cafeszpulka 13.12.08, 18:22 poinstruowani jak klaskać, ostatkiem sił powstrzymując się przed skubaniem bobu - czekamy Pan Tadeo juz na miejsc, Gurua za 5 minut. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafeszpulka Re: live z bramy 13.12.08, 18:38 Juz na miejscu. Oklaski się udały Usłyszeliśmy ze kocha nas bardzo... sie wzruszyłam Odpowiedz Link
ewa9717 Re: live z bramy 13.12.08, 20:00 A zresztą: my też się, choć zaocznie i zausznie. Odpowiedz Link
madamepantalon Re: live z bramy 13.12.08, 22:29 Gdzie ciąg dalszy transmisji? Dawać cynka, co u Was, bo nie da się siedzieć tylu godzin w bezdechu. Miejta litość dla maluczkich i piszcie wreszcie. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: live z bramy 13.12.08, 23:04 No co się tam dzieje????? Myślałam, że kole jedenastej już ktoś ... coś... Odpowiedz Link
goonia Re: live z bramy 13.12.08, 23:42 Nie maja sumienia. Ja juz nawet bigos na swieta zaczelam gotowac, bo to nie sposob tyle godzin czekac. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: live z bramy 13.12.08, 23:53 Oj, nie mają za grosz! A może tam jaki spisek zawiązali? Czas taki grudniowy... Odpowiedz Link
gabrielle Re: live z bramy 14.12.08, 00:07 Koło jedenastej to nikt coś, albowiem Gurua to się chyba gdzieś przed dopiero oddaliła unosząc czary i powaby. O 22:59 przyszedł sms od dzidki, że Gurua była z nimi 3 i pół godziny!!! Odpowiedz Link
monia.i Re: live z bramy 14.12.08, 00:29 Chyba też mi się zniecierpliwienie udzieliło..Wieści, wieści pragnę.. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: live z bramy 14.12.08, 13:39 > O 22:59 przyszedł sms od dzidki, że Gurua była > z nimi 3 i pół godziny!!! Zgadza się. Od 18:35 do 22:10. To jest chyba Rekord Wszechczasów! Pani Joanna miała fascynującą kieckę. I w ogóle. Właśnie wyekspediowałam do domu Tereskę (która, przypominam, planowała nocować na Dworcu Centralnym), Kasiakaz pojechała bladym świtem do Poznania, a ja teraz oddalam się ku rozmaitym obowiązkom.Będą zdjęcia, to dorzucę swoje trzy grosze Odpowiedz Link
asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 09:06 o malo sie nie zabilam, tak lecialam! A tu na oklaskach sie skonczylo hi hi. Balowicze musi odsypiajom, ubalowane. To my tu cichutko czekajmy. Odpowiedz Link
anmanika Re: live z bramy 14.12.08, 09:41 Wlasnie wstalam. Wroc - leze w lozku Bylo cudnie. Krotko mowiac Guruya, nas kocha my kochamy Guruye. Relacje z tego co bylo mowione pozostawiam tym co siedzieli blizej, bo ja w moim rogu nie wszystko slyszalam a nie chce przeklamywac relacji. Odpowiedz Link
l.mama Re: live z bramy 14.12.08, 09:43 Towarzystwo zapewne odsypia, ja , z racji obowiązków macierzyńskich, wyszłam wcześniej, i już na nogach. Było, jak zwykle, cudownie. Gurua w dobrej formie, wyglądała ślicznie. Ubrana elegancko, wyglądała zachwycająco. Weszła z powitaniem "Kocham Was" i na wstępie mnie wzruszyła. Była w świetnym humorze, rozmowna, uśmiechnięta. Opowiedziała nam kilka historii spoza książek. Poruszano wiele tematów- filmy, ślimaki, pan Tadeusz, koty). Szczegóły pozostawię innym członkom do opisania. Apteczką i pozostałymi podarunkami Gurua była zachwycona i jej reakcja to głównie "chcę to!". Towarzystwo miłe i kochane. Brama przyjemna. ja usatysfakcjonowana. Tyle na teraz. Pozdrawiam niedzielnie. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 10:29 Kto siedzial najblizej ? Kogo teraz maglowac o szczegoly? Czy juz mozna bebnic zeby wstawali? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: live z bramy 14.12.08, 10:41 Myślałam: pośpię dłużej, wstanę, a tu relacje, zdjęcia, szał ciał i uprzęży! I co? No i co, pytam???????? Odpowiedz Link
groha Re: live z bramy 14.12.08, 10:48 Bębnijcie, a może... ewentualnie... łaskawie... będzie Wam odbębnione, ha ha. Ręce i nogi opadają, tyle powiem. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 11:03 albo zagrac ladnie na trabce - bebny mi sie gdzies zapodzialy Odpowiedz Link
asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 11:10 a moze im karetke wyslac? Moze im dzis reanimacji trzeba? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: live z bramy 14.12.08, 11:12 Gdybym była bliżej, pewnie bym z tłuczkiem do mięsa polatała!!!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 11:15 mnie juz tygrysy i rekiny do glowy przychodza Odpowiedz Link
lylika Re: live z bramy 14.12.08, 11:38 Wstaliśmi i zjedliśmy śniadanie. Przeżywamy spotkanie od nowa. Działo się! Serwis fotograficzny w obróbce. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 11:56 To nie pozwol sobie przeszkadzac, Szefowo kochana. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 12:40 Gurua poglaskala jeza! Tez poglaskam, sie odwaze bo mam oswojonego Odpowiedz Link
lylika Re: live z bramy 14.12.08, 13:10 Odpocznę od dłubania w oczach i kilka słów skrobnę. Pierwszy z gości pojawił się pan T. Nawiązał kontakt telefoniczny z panem Witkiem i słownie prowadził uliczkami Nowego Miasta pod drzwi Bramy. Gurua przybyła z panią Małgosią i panem Witkiem. Od progu powiedziała, że nas kocha, ma chrypę i prosi o coś ciepłego do picia. Na wstępie opowiedziała o chorym kocie i komedii omyłek jaka w związku z tym nastąpiła. Zadane zostały wszystkie spisane pytania. Po trochu będziemy cytować odpowiedzi. Były też pytania spoza listy. Każdy niech opowiada o czym gadał z Guruą. Teraz najważniejsze. Gurua się z nami ZARĘCZYŁA!!! Było tak: Aggie zauważyła na palcu Guruy pierścionek bardzo podony do tego który sama miała, ściągnęła go z palca wręczyła mnie i zaproponowała, żeby Gurua się z nami zaręczyła. Przy pomocy pana Tadeusza wystąpiłam z tą propozycją. Gurua pierścionek przyjęła, włożyła na palec i powiedziała, że Jej się bardzo podoba. Ośmielona tym poszłam za ciosem i spytałam: Kiedy ślub? Może w maju? Nie, pod koniec czerwca, jak dzieci przyjadą. Czy mamy wszystkie wystąpić w welonach? W welonie będę ja a wy jak tam chcecie. I co Wy na to Towarzyszki i Towarzysze??? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: live z bramy 14.12.08, 13:16 Znaczy będziemy robić za różne elementy oblubieńca? Jestem za!!!!! Odpowiedz Link
lylika Re: live z bramy 14.12.08, 13:17 To ten z granatami, na środkowym palcu. img261.imageshack.us/img261/1729/081213woloducha201nc7.jpg Odpowiedz Link
groha Re: live z bramy 14.12.08, 13:42 Zaręczyny i ślub da się przeżyć, ale czy Gurua zdaje sobie sprawę z tego, ile potem będzie miała teściowych? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: live z bramy 14.12.08, 13:51 Może zdecyduje się na konkretną sztukę, w razie co - ja sierotka jestem, niestety. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: live z bramy 14.12.08, 14:03 > Czy mamy wszystkie wystąpić w welonach? Koniecznie!!! Wszyscy w roli w oblubienicy, panowie tez, a Gurua glowna oblubienica w czerwonym welonie. Dla dziewic moze byc wianek. Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: live z bramy 14.12.08, 14:48 > Aggie /.../ zaproponowała, żeby Gurua się z nami zaręczyła. Zgroza! Ale rozumiem, ze Aggie to jakis VIP w stowarzyszeniu? (co wnioskuje z tego, ze jej nie znam z forum, to sie nie boje) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Zdjęcia 14.12.08, 14:57 Lece pierwsza zeby nie mi wypatrzyli wszystkiego!!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Zdjęcia 14.12.08, 15:14 Ludzie, Gurua z was wszystkich najpiekniejsza. To milosc jej tak sluzy. Wykwintnie wam bylo w tych scierkach. Szkoda ze koncowe balety nie odbyly sie wylacznie w scierkach. Odpowiedz Link
dziewczynka_do_bicia Re: Zdjęcia 14.12.08, 16:46 Piekne zdjęcia A te obcasy!!!(domyślam się ze to kończyny dolne bohaterki wieczoru ) Wow! Podziwiam - jestem miłosniczka obcasów i pieknych butów! ps. przyznam sie ze dopiero na któryms z kolejnych zdjęc skapnełam sie ze te "czarnule" maja peruki!!! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Zdjęcia 14.12.08, 17:17 No. Się doczekalim. A podpisy pod zdjęciami gdzie???????? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Zdjęcia 14.12.08, 17:30 Cichaj Ewuniu, bo nas szefowa prasnie, nie powiem w co, za wymagania. Nozek Guruy nie trzeba podpisywac, kazdy widzi. Ja zas odgadlam sama, ze cycata wywolala usmiech leciutkiego zazenowania - pewnie jakis dowcip padl wyrafinowanego kalibru. Nie umiem tylko odgasc kto poswintuszyl. Mam nadzieje, ze pan Tadeusz uznal namiastke Kaliny Jedrusik w kapieli za zadowalajaca. Bo ze Apteczka zadowalajaca, to odgadlam latwo. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Zdjęcia 14.12.08, 17:37 asia.sthm napisała: > Mam nadzieje, ze pan Tadeusz > uznal namiastke Kaliny Jedrusik w kapieli za zadowalajaca. Prawdę mówiąc to niezbyt dużo widziałam i słyszałam ze swojego kątkowego stanowiska, ale przy wręczaniu prezentów przepchłam się bliżej i potwierdzam Asiu, że panu Tadeuszowi cycatka sie podobała i stwierdził, że przebija swoimi walorami nawet Kalinę Jędrusik Odpowiedz Link
gogamw Re: Zdjęcia 14.12.08, 17:37 Ale wam zazdroszczę !!!!!!!!!! A jednocześnie się cieszę przeogromnie, że was wypatrzyłam i mogę choć pooddychać tym klimatem, no i fotki obejrzeć. Postawiłabym piwo wszystkim, gdyby było bliżej Odpowiedz Link
lylika Re: Zdjęcia część 2 14.12.08, 18:07 Zraz po zaręczynach i ustaleniu przybliżonej daty ślubu pani Małgosia zadzwoniła do Marty Węgiel, żeby sobie zaezerwowała czas w czewcu, bo będzie robić reportaż ze ślubu Joanny Chmielewskiej z fanami. picasaweb.google.pl/llylka/081213NalewkoweSpotkanieZGuru02#5279689228658505986 Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Zdjęcia część 2 14.12.08, 18:20 Bardzo rozsadnie. W PLU terminy dawali czasem na za 2 lata i tfffuu tfuu rozwod czesto nastepowal przed slubem, a w terminie bralo sie ten slub z kims innym zeby sie termin nie zmarnowal. Wiem wiem tu tak nie bedzie. Czyli w czerwcu sie zenimy na powaznie. Odpowiedz Link
lylika Re: Zdjęcia 14.12.08, 18:11 gogamw napisała: Postawiłabym piwo wszystkim, gdyb > y > było bliżej ... Ty nie wiesz co mówisz. Wiesz, ile my piwa pijemy? Odpowiedz Link
lylika Re: Zdjęcia 14.12.08, 17:36 Obrabiam następne zdjęcia. Nie mam jeszcze czasu na podpisy. Ale miejsce na komentarze pod zdjęciami jest wolne. Odpowiedz Link
elizka666 Re: Zdjęcia 14.12.08, 18:05 Ja nie rozumiem, dlaczego tylko niektórzy dzielą się z wrazeniami, a reszta milczy jak grób. Śluby milczenia złożyli czy jak? Nasuwa mi sie podejrzenie,że nic nie pamietają na skutek .... Postuluję wprowadzić kary za milczenie i niezaspokajanie ciekawości żądnych wieści czytaczy. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Zdjęcia 14.12.08, 18:42 Sądzę, że Ci co byli bliżej JCh i lepiej słyszeli albo dopiero docierają do domów, albo z pracy piszą. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Zdjęcia 14.12.08, 18:49 Ciekawa jestem czy gdzieś tam się znajdę, bo jak na razie jestem tylko na jednej fotce. Dobrze, że sama miałam aparat Właśnie biotę się za obrabianie... Odpowiedz Link
ter.eska Re: Zdjęcia 14.12.08, 20:02 Witam!!!Dotarłam do domu co prawda z małymi kłopotami(najpierw nie mogłam znaleźć otwartego kiosku z biletami na metro,potem kłopot z wolnym miejscem w busie-wszyscy uparli si jechać akurat w tym czasie co ja,pierwszeństwo mieli ci z rezerwacja,pewnie stałabym tam do tej pory,na szczęście ktoś wpadł na pomysł podstawienia dodatkowego busa bez rezerwacji,no i jestem.) W pierwszym rzędzie BARDZO,BARDZO...GORĄCO DZIĘKUJE GURUI ZA BOSKIE CHWILE SPĘDZONE W JEJ TOWARZYSTWIE,w następnej kolejności Dzidce,ktora jak zawsze zajela sie mna z sercem,Lylice,od której dostałam boski prezent gwiazdkowy,no i wam wszystkim,zabawa byla cudowna,KOCHAM WAS WSZYSTKICH!!! Co do relacji nie wiem co jeszcze moge dopisac,chyba wszystko juz zostalo napisane,zreszta ja przez caly czas bylam w tak ogromnym szoku(zreszta nadal jestem),ze niewiele szczegolow pamietam. Zdradzę wam tylko,ze odważyłam się ofiarować GURUI mój wiersz napisany po spotkaniu ogrodowym i na drugim egzemplarzu GURUA napisała mi kilka przepięknych slow:"A cóż za zachwycająca czytelniczka"no i autograf.W tym miejscu bardzo gorąco dziękuje:Meduzie(która z busa wysłała sms-a do Dzidki z prośbą o wydrukowanie mojego wiersza),Dzidce(która sama nie mogąc tego zrobić poprosiła o to Eulalię),no i Eulalii(która wydrukowała wiersz i to w dwóch egzemplarzach,co mnie nie przyszło do głowy).GORĄCE DZIĘKI DZIEWCZYNY!!! Odpowiedz Link
lylika Re: Zdjęcia 14.12.08, 20:09 > jestem),ze niewiele szczegolow pamietam. > Zdradzę wam tylko,ze odważyłam się ofiarować GURUI mój wiersz napisany po > spotkaniu ogrodowym picasaweb.google.pl/llylka/081213NalewkoweSpotkanieZGuru#5279634709558286434 Odpowiedz Link
dorka_31 Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 19:47 Zacznę od tego, że spotkanie jak zawsze było fantastyczne i tym razem wyjątkowo długie. Powitalny okrzyk Gurui: "Kocham was wszystkich!" wzbudził nasz zrozumiały aplauz. Goście byli we wspaniałych nastrojach, lokal cały dla nas, więc szybko zaczęła się rotacja zgromadzonych i kto chciał mógł porozmawiać osobiście lub choćby podejść, co by ponapawać się obecnością Gurui. Prezenty bardzo się spodobały. Szczególnie zaskoczeni byli goście. Spontaniczne zaręczyny zostały przyjęte i powstał nawet pomysł, co by zrobić z tego wielkiego wydarzenia dokument filmowy (pani Małgosia zadzwoniła natychmiast do Martusi i powiadomiła ją, co by się przygotowała do realizacji filmu o zaślubinach.) Tak więc było dużo emocji i jest co wspominać Po wyjściu gości rozpoczęło się huczne świętowanie ze śpiewem i tańcami aż do godzin bardzo wczesnych dnia następnego ) A teraz kilka fotek: Powitanie wyczekiwanych gości: img145.imageshack.us/img145/8075/pc120013fy3.jpg Książki od Asi baaaardzo się podobały: img88.imageshack.us/img88/2654/pc120038ka3.jpg Gurua rzetelnie wybebeszyła poduchę: img171.imageshack.us/img171/4971/pc120043mu9.jpg Pan T. był zachwycony prezentem: img145.imageshack.us/img145/1817/pc120054wv2.jpg Pani Małgozia z zainteteresowaniem ogląda kalendarzyk: img171.imageshack.us/img171/3823/pc120056cp7.jpg A tu już po wyjściu gości. Oj, się działo! ) img88.imageshack.us/img88/4889/pc130120hg9.jpg img145.imageshack.us/img145/741/pc130122sa3.jpg Odpowiedz Link
ewa9717 Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 19:55 Dorko, udzielam Ci pochwały na miejscu! Na takie cosik czekałam!!!!!! TWCh do klawiatur!!!!!! Sprawozdawać! Czałóczskó Odpowiedz Link
lylika Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:16 ewa9717 napisała: > Dorko, udzielam Ci pochwały na miejscu! Na takie cosik > czekałam!!!!!! > TWCh do klawiatur!!!!!! Sprawozdawać! ... Łomatko, cały dzień sprawozdaję, nawet w kilku watkach, foty wieszam i nawet doklejam do postów, a jakoś nikt mi pochwały nie udzielił. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:20 BUUUUUUUUUUM!!!!!! Tak się w pierś biję, że do następnej cycatki z powodu opuchnięcia biustu pozować będę mogła! Lyliko, to ze wzruszenia, żem się do widoków cunych nareszcie dorwała, nie udzieliłam! Niniejszym udzielam Ci pochwały pierwszego stopnia im. Kim Ir Sena I Ukochanego Przywódcy!!!!!!!! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:25 PS - jak nie Przywódcy, to Przypiwcy, bo ponoć preferujesz Odpowiedz Link
lylika Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:29 Dziękuję w imieniu komitetu. Zdjęcia wszak masz od dawna na Picasie. Wiem, ze tylko moje i Wołoducha, ale zawsze. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:31 Oglądałam już kilka razy da capo Odpowiedz Link
asia.sthm Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:42 Tak masz racje Lyliko, malo cie chwalimy. Kazdy tylko z oczami leci, nachapie sie do upojenia. A potem sie okazuje ze malo, wiecej chcemy, podpisow chcemy, wiecej sprawozdan rozbudowanych, tresciwych, ilustrowanych, z podkladem muzycznym, gwiazdki z nieba, nowego nocnika. Kaz nam sie wypchac trocinami. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:45 O i zapomnialam pochwalic dziekujac, podziekowac chwalac. Dziekuje za cala te wielka robote. Kto ma wiecej zdjec?? Niech sie nie daje prosic. My tu bedziemy teraz wszystko zachwalac i ciagle nam bedzie malo. Odpowiedz Link
lylika Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:46 Ja zawsze mówiłam, żeby interlokutor się wypchał tłuczonym szkłem. Wam tego nie powiem, bo Was wszystkich kocham szalenie i się z Wami niedługo (w czerwcu) ożenię. A co do sprawozdań, to mnie też ich mało i mało... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 19:58 Oj tralala jak sie ciesze. Dorko ciebie nadal na zdjeciach nie ma ...no tak jakbys pod stolikiem Ty tym razem lezala. A wiem ze nie lezalas. Czyli co? Uciekalas chylkiem przed kamerami. Niby jak? Kto ma Dorke niech szybko daje! Odpowiedz Link
lylika Re: kilka moich fotek z komentarzem 14.12.08, 20:04 Już dawno mówiłam, że Dorka tak szybko się przemieszcza jak Pciuch nieprzymierzając, który wyprzedza czas i nikt Jej na zdjęciu nie ma szans uwiecznić. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: jeszcze jedna 14.12.08, 21:12 asia.sthm napisała: > Oj tralala jak sie ciesze. > > Dorko ciebie nadal na zdjeciach nie ma ...no tak jakbys pod > stolikiem Ty tym razem lezala. A wiem ze nie lezalas. Czyli co? > Uciekalas chylkiem przed kamerami. Niby jak? > Kto ma Dorke niech szybko daje! No cóż, skoro chcesz... To moja ulubiona fotka z imprezy: img66.imageshack.us/img66/3600/pc120078az1.jpg )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: jeszcze jedna 14.12.08, 21:32 No faktycznie ladna Teraz wierze, ze nie lezalas Odpowiedz Link
ewa9717 Re: jeszcze jedna 14.12.08, 21:49 Cytrynka tu zupełnie nie do Poznania, do Wrocławia co najmniej! Odpowiedz Link
dorka_31 Re: jeszcze jedna 15.12.08, 00:14 ewa9717 napisała: > Cytrynka tu zupełnie nie do Poznania, do Wrocławia co najmniej! Ano, w tych czarnych splotach na głowie tak Cytrynka, jak i Aggie były zupełnie do Wrocławia img210.imageshack.us/img210/5281/pc120005yb9.jpg Odpowiedz Link
eulalija Re: jeszcze jedna 15.12.08, 08:19 Uczciwie przyznaję, że Aggie nie poznałam. Mało Pooznań, mało Wrocław, całkiem do Bydgoszczy była) Odpowiedz Link
g0p0s Re: jeszcze jedna 15.12.08, 11:03 Zdecydowanie do Bydgoszczy. Zanim zobaczyłem identyfikator, to chciałem się spytać, co to za ładna istota Odpowiedz Link
lylika Foto-Wołoduch. 15.12.08, 11:15 Zdjęcia ze spotkania listopadowego i grudniowego, autorstwa Wołoducha, wiszą na Picasie. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Foto-Wołoduch. 15.12.08, 12:06 no widzę, wiszą od rana, nastawiłam się psychicznie na jeszczo jeden album Odpowiedz Link
g0p0s Re: live z bramy 15.12.08, 12:34 Pan Tadeusz wcześniej coś o wydaniu albumu ze zdjęciami szeptał. Była może mowa o tym? Odpowiedz Link
dorka_31 Re: live z bramy 15.12.08, 16:00 g0p0s napisał: > Pan Tadeusz wcześniej coś o wydaniu albumu ze zdjęciami szeptał. > Była może mowa o tym? Z tego co pamiętam, to o album ktoś spytał. Gurua potwierdziła, że jest w przygotowaniu, ale żadne konkrety odnośnie terminu nie padły. Odpowiedz Link
g0p0s Re: live z bramy 15.12.08, 12:37 Gurua jakiej rosyjskie wydawnictwa oglądała. Szto eto? Odpowiedz Link
lylika Re: live z bramy 15.12.08, 12:57 img392.imageshack.us/img392/4982/081213nalewkowe035qq7.jpg Odpowiedz Link
bbbzyta Re: live z bramy 15.12.08, 12:57 To były Jej dzieła, które świeżo się ukazały "pa russki". Do sprawozdania dodam, że doprawdy się wzruszyłam, jak nasi forumowi zapowiadani "niedasie" jednak na spotkanie już mocno wieczorową porą dotarli: Edyta, Baron w towarzystwie Piotra, Bumbecka z Anią. Wszyscy zostali powitani radosnymi wrzaskami, na Guruę się jeszcze załapali, i jak widac ze zdjęc, bawili się do wypęku i z całym zapałem. Moim zdaniem, była to kolejna tegoroczna Impreza Stulecia. Co do pomysłu z zaręczynami i ślubem, to mam tzw. wymięszane uczucia, jakoś mi się taka zbiorówka bardziej kojarzy z wstępowaniem do zakonu albo i masonerią jaką, tfu, tfu. Ale "de gustibus..." Odpowiedz Link
g0p0s Re: live z bramy 15.12.08, 13:07 Dzięki za informację. O albumach rozumiem, że cisza. > Co do pomysłu z zaręczynami i ślubem Hm, a gdzie zamieszkamy? Odpowiedz Link
eulalija Re: live z bramy 15.12.08, 13:10 g0p0s napisał: > Co do pomysłu z zaręczynami i ślubem > Hm, a gdzie zamieszkamy? W parafii panny młodej) Możemy już zacząć budować ten odpowiednio wielki dom, Gurua ma jeszcze jeden projekt domu, możemy wykorzystać. Odpowiedz Link
g0p0s Re: live z bramy 15.12.08, 13:20 Twierdza Modlin z najdłuższym korytarzem koszarowym jest do nabycia. Odpowiedz Link
groha Re: live z bramy 15.12.08, 13:27 g0p0s napisał: > Twierdza Modlin z najdłuższym korytarzem koszarowym jest do nabycia. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: live z bramy 15.12.08, 13:29 Twierdza Modlin mi odpowiada, można straszy po nocach Odpowiedz Link
bbbzyta Re: live z bramy 15.12.08, 13:30 Miało byc "straszyc" - ten komputer mi nie chce robic literki "ci" Odpowiedz Link
ter.eska Re: live z bramy 15.12.08, 21:09 jak szukać zdjęć na Picassie???pomóżcie niedouczonej kalece Odpowiedz Link
lylika Re: live z bramy 15.12.08, 21:31 Tereska, pod naszym logo jest niebieski napis: Zdjęcia z imprez i spotkań TWCH Kliknij w napis. Odpowiedz Link
lylika Re: live z bramy 15.12.08, 22:27 Tereskaaa... wyjdź z tych zdjęć, bo zdaje się, że jesteś utonięta. Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: live z bramy 15.12.08, 23:40 Podejrzewam Gurue o jakis pakt z diablem. Wyglada fantastycznie! Podobaly mi sie nogi, buty, zwrocilam uwage na kurteczke, cera neskazitelna, sposob mimiki, tzn. sposob, w jaki nie-tworza sie zmarszczki, BLYSK W OKU, KIEDY SIE CIESZY, bardzo udane zeby (zęby), bardzo. Na ogol ludzie maja takie protezy zbyt rowne, zbyt idealne, takie "zbyt", a tu jak wlasne zdrowe zeby. Zwracam uwage, bo bylo o tym w Autobiografii. Zdejcia jak zwykle obejrzalam z lekkim zawstydzeniem (niedobre slowo, chodzi o kulturalne niepodgladanie), bo znamy sie z forum zaledwie. Zywy krag towarzyski jest mi nieznany, niby znajome osoby, ale jednak czuje sie jakbym podgladala, skupilam sie raczej na gosciu honorowym i ogolnym czerwonym kolorycie imprezy. Jestem pelna podziwu, ze takie tance na prawie trzezwo byly grane I pytanie mam, jesli mozna. Zastanawia mnie, jak sie czuja osoby te osoby Towarzyszace, pan Tadeusz i pani Malgosia. Zasadaja przy stoliku prezydialnym, strasznie oficjalnie to wyglada, ale coz, wydawnictwo. Ale pamietam, ze kiedys, chyba na oficjalnej stronie, albo w Autobiografii, widzialam zdjecia gdzie gosciem byl pan Robert i Monika. No ze syn to jeszcze zrozumiale, wiadomo, bohater anegdot i inttrygujaca osobowosc. Ale zadziwlo mnie, ze wnuczka sobie usiadla jak gdyby nigdy nic na stoliku dla waznych gosci i chyba czula sie na miejscu (na spotkaniu z fanami babci)? Ja jestem demokratyczna dziewczyna i nie kumam takich rzeczy, jak to jest od strony organizacyjnej, ze nie zgrzyta? Bo nie zgrzyta? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: live z bramy 15.12.08, 22:02 picasaweb.google.pl/llylka Też miałam z tym problem. Odpowiedz Link