kontomiarka 26.09.09, 23:51 proszę o szczerą odpowiedź;) www.pudelek.pl/artykul/19910/modelki_w_rozmiarze_xl_seksowne/8/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: no i jak Wam się takie panie podobają? 26.09.09, 23:54 mnie się podoba taki kawałek kobiet :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen Cóż, niestety 27.09.09, 00:26 Akurat w przypadku tych pan na zdjęciach nasuwa mi się to samo pytanie co przy tradycyjnych szkieletach wybiegowych: Czy one mają piersi? A jeżeli tak, to dlaczego ich nie noszą? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Cóż, niestety 01.10.09, 19:01 saksalainen napisał: > Akurat w przypadku tych pan na zdjęciach nasuwa mi się to samo pytanie co przy > tradycyjnych szkieletach wybiegowych: > > Czy one mają piersi? > A jeżeli tak, to dlaczego ich nie noszą? E, jeszcze nie jest tak źle. Te przynajmniej mają piersi większe ode mnie :-) Moim zdaniem za to gęby raczej paskudne, a dwie pierwsze zdecydowanie za tłuste... Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: no i jak Wam się takie panie podobają? 27.09.09, 00:35 Stare i tłuste. Co może się w nich podobać? Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: no i jak Wam się takie panie podobają? 27.09.09, 01:32 Nie podobają się. Wolę rozmiar S/XS. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: no i jak Wam się takie panie podobają? 01.10.09, 17:06 Mnie się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
porando Re: no i jak Wam się takie panie podobają? 01.10.09, 19:15 A co ma sie podobac? Grube baby i nie pomoze ani ubranie ani malowanie Czarni takie lubia - mowia ze tyle samo kosztuje a ciala 2x wiecej.. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: no i jak Wam się takie panie podobają? 01.10.09, 20:37 Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: no i jak Wam się takie panie podobają? 01.10.09, 21:52 Te to jeszcze nic przy tych: gazetapraca.pl/gazetapraca/51,90439,7018048.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
monteblack Re: no i jak Wam się takie panie podobają? 02.10.09, 13:02 Bardzo sie podobaja! I juz wkurw... mnie takie wypowiedzi o tych rozmiarach x/xs bo gowno sie tym facetom pdooba tylko z inna nie wypada sie pokazac! Bezmozgowe palanty... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: no i jak Wam się takie panie podobają? 02.10.09, 13:19 Misiu, mów łaskawie tylko za siebie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz za małe cycki i za małe wcięcie w tali 02.10.09, 14:28 ... ale najważniejsze i tak pozostaje libido i umiejętności. Fajna lala to żadna gwarancja dobrego rżnięcia Odpowiedz Link Zgłoś
marionetta Re: za małe cycki i za małe wcięcie w tali 02.10.09, 18:08 xs to zwykle rozmiar mózgu przeciętnego odbiorcy kobiecości w tym samym rodzaju. jeśli oglądaliście ostatni program Tomasza Lisa, to wiecie, o czym mówię... Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: za małe cycki i za małe wcięcie w tali 02.10.09, 19:26 marionetta napisała: > jeśli oglądaliście ostatni program Tomasza Lisa, to wiecie, o czym mówię... nie wiem czy oglądali, ale jesli mnie pytasz, to nie oglądam cukierkowatych programików dla ćwierćinteligentów "robiących siem na entelektualistów za pomocom oglondania TVNów i Polstaów", prowadzonych przez jakichs wymoczkowatych gogusiów kreujących się na dziennikarzy. Ucałuj Ewcię Drzyzgę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: za małe cycki i za małe wcięcie w tali 02.10.09, 19:57 i nikt bardziej niż Tytus Flawiusz się o tym nie przekonał Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: za małe cycki i za małe wcięcie w tali 02.10.09, 20:10 mvszka napisała: > i nikt bardziej niż Tytus Flawiusz się o tym nie przekonał Nie zaprzeczę. (z tym, że nie wiem czy bardziej), nie mniej akt cielesny klasyfikowany jako "masturbacja kobietą" (czyli coś co stoi tylko niewiele ponad klasyczna nekrofilią)jako taki jest mi również znany. Miewam taki zwyczaj, że nie teoretyzuję na podstawie "Tiny", "Przyjaciółki" i "Bravo girl". Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: za małe cycki i za małe wcięcie w tali 02.10.09, 20:18 no w końcu już starożytni twierdzili ,że garść praktyki jest więcej warta niż tona teorii. Tylko powiedz ile TE panie biorą od Ciebie za szkolenie praktykanta? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: za małe cycki i za małe wcięcie w tali 02.10.09, 21:03 mvszka napisała: > Tylko powiedz ile TE panie biorą od Ciebie za > szkolenie praktykanta? dziękuję, rozumiem oferta pod progowa, ale spróbuj może sprzedać swe wdzięki(?) na jakimś innym portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: za małe cycki i za małe wcięcie w tali 03.10.09, 03:08 troszku żałosna ta Twoja porada,znasz się na czymś dobrze oprócz dewiacji seksualnych?, to może zadam jakieś pytanie i będę ceniła co masz do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: za małe cycki i za małe wcięcie w tali 03.10.09, 08:52 wątpię by ktoś, kto na widok słowa "cycek" dostaje spazmów i pąsów, a luźne uwagi w temacie chędożenia uważa za "dewiacje seksualne", był w stanie sformułować jakieś sensowne pytanie, odbiegające znaczeniowo od "apage satanas" :-). Dziewczynko, słodka, niewinna i głupia, swe naiwne i kretyńskie pytania kieruj najlepiej do księdza proboszcza albo jakiejś zgrzybiałej siostry Klaudyny. (tylko nie zapomnij zgasić światła i nakryć się szczelnie kołdrą). Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: za małe cycki i za małe wcięcie w tali 03.10.09, 09:34 tak się pienić o ósmej rano w sobotę?? toż to niezdrowo! sam we własnej osobie pisałeś o nekrofilii- czyż to nie dewiacja? A może u Ciebie norma, a raczej desperacja. Bo jeśli żadna żywa i myśląca Cię nie chce,to trzeba sobie radzić. I co Ty tej dziewczynie rozebranej z folii szepczesz do ucha... "Ty zimna su_ko" zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: za małe cycki i za małe wcięcie w tali 03.10.09, 12:17 mvszka napisała: > tak się pienić o ósmej rano w sobotę?? toż to niezdrowo! > sam we własnej osobie pisałeś o nekrofilii- czyż to nie dewiacja? rozumiem, że zdanie złożone wykracza daleko po za granice twej percepcji (cytując pewnego gościa: "że koń, że drzewo"). I dlatego zachowujesz się jak byle pensjonarka rumieniąc się na widok każdego słowa, wyjętego z kontekstu, byle w jakiś sposób dotyka ono sfery erotycznej. Nie zależnie czy tej "po bożemu" czy tez bardziej perwersyjnej. Dulszczyzna, bigoteria i pozowanie na entelektualistke to wszystko na co cię stać pozerko. > A może u Ciebie norma, a raczej desperacja. Bo jeśli żadna żywa i > myśląca Cię nie chce,to trzeba sobie radzić. > I co Ty tej dziewczynie rozebranej z folii szepczesz do ucha... > "Ty zimna su_ko" zapewne ... i dalsze twe żałosne insynuacje, mające być niejako przejawem lotności umysłowej i nieprzeciętnych zdolności wyciągania wniosków, są tylko bredzeniem próbującego zyskać poklask na forum zakompleksionego kaszalota, który zwrot "ty zimna su_ko" zna pewnie z autopsji. W związku z czym, korzystając z okazji, na twoje ręce składam wyrazy współczucia tym wszystkim samcom (o ile tacy w ogóle się znaleźli), którzy mieli wątpliwą przyjemność zadawania się z twa cielesnością. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: za małe cycki i za małe wcięcie w talii 03.10.09, 15:32 Ale zdecyduj się czy widzisz mnie jako rumieniącą się pensjonarkę czy zimną sukę ( tak, taka chcę być) bo naprawdę jedna drugą wyklucza ( no chyba,że się uskutecznia podboje w przestrzeni wirtualnej to wszystko jest posible)bowiem niezdecydowanie to cecha obca mężczyznom (wiesz o kim piszę wogóle?) I nie płacz,że nie masz poklasku, zobacz wpis poniżej -100% poparcia dla Ciebie. Mi nie zależy na poklasku- ja się tu dobrze bawię-to wystarczy. Dulszczyzna, bigoteria,boże podszewki itp.- to jakieś bliskie Ci klimaty?? No zobacz jak zboczyłeś z drogi jako Tytus, a tak dobrze Ci szło. Zupełnie jakby nasza rozmowa biegła tak: Ja: Titus, quo vadis? Ty: Odpie*dol się, do kibla Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: za małe cycki i za małe wcięcie w tali 03.10.09, 16:15 tytus_flawiusz napisał: > cytując pewnego gościa: "że koń, że drzewo" Eustachy jest debest. :) Odpowiedz Link Zgłoś
monteblack Re: za małe cycki i za małe wcięcie w tali 02.10.09, 20:07 I z tytusem sie musze zgodzic w 100% ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: no i jak Wam się takie panie podobają? 07.10.09, 10:11 Pokazane po prostu nie są ładne. Ale wolę te w rozmiarze XL nieżeli w rozmiarze XS Do wyrzygania niezdrowe widoki. Odpowiedz Link Zgłoś
cx5000 Re: no i jak Wam się takie panie podobają? 15.10.09, 10:24 mi tam sie podobaja bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kontomiarka zdjecia part 2 03.01.10, 19:20 www.kozaczek.pl/plotka.php?id=20644&b=1 tu chyba jest troszkę lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
b.montana Re: zdjecia part 2 04.01.10, 00:45 niby lepiej, tylko coś mi się nie zgadza. noszę 42, a wyglądam na 20kg chudszą od tych pań. chociaż buźki mają ładne i proporcjonalne ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: zdjecia part 2 04.01.10, 09:14 bo te panie to rozmiar 46-52 i nie ma co mydlić oczu Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: zdjecia part 2 04.01.10, 12:09 Nadal nie z mojej bajki, ale wrażenia wizualne owszem, dużo lepsze. BTW, 42 to te panie nie mają na pewno. Dałbym im ze 48-50, cholera wie... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zdjecia part 2 04.01.10, 12:25 modelki size plus Ładne buzie i proporcjonalne ciała się liczą.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: zdjecia part 2 04.01.10, 12:33 z zycia wzięte: - panie doktorze, ile kalorii ma sperma? - kobieto, jeżeli połykasz to naprawdę nie ma znaczenia jak gruba jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: no i jak Wam się takie panie podobają? 04.01.10, 12:51 takie babki wygladaja duzo bardziej apetycznie, niz ja ze swopim rozmiarem S:) prawdziwe kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś