Gość: solo IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 11:49 O czym dzisiaj marzysz, o czym dzisiaj śnisz, jesteś wyspana,czy dopieszczono Cię należycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta-girl Re: Fanta Girl 08.01.04, 14:39 Hello, No jak to milo, ze jestes. Nie dopieszczona oczywiscie. Druga polowa w fabryce nie ma czasu dla mnie i nie dzieje sie nic. Powiedz dobry z Ciebie gitarzysta? Bardzo bym chciala bys cos mi na mnie zagral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Fanta Girl IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:56 Coś długo musiałem czekać, ale dobrze, że już jesteś. Gitara nie jest wprawdzie moją mocną stroną ale palcówka wychodzi mi całkiem nieźle:)A Twoja połowa co tam w tej fabryce po nocach wytwarza (chyba nie dochód narodowy)? Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: Fanta Girl 08.01.04, 15:05 Wiesz, ja to nie wiem za bardzo tak co on w tej fabryce robi.Zawsze jak zaczyna prace w nowej i sie pytam co on tam bedzie wytwarzal i robil, to mowi, ze bedzie do mnie dzwonil. A potem nie dzwoni, ze niby zajety czy cos. A w nocy to nie wiem co robi, bo nijak go wciaz nie moge do siebie przeprowadzic :(((( Wiec zasypiam sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Fanta Girl IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:12 Doskonale Cię rozumiem, ja też muszę ostatnio zasypiać sam,dobrze, że przynajmiej wstajemy we dwóch, znaczy się do czegoś bym się mógł przydać.Po główce bym pogłaskał,bobra popieścił, i życie stałoby się znośniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: Fanta Girl 08.01.04, 15:17 A gdybym powiedziala: dobra, spotkajmy sie na wymiane uprzejmosci pomiedzy naszymi zwierztami. Ty oddasz konia w dobre rece, a ja bobra. I tyle- z rak do rak. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Fanta Girl IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:25 Bardzo chętnie, tylko jak doprowadzić do spotkanie te nasze kochane ZWIERZĄTKA? Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: Fanta Girl 08.01.04, 14:48 Wiesz wczoraj dbalismy o Twojego konia, wiec dzis czas na mojego bobra. Tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Fanta Girl IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:59 Jestem zdecydowanie za opieką nad bobrami, toż nasze dobro narodowe,trzeba je pielęgnować z należytą starannością. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: Fanta Girl 08.01.04, 15:10 No to powiedz jakbys dbal o mojego bobra. Strzyglbys go, masowal, calowal, ugniatal, tarmosil, amoze chcialbys sie tam zaparkowac ze swoim koniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Fanta Girl IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:19 Od dawna wiadomo, że koń i bóbr przyjaciółmi najlepszymi są.Na pewno mój koń chętnie zatrzymałby się na długi popas tam gdzie skrywasz swego bobra. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata czyli teatrzyk Jednego Aktora-Nagroda 08.01.04, 15:25 za najlepszy cytat pedarastow na forum mezczyzna: "ja też muszę ostatnio zasypiać sam, dobrze, że przynajmiej wstajemy we DWOCH" To pod strzechy dotarly juz sekrety Kamasutry ze cipa nazywa sie bobr, hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: czyli teatrzyk Jednego Aktora-Nagroda IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:28 Szanowny Sociopato nie płosz mi zwierzyny! Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: czyli teatrzyk Jednego Aktora-Nagroda 08.01.04, 15:36 Aaa, przepraszam, nie docenilem zangazowania! Naprawde przepraszam. A Nasza Szkape polecam oddac w 'szybkie rece'.. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: czyli teatrzyk Jednego Aktora-Nagroda 08.01.04, 16:24 NASZA SZKAPE?!! Wasza Szkape? W co Wy mnie tu chlopaki wkrecacie? Zadne duety... Prosze to sobie natychmiast wybic z glowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: czyli teatrzyk Jednego Aktora-Nagroda IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:38 A swoją drogą, stawianie mojej metafory w kontekście pedrylskim jest głębokim nieporozumieniem, no ale co ja Ci będę tłumaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: czyli teatrzyk Jednego Aktora-Nagroda 08.01.04, 16:19 socio, czy Ty musisz byc taki wulgarny? My tu sobie specjalnie tak czarujemy na okretke coby nam topic nie zginal w ostrzale ostrej cenzury, a Ty wszystko niszczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: czyli teatrzyk Jednego Aktora-Nagroda 08.01.04, 17:14 czekaj, to jest inaczej. Zauwazylem ze cenzura mnie wyraznie toleruje i wrecz czeka co nowego zmaluje a wiec spoko, jak ja sie pojawiam to watek staje sie swiety i wszystko mozna pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: czyli teatrzyk Jednego Aktora-Nagroda 08.01.04, 19:34 Ja jesli chodzi o mnie mam wrazenie inne zupelne. Wiec skoro mamy zero Wiec skoro mamy konstans To lepiej uwazajmy, bo to tak jakbysmy nie mieli nic. Odpowiedz Link Zgłoś