alessia27 28.04.10, 20:02 kupilam w koncu to auto. Zdecydowalam sie na Mazde. Bylam, obejrzalam i kupilam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: Kupilam ! 28.04.10, 20:08 To bardzo miło, wszyscy cieszymy się razem z Tobą, szerokiej drogi, ale... po jaką cholerę zakładasz trzeci wątek na ten sam temat??? Jakiś problem z kontynuowaniem poprzedniego? Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Kupilam ! 28.04.10, 20:12 a ty masz okres czy czego taka marudna ??? Bo ja mam ale poprawilam sobie nastroj. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kupilam ! 28.04.10, 20:29 Nie wiesz co mówisz kobieto :). Raz - nie miewam okresów, taka niewątpliwa zaleta Mireny, dwa - jutro ruszamy na 4 dni w Bory Tucholskie na kajaki, żyć nie umierać :D. PO co to robić śmietnik z forum i wątki na ten sam temat mnożyć? Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Kupilam ! 28.04.10, 20:34 milego pobytu na kajaku w borach tucholskich, gdziekolwiek to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Kupilam ! 28.04.10, 23:38 alessia27 napisała: > milego pobytu na kajaku w borach tucholskich, > gdziekolwiek to jest. > gdziekolwiek? na madagaskarze! Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Kupilam ! 29.04.10, 06:24 to znaczy ze one way ticket sobie sprezentowala ? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Odetchnąłem ! 30.04.10, 08:02 Gratuluję! Mam nadzieję, że za kierownicą podejmujesz decyzje znacznie szybciej. W przeciwnym razie nie chciałbym się znaleźć przed Tobą na szosie. Mazda fajna rzecz, ale nie poparłaś Łunii w kryzysie! Ja mam FauWej Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Odetchnąłem ! 30.04.10, 08:06 Ja też azjatyckim autkiem jeżdżę i nie narzekam. Wcześniej był Opel, ale do obecnego Nissana się nie umywa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Odetchnąłem ! 30.04.10, 08:20 rybka.11 napisała: > Ja też azjatyckim autkiem jeżdżę i nie narzekam. Wcześniej był Opel, ale do > obecnego Nissana się nie umywa;-) -------------------------- To dobrze, że tego opla się pozbyłaś, bo jak mówią doświadczeni kierowcy: "Jeder Popel fährt 'nen Opel" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Odetchnąłem ! 30.04.10, 08:21 tow.ortalion napisał: > rybka.11 napisała: > > > Ja też azjatyckim autkiem jeżdżę i nie narzekam. Wcześniej był Opel, ale > do > > obecnego Nissana się nie umywa;-) > > -------------------------- > > To dobrze, że tego opla się pozbyłaś, bo jak mówią doświadczeni kierowcy: "Jede > r > Popel fährt 'nen Opel" > ;) > -- :D > Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Odetchnąłem ! 30.04.10, 16:24 Nissana tez jeszcze mam P12 stoi pod domem musze go sprzedac. Fajnuitki byl/jest 4 lata sie nim poruszalam bez awarii. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_owy I co z tego? 01.05.10, 04:20 I po kiego wała zakładasz z tego powodu wątek?????? I to jeszcze na forum Mężczyzna??????? Jakie te laski są po****ne! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kupilam ! 01.05.10, 13:54 No i niech Ci dobrze służy. Na tyle dobrze, żebyś przez najbliższe kilka lat nie dzieliła się na forum tego typu "problemami" Odpowiedz Link Zgłoś