Gość: Woyzeck IP: *.gemini.net.pl 01.04.10, 19:29 Wziął bym te brązowe, czarne buty kojarzą mi się tylko z pogrzebem i mafią, brąz jest elegancki i co tu dużo mówić, dystyngowany. _ _ www.tanie-latanie.net/ - loty Premium Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oneciak Re: ECCO Premium IP: 217.17.38.* 02.04.10, 15:35 Wpisujcie miasta i ile par już kupiliście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edward Re: ECCO Premium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 17:00 kołobrzeg, wziąłem 1 lewy, rozmiar 45 jak ktoś ma prawego to możemy stworzyć grafik i sie uzupełniać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobo Re: ECCO Premium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 17:02 Mi sie natomiast braz kojarzy ze wsiurstwem i brakiem pomyslu na siebie. Czarny kolor to klasyk, klasa sama w sobie. Poznan, 7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~użytkownik Re: ECCO Premium IP: *.aster.pl 02.04.10, 21:25 Wróciliby do swojej świetnej serii "president". To badziewie pokazane na zdjęciu jest dwa razy droższe, a nie widać tego co w modelach z serii president - na podeszwie pod skórą było dużo elementów gumowych zabezpieczjących przed poslizgiem w biurowcach (na marmurach i innych kretyńsko zaprojektowanych powierzchniach) i na dworze w zimie. Były też elementy amortyzujace w obcasie. W biurach chodzi się po betonie (przykrytym gresem lub wykładziną). Patrząc na tegoroczną kolekcję - to chyba chcą zmienić segment rynku i sprzedawać młodzieży. Baaaardzo bogatej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: ECCO Premium IP: 91.177.246.* 03.04.10, 08:02 polecam www.ambiorix.pl sa o 100 zl tansze a wybor jest o wiele wiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Vintage Re: ECCO Premium IP: 83.13.200.* 13.04.10, 16:45 Okropnie brzydkie i okropnie drogie. Za tą cenę można miec buty szyte na miarę a z "gotowych" chociażby Crocket&Jones czy 2 pary Loding. Rzeczowo o modzie męskiej na moim blogu: mr-vintage.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś