Gość: kalina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 15:32 Jakie zdanie boli faceta? np. kobietę pewnie zaboli, gdy usłyszy ,że jest nieatrakcyjna, brzydka.A Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Co boli faceta? IP: *.11.15.vie.surfer.at 17.01.04, 15:35 Brudas i niechluj ,len . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Co boli faceta? IP: *.11.15.vie.surfer.at 17.01.04, 15:47 .... i nieudacznik he , he ! Powodzenia w uzywaniu moich epitetow . Pozdroweczko ! Odpowiedz Link Zgłoś
asmoga Re: Co boli faceta? 17.01.04, 16:36 Taaak, chyba właśnie nieudacznik. No i ewentualnie obszczymurek, niedojda, fajtłapa, lewa noga, kretyn, idiota, IMPOTENT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: Co boli faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 18:53 Że ma małego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Co boli faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 13:12 Panowie, czyżby kobiety wiedziały lepiej co Was boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seth Re: Co boli faceta? IP: *.icpnet.pl 18.01.04, 14:29 1. Mnie akurat boli glowa, ale to przez wczorajszy, dosc intensywny wieczor. 2. Brak meskich wpisow nie dziwi mnie ani troche. Tylko idiota podaje swoje czule punkty, wiedzac, ze plec piekna tylko na to czeka i pozniej przy sprzyjajacej okazji bedzie z lodowata precyzja i wyrachowaniem w owe punkty godzic. 3. Kazdy ma inne slabe punkty = dyskusja prowadzi jedynie do uogolnienien = jest zbyteczna. 4. Chwali sie Twoja dzielnosc w badaniach, ale watek ow jest troche wydumany. Wysil sie na bardziej interesujacy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Co boli faceta? 18.01.04, 14:44 Nie ma takich słow, ktore by mnie zranily, bo to sa tylko slowa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: Co boli faceta? 18.01.04, 16:11 Nie jestem facetem, ale moge sobie wyobrazic, ze te slowa zrania wiekszosc mezczyzn: - "mezu, chyba lysiejesz" - "moj byly byl lepszym kochankiem niz ty" - "..moglby byc nieco wiekszy i twardszy, prawda?" - "jestes nieudacznikiem zyciowym, do niczego sie nie nadajesz" - wszelkie porownywania: "wiesz, Zenek z 2 pietra o wiele lepiej zna sie na.. iz ty" - "jestes za niski/za chudy/za drobny - jako, ze mezczyzni maja kompleks rozmiarow, wszystkie epitety sprowadzajacego ich EGO do mniejszych rozmiarow, potrafia zniechecic faceta w 100% - "nie jestes ojcem tego dziecka" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sanchez Re: Co boli faceta? IP: 195.177.197.* 18.01.04, 16:53 Zdecydowanie podoba mi się wypowiedź SETH'a.Panowie powinniśmy być czujni jak ważki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Co boli faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 17:03 Nie musicie być tak czujni. Widzę,że kobiety dużo wiedzą i uderzają z przerażającą precyzją. Muszę przyznać że niektórych sformułowań bałabym się urzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Efemeryda Re: Co boli faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 22:46 O mój Boże, nie wiem z jakimi kobietami się zadawaliście, ale rzeczywiście, to musiały byc mentalne potwory, skoro wykształciły w was nawyki, po tytułem "nie otwieraj się, bo wróg czyha". Ja może powiem coś od siebie. Ostatnio przeprowadzałam bardzo ciężką i trudną dla mnie sprawę, która miała nikłe szanse, by się udać. Ale udała się. Jestem i byłam z siebie dumna, ale wraz z sukcesem pojawiła sie myśl "nigdy nie zrobiłabym tego bez (...) wsparcia i otuchy i wiary w powodzenie większej, niż moja". Bez pomocy bliskiej mi osoby. I co się dowiedziałam? Ta wdzięczna istota tuż przed końcem przestała we mnie wierzyć. I po radości sukcesu przyszła gorycz przełknięcia tego, bo ja, będąc w podobnej sytuacji około pół roku temu (osoby udzelającej wsparcia, kiedy prawie wszyscy zdezerterowali w sprawie równie beznadziejnej) nie straciłam wiary do końca. I miałam rację. Sama licząc na to samo dowiedziałąm się, że w dużej częsci była to moja wyobrażnia, bo On już we mnie nie wierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Co boli faceta? IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.01.04, 22:54 co mnie boli ???? oj zab czasami :)))) a troche powazniej to wszystko zalezy od charakteru faceta,jeden jest miekki a drugi twardy ktory nie przejmuje sei zbytnio slowami ,wiec wszystko zalezy od kobiety na jakiego trafi ,pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Co boli faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 09:21 Gość portalu: misiek napisał(a): > co mnie boli ???? oj zab czasami :)))) a troche powazniej to wszystko zalezy > od charakteru faceta,jeden jest miekki a drugi twardy ktory nie przejmuje sei > zbytnio slowami ,wiec wszystko zalezy od kobiety na jakiego trafi ,pozdro... Oj Misiek, nie ma faceta , którego by coś nie bolało. Bez względu na to jak jest twardy. Facet którego nic nie boli jest po prostu bezmyślny. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Co boli faceta? 19.01.04, 18:57 Gość portalu: kalina napisał(a): > Oj Misiek, nie ma faceta , którego by coś nie bolało. Bez względu na to jak > jest twardy. Facet którego nic nie boli jest po prostu bezmyślny. I tu bym polemizował. :-) Ktos kto jest myslacy nie bedzie reagowal na slowa tylko na to co jest prawdziwe, na rzeczywistosc. Jezeli powiesz komus cos obrazliwego to jest to tylko Twoje słowa, okreslenie, pojecie nijak majace sie z rzeczywistoscia. Nieważne co ludzie mówią, ważne jak jest naprawdę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Co boli faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 15:56 > I tu bym polemizował. :-) > Ktos kto jest myslacy nie bedzie reagowal na slowa tylko na to co jest > prawdziwe, na rzeczywistosc. > Jezeli powiesz komus cos obrazliwego to jest to tylko Twoje słowa, okreslenie, > pojecie nijak majace sie z rzeczywistoscia. Nieważne co ludzie mówią, ważne jak > > jest naprawdę. :-) I ja podtrzymuję to co napisałam. Wszystko to kwestia "wstrzelenia się", bo każdy z nas jakiś chce być. Jedni przystojni, inni zaradni, mądrzy,wykształceni,dobrzy, męscy....itp Chcemy być jakoś postrzegani. Dochodzą do tego stereotypowe wykształcone przez nasze wychowanie oczekiwania typu mężczyzna zaradny, kobieta atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek pozdrowionka dla szczerych i skromnych facetow! :) IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.01.04, 01:14 oczywiscie dla kobiet tez ,zeby nie byly w tyle ciagle za nami :))) PS.ojejku jak mnie potwornie plecy zabolaly :))dziewczyny prosze Was o relaksujacy masaz ;)) pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: pozdrowionka dla szczerych i skromnych faceto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 07:53 A znasz takich? Może jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronco Re: Co boli faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 15:05 Bola przede wszsytkim nie slowa ale czyny tzn. wtedy gdy da sie odczuc albo zrozumiec, ze kobieta mysli ze on jest pierdola saska, niemeski itp., wted gdy opowiada jak jej bylo dobrze z poprzednimi a juz totalne chyba sa rzeczy typu "kochanie nie mozemy byc dalje razem -nie staje ci a ja potrzebuje seksu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Co boli faceta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 10:51 Mnie zabolałoby: Stary od 2 lat ciągle masz ten sam samochód? Nie stać Cię na nowy? Żartowałem (od 5 lat mam ten sam i wcale nie uważam tego za obciach), ale wielu takie stwierdzenia bolą. Odpowiedz Link Zgłoś