wielki dom, Gurua ma
            jeszcze jeden projekt domu, możemy wykorzystać.
            • g0p0s Re: live z bramy 15.12.08, 13:20
              Twierdza Modlin z najdłuższym korytarzem koszarowym jest do nabycia.
              • groha Re: live z bramy 15.12.08, 13:27
                g0p0s napisał:

> Twierdza Modlin z najdłuższym korytarzem koszarowym jest do nabycia.

smile
                • bbbzyta Re: live z bramy 15.12.08, 13:29
                  Twierdza Modlin mi odpowiada, można straszy po nocach smile
                  • bbbzyta Re: live z bramy 15.12.08, 13:30
                    Miało byc "straszyc" - ten komputer mi nie chce robic literki "ci"
                    • ter.eska Re: live z bramy 15.12.08, 21:04
                      ooo,to mnie też,uwielbiam duchysmile
                      • ter.eska Re: live z bramy 15.12.08, 21:09
                        jak szukać zdjęć na Picassie???pomóżcie niedouczonej kalecesad
                        • lylika Re: live z bramy 15.12.08, 21:31
                          Tereska, pod naszym logo jest niebieski napis: Zdjęcia z imprez i spotkań TWCH
                          Kliknij w napis.
                          • ter.eska Re: live z bramy 15.12.08, 21:36
                            Wielkie dzięki lylikosmile))
                            • lylika Re: live z bramy 15.12.08, 22:27
                              Tereskaaa... wyjdź z tych zdjęć, bo zdaje się, że jesteś utonięta. smile
                              • romy_sznajder Re: live z bramy 15.12.08, 23:40
                                Podejrzewam Gurue o jakis pakt z diablem. Wyglada fantastycznie! Podobaly mi sie
                                nogi, buty, zwrocilam uwage na kurteczke, cera neskazitelna, sposob mimiki, tzn.
                                sposob, w jaki nie-tworza sie zmarszczki, BLYSK W OKU, KIEDY SIE CIESZY, bardzo
                                udane zeby (zęby), bardzo. Na ogol ludzie maja takie protezy zbyt rowne, zbyt
                                idealne, takie "zbyt", a tu jak wlasne zdrowe zeby. Zwracam uwage, bo bylo o tym
                                w Autobiografii.

Zdejcia jak zwykle obejrzalam z lekkim zawstydzeniem (niedobre slowo, chodzi o
                                kulturalne niepodgladanie), bo znamy sie z forum zaledwie. Zywy krag towarzyski
                                jest mi nieznany, niby znajome osoby, ale jednak czuje sie jakbym podgladala,
                                skupilam sie raczej na gosciu honorowym i ogolnym czerwonym kolorycie imprezy.

Jestem pelna podziwu, ze takie tance na prawie trzezwo byly granewink

I pytanie mam, jesli mozna. Zastanawia mnie, jak sie czuja osoby te osoby
                                Towarzyszace, pan Tadeusz i pani Malgosia. Zasadaja przy stoliku prezydialnym,
                                strasznie oficjalnie to wyglada, ale coz, wydawnictwo. Ale pamietam, ze kiedys,
                                chyba na oficjalnej stronie, albo w Autobiografii, widzialam zdjecia gdzie
                                gosciem byl pan Robert i Monika. No ze syn to jeszcze zrozumiale, wiadomo,
                                bohater anegdot i inttrygujaca osobowosc. Ale zadziwlo mnie, ze wnuczka sobie
                                usiadla jak gdyby nigdy nic na stoliku dla waznych gosci i chyba czula sie na
                                miejscu (na spotkaniu z fanami babci)? Ja jestem demokratyczna dziewczyna i nie
                                kumam takich rzeczy, jak to jest od strony organizacyjnej, ze nie zgrzyta? Bo
                                nie zgrzyta?
                        • the_dzidka Re: live z bramy 15.12.08, 22:02
                          picasaweb.google.pl/llylka
                          Też miałam z tym problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka