Dodaj do ulubionych

APEL DO KIEROWCÓW

10.02.09, 04:10
Zaczyna robić się ciepło dlatego na ulicy widać coraz więcej motorów, skuterów i tym podobne, więc prosze bardzo radzymińskich kierowców żeby troche uważali.

Apeluj ponieważ jeżdziłem wczoraj motorem w południe i skuterkiem po południu i miałem dwie nieprzyjemne sytuacje. Pierwsza prawie wpadka jak jakaś kobieta wyjechała mi z Weteranów pod koła na rondzie. Dróga sytuacja miała miejsce na 3-go maja. Jakiś idiota zjechał sobie bez kierunku pod bar maleńki w zatoczke i również bez niego wyjechał wprost przedemnie(został strąbiony).

Niestety ale przy najmniejszym wypadku(draśnieciu nawet) to kierowca jednośladu bardzo poważne obrażenia.

Bardzo proszę o WRZUCANIE KIERUNKOWSKAZÓW I PATRZENIE W LUSTERKA bo z waszego lenistwa komuś moze stać sie krzywda
Obserwuj wątek
    • ania.silenter popieram apel i sama apeluję do motocyklistów aby 10.02.09, 09:54
      przestrzegali przepisów bo w większości przypadków jeżdżą za szybko i bez kasków.
      • alexkieszek o tak kierunkowskaz to podstawa... 11.02.09, 13:55
        i nie trąbcie na matki z dziećmi bo czasami na prawdę nie możemy grzać 100 na
        godzinę big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka