Gość: franz IP: *.kie.top.pl 22.06.01, 07:22 Czy w Kielcach wszyscy interesują się tylko knajpami? A co z polityką, miłością, sportem itp. itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARTUR Re: Tylko knajpy? IP: *.swipnet.se 22.06.01, 08:30 Gość portalu: franz napisał(a): > Czy w Kielcach wszyscy interesują się tylko knajpami? A co z polityką, > miłością, sportem itp. itd NAPISZ CZYM SIE INTERESUJESZ. CZY LUBISZ FRANZA KAFKE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSZ Re: Tylko knajpy? IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 22.06.01, 08:43 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Gość portalu: franz napisał(a): > > > Czy w Kielcach wszyscy interesują się tylko knajpami? A co z polityką, > > miłością, sportem itp. itd > > > NAPISZ CZYM SIE INTERESUJESZ. > CZY LUBISZ FRANZA KAFKE. Nie. Ale..... znam kogoś kto lubi i powiedział mi to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Tylko knajpy? IP: *.swipnet.se 29.06.01, 00:12 Gość portalu: MSZ napisał(a): > Gość portalu: ARTUR napisał(a): > > > Gość portalu: franz napisał(a): > > > > > Czy w Kielcach wszyscy interesują się tylko knajpami? A co z polityką Kto to taki .Niech i do mnie sie odezwie. > , > > > miłością, sportem itp. itd > > > > > > NAPISZ CZYM SIE INTERESUJESZ. > > CZY LUBISZ FRANZA KAFKE. > > Nie. Ale..... znam kogoś kto lubi i powiedział mi to i owo. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Tylko knajpy? IP: *.*.*.* 22.06.01, 08:44 Właśnie tylko knajpy i knajpy o niczym innym nie umiecie pisać? Żygać się chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSZ Re: Tylko knajpy? IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 22.06.01, 08:46 Więc rozpocznij Nowy jakiś nowy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Tylko knajpy? IP: *.*.*.* 22.06.01, 08:51 Gość portalu: MSZ napisał(a): > Więc rozpocznij Nowy jakiś nowy wątek. Chwilowo nie mam zbytnio czasu ale jak tylko się uporam to posmigamy - chyba, że dołącze się do twojego pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: Tylko knajpy? IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 22.06.01, 09:11 Gość portalu: franz napisał(a): > Czy w Kielcach wszyscy interesują się tylko knajpami? A co z polityką, > miłością, sportem itp. itd Hej, franz, a nie zauważyłeś, że oprócz knajp jest tu jeszcze parę innych wątków ? Kontynuuj któryś z nich - kto Ci zabrania ? Co do mojego osobistego zdania, to politykę i sport uważam za sprawy, które dzielą ludzi, a nie integrują, w przeciwieństwie do knajp :-) Jeśli chodzi o miłość, to porozmawiaj o tym z ARTUREM, sądząc z jego wcześniejszych wpisów - poznasz nowe, niebanalne podejście do tego tematu ;-) pozdro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Tylko knajpy? IP: 195.117.18.* 22.06.01, 09:44 Gość portalu: nvr napisał(a): > Gość portalu: franz napisał(a): > > > Czy w Kielcach wszyscy interesują się tylko knajpami? A co z polityką, > > miłością, sportem itp. itd > > Hej, franz, a nie zauważyłeś, że oprócz knajp jest tu jeszcze parę innych wątkó > w > ? Kontynuuj któryś z nich - kto Ci zabrania ? > > Co do mojego osobistego zdania, to politykę i sport uważam za sprawy, które > dzielą ludzi, a nie integrują, w przeciwieństwie do knajp :-) > Jeśli chodzi o miłość, to porozmawiaj o tym z ARTUREM, sądząc z jego > wcześniejszych wpisów - poznasz nowe, niebanalne podejście do tego tematu ;-) > > pozdro :-) Heh, DOBRE!!! LOL LOL LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Tylko knajpy? IP: *.kie.top.pl 24.06.01, 00:00 Wiadomo tam się najszybciej traci czas. Do kościoła ludu, do kościoła na modlitwę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Tylko knajpy? IP: *.*.*.* 28.06.01, 16:46 widze że temat knajp w Kielcach poszedł na plan dalszy - wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEN Re: Tylko knajpy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 22:38 Próbowałem cos zaproponować - "co tam Panie w polityce?" - i co i nic. Trochę wieje tu nudą. Zajrzyjcie np. do Katowic tam dopiero jest gorąco (na wątkach dot. Śląska i Ślązaków) Pa,pa wracam tam gdzie coś się dzieje ale powrócę tu... Pozdr.ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Tylko knajpy? IP: *.*.*.* 29.06.01, 07:29 Masz rację w 100 % tutaj nic się nie dzieje, totalne dno - ja też spadam tam gdzie nie można się nudzić. Popatrze jeszcze ale wątpie abym miał na czym zachaczyć oko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NVR Re: Tylko knajpy? IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 29.06.01, 12:29 Gość portalu: Nowy napisał(a): > Masz rację w 100 % tutaj nic się nie dzieje, totalne dno - ja też spadam tam > gdzie nie można się nudzić. Popatrze jeszcze ale wątpie abym miał na czym > zachaczyć oko. A ja myślę, koledzy, że jesteście nudziarze. Człowiek o bogatej osobowości się nudzi ;-) no, chyba, że łyknął już wszystkie rozumy i nic go nie jest w stanie poruszyć. pozdro :-) Odpowiedz Link Zgłoś