czy.ja.wiem 08.12.09, 22:24 Rozwaliło mnie to - www.xxl-europe.com/pl/scripts/hledej.php? hROZ=1&volit_pole[223]=1 dla kogo to paradowanie w slipach z podciagnietym interesem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.filemon Re: Slipy push up 09.12.09, 08:33 A po co są cyckonosze push-up? Po to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Slipy push up 09.12.09, 10:07 Mama takie bokserki, czarne w pionowe paski. Bardzo wygodne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
winozaur Re: Slipy push up 09.12.09, 10:13 Tylko że jak będziesz z panną to ona będzie myślała że masz pernamentny wzwód, sięgnie do slipek z tu zonk... I co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Slipy push up 09.12.09, 10:27 Jak jesteśmy już na etapie sięgania, to nie ma opcji na zonk ;D Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Slipy push up 09.12.09, 08:48 Fajni kolesie na tych fotkach ;) Slipy push-up to dobry pomysł, postudiuj fizjologię męskiego ciała. Najlepiej z bliska, to skumasz w czym rzecz :D Odpowiedz Link Zgłoś
winozaur Re: Slipy push up 09.12.09, 09:56 To chyba lepsze rozwiązanie niż wciskanie skarpety w slipki;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Slipy push up 09.12.09, 10:39 staaare! przypomnij sobie malarstwo późnorenesansowe i barokowe. Tzw. saczki przy pludrach lub obcisłych rajtuzach - ta sama funkcja. Odpowiedz Link Zgłoś
winozaur Re: Slipy push up 09.12.09, 10:48 A w niektórych można było nawet sakiewkę ze złotem umieścić, i wszystko co najcenniejsze dla faceta znajdowało w jednym miejscu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Slipy push up 09.12.09, 11:49 Jak nie masz przed kim to po co się martwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Slipy push up 09.12.09, 11:54 [url=http://www.xxl-europe.com/pl/scripts/hledej.php? hROZ=1&volit_pole[223]=1]slipy pusch up[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
maximus38 Do to.niemozliwe 09.12.09, 18:06 Ze tak powiem jak to dokladnie wyglada od srodka -jakies sznurki? Odpowiedz Link Zgłoś
banasikkrulemrybnika Re: Slipy push up 09.12.09, 19:04 napewno robi wrażenie na babach, sam nieraz wkładałem skarpety w majtki żeby uzyskać podobny efekt i to przynosiło rezultaty, a wy baby to kurde co!? te wasze oszukane cycki to nic lepszego od udawania ze ma się jaja. człowiek myśli że samica ma cycki C i cały wieczór skacze koło takiej a potem się okazuje że to tylko małe A + gąbka... i załamanie kompletne... dobrze, że chociaz pipki macie czasem... bo i z tym ostatnio różnie bywa... tolerancja dla wszelkich dewiacji... jeszcze troche i czarna kobieta będzie udawała białego mężczyznę i nie da rady na to narzekać bo więzieniem zagrożą... Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Slipy push up 09.12.09, 19:13 banasikkrulemrybnika napisał: > jeszcze troche i czarna kobieta będzie udawała białego mężczyznę To też już było, tylko odwrotnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blondteaser Re: Slipy push up 11.12.09, 18:17 To dobre na pierwsza randke, druga moze sie juz nie odbyc. Odpowiedz Link Zgłoś