Dodaj do ulubionych

świąteczna iluminacja

16.12.11, 09:18
Czy ktoś wie, czy w tym roku Radzymin będzie tak ładnie ozdobiony na święta jak w latach poprzednich? Chodzi mi o oświetlenie świąteczne w parku i choinek na Placu Kościuszki. Wyglądało to naprawdę efektownie i miło było wybrać się na spacer wieczorem po Radzyminie, aby pokazać to dzieciaczkom.
Obserwuj wątek
    • lucy263 Re: świąteczna iluminacja 16.12.11, 11:29
      Czy Ty nie masz większych problemów? Jak ubiorą to zobaczysz. Chyba że nie wychodzisz na miasto?
      • intertomcafe Re: świąteczna iluminacja 16.12.11, 13:46
        Z tego co wiem to na rondzie przy panoramie wisi juz choinka podswietlana ktorej nie zdjeli w zeszlym roku. To pewnie ze wzgledu na program oszczędnosci ktory został wprowadzony przez Burmistrza. MOgli nie sciągać całej iluminacji to nie musieli by teraz płacić za jej ponowną instalacje. To by byla oszczednosć. No ale od czegos trzeba zacząć big_grin

• sceptykradzyminski Re: świąteczna iluminacja 16.12.11, 14:45
          intertomcafe napisała:
          Z tego co wiem to na rondzie przy panoramie wisi juz choinka podswietlana ktorej nie zdjeli w zeszlym roku.
          Choinki na rondzie nie ma po słup na którym wisiała przewróciła wiosenna wichura.
          • mszewczyk75 Re: świąteczna iluminacja 17.12.11, 01:38
            w tym roku proponuję przyozdobić świątecznymi lampionami zjazd z obwodnicy, dzięki temu będzie i bezpiecznie i uroczyście wink
      • kchacinski Re: świąteczna iluminacja 16.12.11, 14:20
        No tak któż inny mógłby mieć problem z czyimś pytaniem jak nie lucy263...
        • lucy263 Re: świąteczna iluminacja 16.12.11, 14:55
          Lucy ma problem z głupimi i błahymi pytaniami, niektórzy to już piszą byle coś napisać.
          A ja się zapytam czy w tym roku w okienkach na poczcie będą stały małe dekoracyjne choineczki, bo gdyby nie stały to byłaby tragedia- zadowolony?
          • lasheros Re: świąteczna iluminacja 16.12.11, 15:11
            Droga lucy263 - moje pytanie nie było głupie i błahe, a jeśli za takie je odebrałaś, to trzeba było nie zabierać głosu i nie udzielać głupiego i błahego komentarza. Jeśli nie wiesz, po prostu nie pisz, a nie denerwuj swoimi wypowiedziami innych.
            • lucy263 Re: świąteczna iluminacja 16.12.11, 17:16
              Właśnie że twoje pytanie jest głupie. Dziwię się że ktokolwiek zaprząta sobie głowę świąteczną iluminacją. Zapytałbyś się czemu latarnie zapalają się tak pózno, bo to pytanie jest sensowne
              Kiedyś na tym forum były rozmowy i kłótnie ale na sensowne tematy a dziś już nie widzę tamtych rozmówców są nowe nicki i rozmowy typu bla bla.
              A tak w ogóle to dziwię się sama sobie że wdałam się w dyskusję na tak BŁAHY I PŁYTKI temat
              • kdobrzyniecki Re: świąteczna iluminacja 16.12.11, 22:33
                Od pewnego czasu lucy263 kreuje się na naczelna awanturnice na tym forum, która najbardziej błahy wątek musi skrytykować dając upust swoim frustracjom.
                W tym okresie świątecznym życzę Tobie więcej luzu i sympatii dla ludzi a pozostałym użytkownikom proponuje ignorowanie tych zaczepek smile
                • lucy263 Re: świąteczna iluminacja 16.12.11, 23:02
                  Od pewnego czasu to forum umiera i jest coraz więcej czczej bablaniny a mniej konkretów.
                  Może zamiast tego forum załóżcie GRUPĘ WSPARCIA dla ludzi nie zadowolonych z życia
                  • kdobrzyniecki Re: świąteczna iluminacja 16.12.11, 23:29
                    lucy263 napisała:

> Od pewnego czasu to forum umiera i jest coraz więcej czczej bablaniny a mniej
                    > konkretów.
                    > Może zamiast tego forum załóżcie GRUPĘ WSPARCIA dla ludzi nie zadowolonych z ży
                    > cia

Jeśli dostrzegasz taką potrzebę to dlaczego tego nie zrobisz SAMA? Dlaczego próbujesz zrzucać jakieś czynności innych? Więcej działania mniej paplania smile (OT)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka