Gość: pijotr IP: *.virt.pl / 81.21.196.* 26.06.04, 04:10 "Trochę to zaniedbane, ale za to jaka dzielnica" powiedzial Shrek, a nie osiol... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorotkaaa Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: 217.79.144.* 26.06.04, 08:13 dokładnie, masz racje!!! to na pewno powiedzial shrek..:D tak samo osiołek nie powiedzial lece po precelki tylko "pojde po precelki", ale to juz mały szczegół..:) kiss 4 all!! :*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUCHY Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: 217.153.87.* 26.06.04, 10:02 a kiedy to było bo tego jednego nie pamietam? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim lat dwa i pol Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 10:17 hmm, osobiscie nie pamietam, ale zapytam corki i napisze (ona jeszcze pisac niestety nie potrafi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeno Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.aonet.pl / *.pl 27.06.04, 23:10 To był oczywiście moment, kiedy Farquad zmienił zasady turnieju na "kto zabije ogra, wygrywa". Shrek proponuje załatwienie sprawy przy "bezalkoholowym" a Osioł cichym głosem mówi "Pójdę po precelki" i z ogonem pod siebie wycofuje się na z góry upatrzone pozycje. A potem zaczyna się "Bad Reputation" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim lat dwa i pol Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 10:43 a, i jeszcze jedno, w pytaniu trzecim wyraznie brakuje krolewny sniezki ("spiaca krolewna" to niestety nie jest prawidlowa odpowiedz, a na czym jak na czym, ale na krolewnach i krasnoludkach moja corka sie zna jak malo kto:)). cos ten quiz nieco niedopracowany. chcialo by sie zacytowac Shreka czytajacego bajki w swojej stylowej lazience...:). w kazdym badz razie stanowczo do poprawy :) nie mozna przeciez tak powaznych spraw traktowac z takim poblazaniem. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FULOPCJA Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:15 juz nie moge sie doczekac II czesci, ale boje sie ze w ciagu pierwszego tygodnia nie uda sie kupic biletow w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d4m Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: 62.29.253.* 28.06.04, 14:24 no to sobie spokojnie możesz poczekać. Miałam okazję ten film już oglądać - pierwsza połowa (z grubsza) cholernie przegadana, ciągle jakieś 'cytaty' z klasyków kinematografii, dopiero w drugiej połowie akcja nabiera tempa. Film fajny ale poniżej 'odkrywczego' poziomu części pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.prudnik.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 21:01 shrek the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czahra Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 29.06.04, 10:07 kto pamięta coś takiego?....osioł poprosił shreka aby mu TO podał, jak TO sie nazywało a wyglądało jak łeb shreka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoozka Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 10:44 Napiszcie poprawne odpowiedz, bo nie jestem pewna co dobrze zaznaczyłam. Jakoś mało pamiętam z tego filmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: 212.126.24.* 26.06.04, 11:04 hahaha , wlasnie na tym sie "rozlozylam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 13:02 A ja nie wiem kiedy to było z precelkami. Raz zaznaczyłam turniej, to miałam jeden błąd a raz kolację u Shreka to dwa. A pozostałych odpowiedzi raczej jestem pewna. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 14:10 droga balbino rycerze chcą zadźgać shreka, ten odwraca ich uwagę łapiąc za kufel a wtedy osioł mówi "precelki" uciekając z pola bitwy z podkulonym ogonkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macker Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.gwardii.bmj.net.pl 26.06.04, 13:33 1b, 2a, 3c, 4a, 5b, 6c, 7c, 8a, 9c, 10b to poprawne odpowiedzi..;P Odpowiedz Link Zgłoś
el_la Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! 28.06.04, 10:48 Gość portalu: macker napisał(a): > 1b, 2a, 3c, 4a, 5b, 6c, 7c, 8a, 9c, 10b to poprawne odpowiedzi..;P 3b a nie c !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 26.06.04, 14:48 a jak tam jest napisane co? uff to prawda ze ludzie czytaja a nic nie rozumieją;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomarta Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.proxy.astra-net.com 26.06.04, 21:30 ja mam oczywiście 10 na 10! =] pytania żenująco proste...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorrickus Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.06.04, 22:54 Ekhem, ale nie chce nic mówić, ale denatką nie była ani królowa śniegu, ani śpiąca królewna, ani babcia Farquada. O ile sie nie mylę, to była to Królewna Śnieżka. Ale to tak na marginesie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Upss 27.06.04, 15:36 Już poprawiliśmy. A jak jestescie tacy mądrzy to sie sprawdzcie w cytatach dodatkowych.. Kto i kiedy powiedział: - Kłaniam - Związki prominentów nie trwają długo - Biegnij ile masz sił - Tylko nie moje lukrowane guziczki - najlepiej smakuje na tostach - Łózko wodne? - ale masz jakieś wsparcie? - pełen serwis - a na deser brukselki - a rano zrobiĘ jajecznicĘ - jest to poświecenie, na które jestem gotów - moze przejdziemy juz do tak? - Shrek ma obciach w pełnym zakresie - ma sie ten zwierzecy magnetyzm - Dwie sprawy. Zamknij. Się. - Rany, ale bedzie jatka, no bedzie rzeznia normalnie - ej, nie naciskaj, bo się w sobie zamknę - o rany, ale ty masz zuchwę - co za palant I kto to wie bez ściągnia (VHS,DVD,divix)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K@si@ Re: Upss IP: 62.233.181.* 27.06.04, 18:41 Kto i kiedy powiedział: - Kłaniam -> osiol - Związki prominentów nie trwają długo -> osiol - Biegnij ile masz sił -> osiol - Tylko nie moje lukrowane guziczki -> pieniczek :) - najlepiej smakuje na tostach -> shrek - Łózko wodne? -> osiol - ale masz jakieś wsparcie? -> osiol - pełen serwis -> osiol - a na deser brukselki -> osiol - a rano zrobiĘ jajecznicĘ -> osiol - jest to poświecenie, na które jestem gotów -> osiol - moze przejdziemy juz do tak? -> podczas ceremonii slubu i chyba osiol - Shrek ma obciach w pełnym zakresie -> osiol - ma sie ten zwierzecy magnetyzm -> osiol - Dwie sprawy. Zamknij. Się. -> Shrek - Rany, ale bedzie jatka, no bedzie rzeznia normalnie -> Osiol - ej, nie naciskaj, bo się w sobie zamknę -> osiol - o rany, ale ty masz zuchwę -> osiol - co za palant -> osiol nie wszystkich jestem pewna ale moze tak z 50% bedzie dobrze na pewno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nsc23 Re: Upss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:10 - Klaniam ->Lord Farquad w momencie kiedy Shrek i Osiol wbiegaja na arene turniejowa - Zwiazki prominentów nie trwaja dlugo -> - Biegnij ile masz sil -> Lord Farquad po obcieciu nozek pierniczkowi (sadysta!) - Tylko nie moje lukrowane guziczki -> pierniczek wszyscy wiedza kiedy :) - najlepiej smakuje na tostach -> shrek do wiesniakow o ludzkim mozgu czy tam oczach - Lózko wodne? -> jedna z trzech slepych myszek wlazac na slimaka z kolacji shreka - ale masz jakies wsparcie? ->shrek do rycerza opuszczonego przez innych - pelen serwis -> osiol latajac - a na deser brukselki -> - a rano zrobiE jajecznicE -> osiol w domu shreka - jest to poswiecenie, na które jestem gotów -> lord Farquad rozpoczynajac turniej przemowa do rycerzy - moze przejdziemy juz do tak? -> podczas ceremonii slubu i na pewno Fiona - Shrek ma obciach w pelnym zakresie -> osiol do Fiony w mlynie - ma sie ten zwierzecy magnetyzm -> osiol do shreka o smoczycy - Dwie sprawy. Zamknij. Sie. -> Shrek do osla tuz przed wyjazdem na slub - Rany, ale bedzie jatka, no bedzie rzeznia normalnie -> Osiol - ej, nie naciskaj, bo sie w sobie zamkne -> osiol - o rany, ale ty masz zuchwe -> osiol do smoczycy - co za palant -> REszty nie pamietam, ale i tak mysle, ze niezle jak na kogos bez sciagai :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoola Re: Upss IP: *.Pohybel.Com 27.06.04, 22:52 Nie kojarzę dokładnie ale jak czytam "-a na deser brukselki" to wręcz słyszę zdyszany głos Stuhra, jak mówi jakiś ciąg słów na jednym wdechu :], ciekawe czy dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoola Re: Upss IP: *.Pohybel.Com 27.06.04, 22:57 Już wiem :] Jasne, to powiedział osioł (musiałam zajrzeć na film.onet.pl/1,4,8,2524657,19370751,76377,300,forum.html , i w kontekście "Tak, jak wtedy, jak............................. .,a na deser brukselki..." przypomniałam sobie) to wtedy kiedy shrek zatkał mu mordkę a ten cały czas gadał, akurat na "a na deser brukselki" mu odetkał:) Ale fakt dobrze "słyszałam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeno Moje odpowiedzi IP: *.aonet.pl / *.pl 27.06.04, 23:28 - Klaniam Lord Farquad do Fiony (nie jestem całkiem pewien, ale chyba tak) podczas ich 1-szego spotkania - Zwiazki prominentów nie trwaja dlugo Osioł po zeżarciu Farquaada - Biegnij ile masz sil Farquaad do Piernikowego Człowieka w czasie przesłuchania - Tylko nie moje lukrowane guziczki Piernikowy do Farquaada, jw. - najlepiej smakuje na tostach Shrek o smaku białka wyciskanego z oczu ;) - Lózko wodne? Ślepa mysz bujając się na ślimaku (?) - kolacji Shreka - ale masz jakies wsparcie? Shrek do ścigającego Osła żołnierza, przy próbie aresztowania - pelen serwis Osioł "gadam, latam - pełny serwis" - a na deser brukselki Osioł do Shreka, po ich spotkaniu, w drodze do domu Shreka - a rano zrobię jajecznicę Osioł u Shreka, szykując się do noclegu - jest to poswiecenie, na które jestem gotów Farquaad w przemowie do rycerzy "i tak dalej, i tak dalej" :D - moze przejdziemy juz do tak? Fiona do księdza, chcąc zdążyć przed zachodem słońca - Shrek ma obciach w pelnym zakresie Osioł do Fiony, pocieszając ją w młynie - ma sie ten zwierzecy magnetyzm Osioł do Shreka, przed załadowaniem się "na pokład Smoczycy" - Dwie sprawy. Zamknij. Sie. Shrek do Osła, w czasie zwiedzania zamku. - Rany, ale bedzie jatka, no bedzie rzeznia normalnie Osiol do siebie, szukając schodów. - ej, nie naciskaj, bo sie w sobie zamkne Osioł do Smoczycy w czasie romantycznego tete'a'tete ;D - o rany, ale ty masz zuchwe Osioł do Smoczycy, chwilę wcześniej. - co za palant Fiona o świeżo znokautowanym Monsieur Hoodzie ;) I jak, trafiłem? Nie podglądałem z filmem, choć mam go na dysku (w obu wersjach językowych). Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja almost perfect 28.06.04, 08:03 Gość portalu: xeno napisał(a): > - Klaniam > Lord Farquad do Fiony (nie jestem całkiem pewien, ale chyba tak) > podczas ich 1-szego spotkania > > - Zwiazki prominentów nie trwaja dlugo > Osioł po zeżarciu Farquaada > > - Biegnij ile masz sil > Farquaad do Piernikowego Człowieka w czasie przesłuchania > > - Tylko nie moje lukrowane guziczki > Piernikowy do Farquaada, jw. > > - najlepiej smakuje na tostach > Shrek o smaku białka wyciskanego z oczu ;) > > - Lózko wodne? > Ślepa mysz bujając się na ślimaku (?) - kolacji Shreka > > - ale masz jakies wsparcie? > Shrek do ścigającego Osła żołnierza, przy próbie aresztowania > > - pelen serwis > Osioł "gadam, latam - pełny serwis" > > - a na deser brukselki > Osioł do Shreka, po ich spotkaniu, w drodze do domu Shreka > > - a rano zrobię jajecznicę > Osioł u Shreka, szykując się do noclegu > > - jest to poswiecenie, na które jestem gotów > Farquaad w przemowie do rycerzy "i tak dalej, i tak dalej" :D > > - moze przejdziemy juz do tak? > Fiona do księdza, chcąc zdążyć przed zachodem słońca > > - Shrek ma obciach w pelnym zakresie > Osioł do Fiony, pocieszając ją w młynie > > - ma sie ten zwierzecy magnetyzm > Osioł do Shreka, przed załadowaniem się "na pokład Smoczycy" > > - Dwie sprawy. Zamknij. Sie. > Shrek do Osła, w czasie zwiedzania zamku. > > - Rany, ale bedzie jatka, no bedzie rzeznia normalnie > Osiol do siebie, szukając schodów. > > - ej, nie naciskaj, bo sie w sobie zamkne > Osioł do Smoczycy w czasie romantycznego tete'a'tete ;D > > - o rany, ale ty masz zuchwe > Osioł do Smoczycy, chwilę wcześniej. > > - co za palant > Fiona o świeżo znokautowanym Monsieur Hoodzie ;) > > I jak, trafiłem? Nie podglądałem z filmem, choć mam go na dysku (w obu wersjach > > językowych). :))))))))))) sprawdź jeszcze pierwszy cytat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeno Re: almost perfect IP: 213.134.140.* 28.06.04, 08:36 Oczywiście! <plaśnięcie dłonią w czoło> > > - Klaniam > > Lord Farquad do Fiony (nie jestem całkiem pewien, ale chyba tak) > > podczas ich 1-szego spotkania > > (...) > sprawdź jeszcze pierwszy cytat Przypomniałem sobie - Farquaad do magicznego lustra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodik Re: Moje odpowiedzi IP: *.energoprojekt.com.pl 28.06.04, 12:33 kłaniam to powiedział Lord do lustra, resza jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomarta Re: Moje odpowiedzi IP: *.proxy.astra-net.com 28.06.04, 22:58 w sumie to dokładka też była prosta... miałam wątpliwości z "kłaniam" i z "jest to poświecenie, na które jestem gotów".... pierwsze trafiłam, drugiego nie =] aa i jeszcze jedno, czy w filmie nie ma czasem ej ty mnie tak nie naciskaj bo sie w sobie zamknę, a nie ej, nie naciskaj, bo się w sobie zamknę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodik Re: Upss IP: *.energoprojekt.com.pl 28.06.04, 12:24 bułka z masłem ;-) a może takie cytaty ?? - chodu - nie wiesz czasem - ot dzwonek - nie dawaj jej szczurów - nuć - jakie szanse - jedyny w soim rodzaju - pozdrów krewnych Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 heheheh 28.06.04, 17:07 Gość portalu: kodik napisał(a): > bułka z masłem ;-) > > a może takie cytaty ?? > - jakie szanse troche inaczej JAKIEŚ ANSE? lord do Lustra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeno Re: Upss IP: 213.134.140.* 02.07.04, 12:58 > bułka z masłem ;-) > a może takie cytaty ?? > - chodu Shrek do Fiony i Osła podczas końcowego momentu ewakuacji z zamku (scena na slow motion) > - nie wiesz czasem Osioł do Shrek tuż przed wspięciem na krater, komentując zaoach siarkowych wyziewów (i przypisując ich źródło Shrekowi) > - ot dzwonek Raczej "Oż ty w dzwonek, już po ptokach". Osioł do Shreka podczas przelotu przed oknem kościoła w czasie ślubu Fiony. > - nie dawaj jej szczurów Osioł w zasadzie do siebie. W młynie, po spotkaniu z przemienioną w ogra Fioną (przypisując jej stan złej diecie ;) > - nuć Shrek do osła, wyruszając z bagna na wyprawę do zamku lorda Farquaada. > - jakie szanse Początkowo nie załapałem. Ale jeśli tak jak napisał (a?) lipa55 chodzi o "jakieś anse?", to oczywiście scena z lustrem. > - jedyny w soim rodzaju Shrek do Fiony, po pytaniu "Co z ciebie za rycerz?", w trakcie poszukiwań porwanego przez Smoczycę Osła. > - pozdrów krewnych Shrek do Osła, w czasie sprzeczki w dialogu nt. "dlaczego ogry są jak cebula, a nie są jak tort". Hie he, i co dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopa Re: Upss IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 14:49 BEZ ŚCIĄGANIA!!! -kłaniam Lord Farquaad gdy spotkał Fioną po przyprowadzeniu jej przez Shreka (? - nie jestem pewien) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopa Re: Upss IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 15:07 BEZ ŚCIĄGANIA!!! -kłaniam Lord Farquaad gdy spotkał Fioną po przyprowadzeniu jej przez Shreka (? - nie jestem pewien) - Związki prominentów nie trwają długo Osioł po zjedzeniu Farquaada przez Smoczycę - Związki prominentów nie trwają długo nie wiem :( - Tylko nie moje lukrowane guziczki Ciastoludek, jak Farquaad chciał mu je urwać (przesłuchanie) - najlepiej smakuje na tostach Shrek jak opowiadal chlopom o sztuce kulinarnej, konkretnie o białku z oczu - Łózko wodne? Jedna z białych myszek, jak skakała po ślimaku podczas kolacji Shreka - ale masz jakieś wsparcie? Shrek, jak wystraszyl chłopów. wszyscy uciekli a jeden został - pełen serwis Osiał "latam, gadam, PEŁNY SERWIS" jak... latał i gadał :) - a na deser brukselki Osiał chwilę po spotkaniu ze Shrekiem - a rano zrobiĘ jajecznicĘ Osiał w domu Shreka, gdy sią chciał tam wprowadzić - jest to poświecenie, na które jestem gotów Lord Farquaad, gdy opowiadał o turnieju rycerskim ("zapewnie wielu z was zginie, ale jest to poświęcenie, na które jestem gotów") - moze przejdziemy juz do tak? Fiona pospieszając ksiądza podczas ślubu z Farquaadem - Shrek ma obciach w pełnym zakresie Osioł pocieszając Fionę, gdy zobaczył ją jako ogrzycę - ma sie ten zwierzecy magnetyzm Osioł do Shreka gdy przywołał smoczycę (na chwilę przed ślubem Fiony i Farquaada) - Dwie sprawy. Zamknij. Się. Shrek do Osła, chwilkę po ich pierwszym spotkaniu - Rany, ale bedzie jatka, no bedzie rzeznia normalnie Osioł gdy szukał schodów :) w zamku Smoczycy - ej, nie naciskaj, bo się w sobie zamknę Osioł do Smoczycy, gdy ta go "molestowała" w jej zamku - o rany, ale ty masz zuchwę Osioł do Smoczycy, gdy ta go chciała pocałować - co za palant Fiona do Robin Hooda po jego i wesołej bandy piosence Aha, gwoli ścisłości, tam było nie "co za palant", tylko "rany, ale palant" I jak ocena?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpanie Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.user.ono.com 27.06.04, 10:52 W jednym z pytań jest błąd - na stole w domu Shreka wylądowała KRÓLEWNA ŚNIEZKA (przyniesiona przez siedmiu krasnoludków). Nie była to Spiąca Królewna - jak wskazuje test!!!!!!!!!!!! Trochę wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuska Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.media4.pl 27.06.04, 13:05 Wiedziałam, że coś mi się nie zgadza-to ta Królewna :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beaver Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.home.cgocable.net 27.06.04, 13:43 Jeszcze wiekszy wstyd, ze Polska potrafi sie czyms takim pasjonowac. Jak mozna cos takiego wogole ogladac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.devs.futuro.pl 27.06.04, 16:09 ech!wstyd,ze ktos nie widzi w tym cudownej antybajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Putek Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.multicon.pl / *.MultiCon.PL 27.06.04, 13:49 Tu jest błąd!!! denatka na stole to była królewna śnieżka przecierz ją krasnoludki na ten stół wrzuciły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prote Hyle Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:03 ja się nie zgadzam, że to była Królewna Śnieżka. To że pałętało się tam siedmiu krasnoludków nic nie zmiana, bo w Shreku nie ma zasad i to równie dobrze mogła być Śpiąca Królewna, na co wskazuje jej stan. Z jednej strony krasnoludki, ale z drugiej sen. Coś się nie zgadza i wcale nie koniecznie sen! Moim zdaniem, to może być i jedna, i druga. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie Re: Dla jasnosci IP: *.adsl.proxad.net 28.06.04, 15:33 1) Krolewna Sniezka zjadla zatrute jablko podsuniete podczas nieobecnosci krasnoludkow (godziny pracy w kopalni) przez niecna macoche i zostala zlozona do krysztalowej trumny przez zrozpaczonych krasnali. 2) Spiaca Krolewna uklula sie wrzecionem (spelnienie sie zlego czaru) i zasnela jak stala na 100 lat, a caly zamek razem z nia (i Krol-ojciec i Krolowa-matka, i niania i piesek...). Zadnych krasnoludkow i trumien tam nie bylo. 3) Denatke w krysztalowej trumnie na stol Shreka laduje 7 krasnoludow, to co ona moze byc ? Babcia Czerwonego Kapturka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dla jasnosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:18 Ze to Sniezka to wiadomo chocby z "prezentacji" lustra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryjek Zajebisty jest SHREK 2 - widzialem przedptemiere!! IP: *.icpnet.pl 27.06.04, 14:08 Ludzie gosciowi od dialogow polskich powinni dac Oscar'a !!! Normalnie ten gosc jest niesamowity!!!! A sam film - nie wiem czy nie lepszy od 1'szej czesci!!!!!!!! Poprostu HICIORRRRRRR na maxa!!! Idzcie a nie pozalujecie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d4m Re: Zajebisty jest SHREK 2 - widzialem przedptemi IP: 62.29.253.* 28.06.04, 14:26 bez przesady, słabszy od pierwszej części ... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsd 8 pkt a nie ogladałem filmu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.06.04, 14:18 ładny fuks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No name Na pyt 5 odpowiedź jest w pytaniu 9 IP: 212.182.109.* 27.06.04, 14:27 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Na pyt 5 odpowiedź jest w pytaniu 9 IP: *.chello.pl 27.06.04, 14:50 Dokładnie tak jedno wyklucza drugie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McMac Dlaczego wychodek Shreka ma takie okienko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:28 Dlaczego wychodek Shreka w lesie, pokazany w Shrek 1, ma okienko w kształcie półksiężyca (a nie serduszka czy rombu jak jest we zwyczaju)? Odpowiedź: Bo hollywoodzcy żydzi nawet przy pomocy Shreka załatwiają swe brudne sprawy z muzułmanami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeno Re: Dlaczego wychodek Shreka ma takie okienko? IP: *.aonet.pl / *.pl 27.06.04, 23:31 Bo księżyc jest symbolem wytwórni Dreamworks. Szowinistom brakuje poczucia humoru. Twórcom Shreka - z pewnością nie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McMac Re: Dlaczego wychodek Shreka ma takie okienko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:50 Księżyc jest logo wytwórni czy półksiężyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeno Re: Dlaczego wychodek Shreka ma takie okienko? IP: 213.134.140.* 28.06.04, 11:50 Chłopiec z wędką siedzący na księżycu (mniej więcej w I kwadrze). Czyli księżyc będący półksiężycem. Odpowiedz Link Zgłoś
rybula5 Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! 28.06.04, 09:19 ale przecież jest napisane, że to mówi Shrek, więc nie rozumiem o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masala Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.lego.com 28.06.04, 11:31 zdobylam 9 pkt, a dzis ide na pokaz przedfpremierowy ) Podobno jest swietny juz sie nie moge doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OL@ Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 22:12 Sprawdziłam jakie są poprawne odpowiedzi. To co miałam źle poprawiłam i pisze że jeszcze mam błąd. Ten komputer coś oszukuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magnis Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! 29.06.04, 21:05 a ja widzialam juz fil i jestem ZACHWYCONA!!! Oczywiscie po raz kolejny wielkie gratulacje za fantastyczny dubbing, ktory jest absolutna podstawa!! I wcale nie zgadzam sie, ze film rozkreca sie dopiero w drugiej polowie...dla mnie caly byl genialny...a to, ze nawiazuje do innych filmow, jest tylko jego plusem i chwala tym, ktorzy sa w stanie to wszystko wylapac...Jeszcze raz Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan O'sik Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.06.04, 22:41 A w trzeciej części Smoczyca powinna pożreć Leppera i Giertycha i kogo tam jeszcze chcecie. A tak w sumie to Shrek to nawet podobny do Mulata, Osioł też jakby pogrzebać w etymologii. Zdecydowanie wole jednak tych rysowanych, bo te nasze asy są raczej przerysowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękna latem Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: 80.50.197.* 06.07.04, 12:22 skąd wiesz może ciebie zje smoczyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty też widziałem dwójkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 07:15 fantastyczna, iegorsza niż 1, nie jest to film dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.bond Shrek2 w wersji polskiej - EXTRA!!!! IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 30.06.04, 12:45 Wczoraj widzialem - jest rownie dobry jak pierwszy. Polecam - usmialem sie jak dawno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela z kl. 5a Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:42 dla mnie ten quiz był bardzo nerwowy ale pokonałam te nerwy. chodż nieoglądałam jeszcze drugiego to i tak myślę że pierwszy był lepszy, też koleżanki i koledzy mówią ,że dwujka jest gorsza od jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Polska wersja Dubbingowa na sieci Divx podaje adr IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 23:33 Podaje adres do zrodla na emule: www.osloskop.net/?cmd=show&file=17186 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 18:46 cze Pijotr ile masz lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka23@wp.pl Re: Czekając na ''Shreka 2''... rozwiąż quiz! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 18:48 poznam miłego kolegę Odpowiedz Link Zgłoś