stukam_kopytkami 18.12.06, 14:11 Kto udziela się na forum proszony jest o wpisanie się. Czas macie do niedzieli. Z dużo osób prosi o access i nie pisze. Koniec z tym, robię porządek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eleni80 przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 14:21 stukam_kopytkami napisała: > Kto udziela się na forum proszony jest o wpisanie się. > Czas macie do niedzieli. Z dużo osób prosi o access i nie pisze. > Koniec z tym, robię porządek. A gdzie się wpisywać? Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 15:00 W tym wątku się wpisywać. A zabrzmiało oficjalnie? Hmm, widocznie tak miało zabrzmieć. Nie można całe życie tylko bnawić się Odpowiedz Link
eleni80 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 15:01 > Nie można całe życie tylko bnawić się Czemu?? )) Nie mów, że nas do sprzątania zaraz zagonisz Odpowiedz Link
anxiety3 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 15:14 > > Nie można całe życie tylko bnawić się > > Czemu?? )) > Nie mów, że nas do sprzątania zaraz zagonisz Nie tylko sprzątać, ale zaraz kaze wypracowania napisać i jesli ponizej 3 oceni, to z forum wyrzuci ) Odpowiedz Link
eleni80 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 15:46 > Nie tylko sprzątać, ale zaraz kaze wypracowania napisać i jesli ponizej 3 > oceni, to z forum wyrzuci ) A na jaki temat? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 16:35 myslę, ze temat bedzie sie plasował w przynajmniej jednym z dwóch bloków tematycznych: 1) mężczyźni, 2) seks. Który wybierasz? ) Odpowiedz Link
eleni80 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 16:37 anxiety3 napisała: > myslę, ze temat bedzie sie plasował w przynajmniej jednym z dwóch bloków > tematycznych: > 1) mężczyźni, > 2) seks. > > Który wybierasz? ) Prostszy jednak wydaje się seks ))) A można wybrać test zamiast opisówki > Odpowiedz Link
anxiety3 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 16:54 Obawiam się jednak ,ze to ma byc praca badawcza )) Odpowiedz Link
eleni80 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 16:55 anxiety3 napisała: > Obawiam się jednak ,ze to ma byc praca badawcza )) > A wystaraczą ankiety? Odpowiedz Link
asiunia311 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 16:56 Eleni, chcesz się sianem wykręcić To ma być porządna praca opisowa, jak Pani Matka Adminka przykazała) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 17:16 Właśnie Asiu, masz rację Pokaż Eleni, jak się taką pracę pisze > czekamy na pierwszy rozdział )) Odpowiedz Link
eleni80 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 17:18 anxiety3 napisała: > Właśnie Asiu, masz rację > Pokaż Eleni, jak się taką pracę pisze > czekamy na pierwszy rozdział )) Ale ja zawsze była zbyt ambitna i zdażało mi się nawet do pracy dołączać fotografie.... a teraz to nawet mógłby mi wpaść do głowy pomysł z dołączeniem filmu )))))) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 17:28 > Ale ja zawsze była zbyt ambitna i zdażało mi się nawet do pracy dołączać fotogr > afie.... a teraz to nawet mógłby mi wpaść do głowy pomysł z dołączeniem filmu ; > ))))))) Film moze byc bylebys materiałów `laboratoryjnych` nie dołączała )) Odpowiedz Link
eleni80 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 18:18 anxiety3 napisała: > Film moze byc bylebys materiałów `laboratoryjnych` nie dołączała )) > buaahahhahahahhaha ale mnie teraz rozwaliłaś )))))))) Czyżbyś czuła niechęć do... włosa ))) bo o cóż innego mogło Ci chodzić )) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 18:45 > buaahahhahahahhaha ale mnie teraz rozwaliłaś )))))))) > Czyżbyś czuła niechęć do... włosa ))) bo o cóż innego mogło Ci chodzić )) Gorzej...Obawiałam się paznokcia... Odpowiedz Link
eleni80 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 18:48 > Gorzej...Obawiałam się paznokcia... > przestań.. bo przypomniał mi się jakiś odcinej komedii z humorem angielskim, gdzie była mowa o domku zbudowanym z włosów, paznokci i glutów ))))))) DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
anxiety3 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 18:56 > przestań.. bo przypomniał mi się jakiś odcinej komedii z humorem angielskim, gd > zie była mowa o domku zbudowanym z włosów, paznokci i glutów ))))))) > DDDDDDDDDDDDDDDDDD Zapomniałam dodac > zadnych flaszeczek/probowek z bialym plynem w srodku też nie dołączaj..)))) Odpowiedz Link
asiunia311 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 19:01 Taaaaa....czekalam, która wiedźma poruszy ten wrażliwy temacik No to dziękuję za herbatę, smaczna była!!;-PPP Odpowiedz Link
anxiety3 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 19:07 No to > dziękuję za herbatę, smaczna była!!;-PPP A co? Z mlekiem pijasz? ;-ppp Odpowiedz Link
asiunia311 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 19:10 anxiety3 napisała: > A co? Z mlekiem pijasz? ;-ppp Od dzisiaj już nie;-PP Odpowiedz Link
anxiety3 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 19:25 > Od dzisiaj już nie;-PP Czemu?? )) Odpowiedz Link
eleni80 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 19:53 anxiety3 napisała: > > Od dzisiaj już nie;-PP > > Czemu?? )) > no właśnie! nie słyszałaś o bawarce???? )))) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 20:31 > no właśnie! nie słyszałaś o bawarce???? )))) Też sama nie wiem, o co jej chodzi ;P Osobiście takich majstersztyków ( <-jak na moj gust ) nie pijam, ale nie wiem, czemu jej tak nagle przeszlo )) Odpowiedz Link
eleni80 Re: przedświąteczne porządki? ;) 18.12.06, 19:52 > Zapomniałam dodac > zadnych flaszeczek/probowek z bialym plynem w srodku te > ż > nie dołączaj..)))) Ale taka była moja właśnie pierwotna myśl )) Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 14:35 Co tak oficjalnie?? Maxia z paganem nas będzie poganiać? Już widzę, jak się MiŚki potulnie w rządku ustawiają) Odpowiedz Link
eleni80 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 15:00 asiunia311 napisała: > Co tak oficjalnie?? Maxia z paganem nas będzie poganiać? Już widzę, jak się > MiŚki potulnie w rządku ustawiają) a może by trochę chaosu wprowadzić i tez rządek porozgałęziać? )) Odpowiedz Link
lambert77 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 14:58 znaje moje chamskie serce a co mi tam bo mi jeszcze bana dacie to ja się wpisuje ja Lambert77 mimo tego, że jestem przeciwnikiem takich oficjałek Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 15:48 No wiesz, a my?lałam, że będziemy tu robić jakš? akcję ostrzegawczš, a tu wszyscy jak po sznurku się wpisujš... Maxi z pejczykiem się wystraszyli?? Odpowiedz Link
eleni80 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 15:53 asiunia311 napisała: > No wiesz, a my?lałam, że będziemy tu robić jakš? akcję ostrzegawczš, a tu > wszyscy jak po sznurku się wpisujš... Maxi z pejczykiem się wystraszyli?? > Ona ma... siłę... nie wiesz jak....wielką.... )) Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 15:57 eleni80 napisała: > Ona ma... siłę... nie wiesz jak....wielkš.... )) Eleni, dzięki mojemu facetowi, ten tekst kojarzy mi się z całkiem innym słowem ;-DD Wrodzona wstydliwo?ć nie pozwala mi tego napisać)) Odpowiedz Link
eleni80 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 16:08 asiunia311 napisała: > eleni80 napisała: > > > > Ona ma... siłę... nie wiesz jak....wielkš.... )) > Eleni, dzięki mojemu facetowi, ten tekst kojarzy mi się z całkiem innym słowem > ;-DD Wrodzona wstydliwo?ć nie pozwala mi tego napisać)) No dawaj, nie bądź taka!!!! Odpowiedz Link
eleni80 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 16:41 asiunia311 napisała: > A pogłówkować nie łaska? A coś ma być do rymu? )) Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 16:41 To samo, tylko należy zmienić jedną literkę)) Odpowiedz Link
eleni80 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 17:20 asiunia311 napisała: > To samo, tylko należy zmienić jedną literkę)) > > jak wymieniam jedną literkę w w pewnym słowie to nie powstaje nic nieprzyzwoitego tylko jakaś choroba Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 17:24 Dobra,fałszywy alarm, nikt nie wyleci Ale Was nastraszyłam Odpowiedz Link
eleni80 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 18:19 stukam_kopytkami napisała: > Dobra,fałszywy alarm, nikt nie wyleci > > Ale Was nastraszyłam Idź TY!!!!! Jak mogłaś!!!! ))) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 15:22 a długo jeszcze bedziesz tak stukać? ))))))))))) Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 15:31 Długo stukam i będę stukać. A wyrzucać z forum będę tylko tych, którzy słowa nie napisali i nie zjawili się na forum. Odpowiedz Link
mamba30 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 15:53 a dyć panna to nie przystoi być taka nerwową... he he..... ja, jak mam wqrwa to zawsze stukam ))))) Odpowiedz Link
eleni80 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 16:39 mamba30 napisała: > a dyć panna to nie przystoi być taka nerwową... he he..... ja, jak mam wqrwa to > > zawsze stukam ))))) A ja tylko chciałam napisać, że strasznie podoba mi się Twoja sygnaturka, Mamba Odpowiedz Link
mamba30 Re: Wpisujecie się! 19.12.06, 09:13 eleni80 napisała: > A ja tylko chciałam napisać, że strasznie podoba mi się Twoja sygnaturka, Mamba > To moje ulubione powiedzonko do kapryśnych, gnuśnych i humorzastych )) Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Wpisujecie się! 18.12.06, 16:31 ja pisze jak tylko moge ) niestety do konca grudnia bedzie mnie malo ;/ praca praca praca...... ale po nowym roku postaram sie poprawic ;P ( bo juz nie bede miec pracy ) Odpowiedz Link
gonia28b heloł :) 18.12.06, 21:11 Od kilku "dopiero" posiadam dostęp. Dużo pracuję (w pracy nie mam dostępu do kompa) a w domu małe stęsknione za swoją mamą dziecko. Proszę więc o wyrozumiałość Jeśli tylko będę w stanie myśleć jeszcze normalnie po całym dniu ciężkiej pracy, lub po nieprzespanej nocy z całą pewnością coś tu napiszę Bardzo mi przykro, ale nie jestem w stanie tworzyć takich długich gałęzi jak co poniektórzy tutaj Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: heloł :) 19.12.06, 11:04 gonia28b napisała: > Od kilku "dopiero" posiadam dostęp. > Dużo pracuję (w pracy nie mam dostępu do kompa) a w domu małe stęsknione za > swoją mamą dziecko. > Proszę więc o wyrozumiałość > Jeśli tylko będę w stanie myśleć jeszcze normalnie po całym dniu ciężkiej > pracy, lub po nieprzespanej nocy z całą pewnością coś tu napiszę > Bardzo mi przykro, ale nie jestem w stanie tworzyć takich długich gałęzi jak co > > poniektórzy tutaj Gonia spokojnie. Znajomych z innych forów, które sama odwiedzam nie wyrzucam - taki mój kaprys Odpowiedz Link
roborobi Re: heloł :) 19.12.06, 15:34 Czyli ja powinienem się zacząć bać, bo przestałaś odwiedzać Odpowiedz Link
roborobi Re: heloł :) 20.12.06, 20:14 Przecież odwiedzam, to nic, że nie jestem na bieżąco Odpowiedz Link
anxiety3 Re: heloł :) 19.12.06, 17:45 Gonia spokojnie. > Znajomych z innych forów, które sama odwiedzam nie wyrzucam - taki mój kaprys : > D tak...dobrze wiedziec, jakimi zasadami sie kierujesz ;-p Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: heloł :) 19.12.06, 23:07 anxiety3 napisała: > tak...dobrze wiedziec, jakimi zasadami sie kierujesz ;-p Haha Odpowiedz Link
anxiety3 Re: heloł :) 20.12.06, 15:01 > tak...dobrze wiedziec, jakimi zasadami sie kierujesz ;-p > > Haha Dobrze, jesli inni też będą mieli świadomosc, co do demokratycznie i sprawiedliwie podejmowanych na MiSiu decyzji )) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Wpisujecie się! 19.12.06, 17:44 > Ja się nie udzielam to zauwazylismy a masz zamiar kiedys wrócic? Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Wpisujecie się! 20.12.06, 11:18 Jak mnie ładnie poprosicie i dacie buziaka to się zastanowię Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Wpisujecie się! 20.12.06, 15:04 > Jak mnie ładnie poprosicie Hmm...Ja wychodzę z załozenia, ze lepiej dac czas na przemyslenie i podjecie własnych decyzji niz prosic, zeby ktos wrócił i został...Przeciez wie, ze zawsze był tu mile widziany, a nawet i oczekiwany i dacie buziaka to się zastanowię Że niby łapówkę mam dać? Tudzież `pyskowkę` ;p? Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Wpisujecie się! 20.12.06, 15:31 Byłem i mile widziany i oczekiwany? No proszę, ktoś mnie tu chyba jednak lubi, co? )) Możesz dać na co tylko masz ochotę, pamiętając, że im więcej tym więcej można dostać w zamian Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Wpisujecie się! 20.12.06, 17:35 > Możesz dać na co tylko masz ochotę, pamiętając, że im więcej tym więcej można > dostać w zamian U mnie to chyba tak działa, ze im mniej ktos `oczekuje` i naciska, jakby mu sie wszystko od razu i po prostu nalezalo, tym wiecej dostaje...I dostaje po prostu, bo lubie dawac i sprawia mi przyjemnosc sprawianie komus przyjenosci. Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Wpisujecie się! 21.12.06, 11:16 Dlatego ja się zawsze cieszę z każdego, nawet najmniejszego prezentu danego z serca, jakbym dostał gwiazdkę z nieba, pół królestwa i księżniczkę za żonę! Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Wpisujecie się! 21.12.06, 23:58 wiesz, co jest najpiekniejsze w takich prezentach dawanych z nienacka / bez okazji? To ,ze ktos o Tobie mysli nie to, co dostajesz, ale jak doszlo do tego, ze ktoś Ci cos ofiarowuje Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Wpisujecie się! 21.12.06, 23:59 dlatego bardzo dobrze, ze sie cieszysz i masz z czego> pamiętają o nas ludzie, którym na nas zalezy Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Wpisujecie się! 25.12.06, 10:57 Masz rację, nie pierwszy to zresztą już raz )) A wiesz po czym najlepiej poznac że ktoś o nas NAPRAWDĘ myśli? Kiedy prezent jest trafiony, kiedy to jest coś, czego dokłądnie w tym czasie potrzebujemy, nawet niekoniecznie sobie to uświadamiając. To znaczy że ktoś nas bacznie obserwuje i chce nam zrobić dobrze, chce żebyśmy byli szczęśliwi, żeby nam niczego nie brakowało Ale wiesz co? Kiedy człowiek ma już pieniądze, to może sam sobie kupić wszystko co da się kupić. Ale są rzeczy, których kupić się nie da, i te potrafią dać największą radość. Szalona zabawa na lodowisku z przyjaciółmi, uroczy wieczór przy winie i romantycznej komedii, czy chocby partyjka rozbieranego chińczyka Po prostu szczęśliwe chwile życia. Bezcenne. Odpowiedz Link
eleni80 Re: Wpisujecie się! 19.12.06, 22:09 hultaj78 napisał: > Ja się nie udzielam > zasłużyłeś na klapsa Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Wpisujecie się! 20.12.06, 21:57 obecna, chociaż ostatnio nie piszę, bo tematy wątków mi nie podchodzą. Odpowiedz Link
maclorcan Re: Wpisujecie się! 22.12.06, 10:31 Ja też piszę, ja też. Tylko ostatnio się trochę przyczaiłem Odpowiedz Link
eleni80 Re: Wpisujecie się! 22.12.06, 14:11 maclorcan napisał: > Ja też piszę, ja też. Tylko ostatnio się trochę przyczaiłem no właśnie, co się z Tobą dzieje ostatnio? chyba nie zacząłes pisać pracy, tak przed Świętami? Odpowiedz Link
maclorcan Re: Wpisujecie się! 22.12.06, 16:52 eleni80 napisała: > no właśnie, co się z Tobą dzieje ostatnio? > chyba nie zacząłes pisać pracy, tak przed Świętami? No pewnie, że tak. Mam już dwa rozdziały i kończę trzeci. Tak mnie wena naszła, że usiadłem i popłynęło... A tak na serio to jakoś tak wyszło Ale widzę, że w ogóle ruch tutaj jakiś mały ostatnio. Pewnie wszyscy zajęci świątecznymi przygotowaniami Odpowiedz Link
eleni80 Re: Wpisujecie się! 22.12.06, 17:04 maclorcan napisał: > że usiadłem i popłynęło... to może jak Cię znowu najdzie, to coś za mnie też napiszesz > Pewnie wszyscy zajęci świątecznymi przygotowaniami ech te... roraty Odpowiedz Link
teniss_w_porcie Re: Wpisujecie się! 22.12.06, 14:16 Z rzadka , ale coś tam klikam ....a i postaram sie więcej ) Pozdrawiam Teniss Odpowiedz Link
eleni80 Re: Wpisujecie się! 22.12.06, 14:44 teniss_w_porcie napisał: > Z rzadka , ale coś tam klikam ....a i postaram sie więcej ) > > Pozdrawiam > Teniss Pierwszy raz Cię tu widzę )) Wiesz jak zostałeś przedstawiony w wątku Sygnaturka? hihhihhi Odpowiedz Link
teniss_w_porcie Re: Wpisujecie się! 22.12.06, 16:20 Hahaha.....widziałem no ubawiłem sie przednio ) A co do "bytnosci" na forum .....bedę sie starał więcej udzielać . Pozdrawiam Teniss).."...moze być i z przejęzyczeniem") Odpowiedz Link
dojrzala34 Re: Wpisujecie się! 23.12.06, 16:47 Jestem.Okres przedświąteczny jest,nie każdy ma czas na pisanie. A czy na lavazzy tez robisz porządki?Bo nie mam tam już dostępu Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Wpisujecie się! 23.12.06, 20:02 dojrzala34 napisała: > Jestem.Okres przedświąteczny jest,nie każdy ma czas na pisanie. > A czy na lavazzy tez robisz porządki?Bo nie mam tam już dostępu Ja na Kawie nie urzęduję. Ja tylko tam piszę, od czasu do czasu. Tylko tu jestem adminem. Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Wpisujecie się! 25.12.06, 14:06 Witam pozwoliłam sbie się wpisać, chociaż ostatnio zaniedbałam to forum. Ale dostałam upomnienie od Asiuni i po świętach obiecuję poprawę Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Wpisujecie się! 25.12.06, 16:10 To było pierwsze ostrzeżenie, na drugi raz będzie żółta kartka BTW. Jak PRAWIE wszystkie MiSięta się karnie wpisały...Gdzie to polskie umiłowanie kryptoanarchii i bunt przeciwko formalnościom?)) Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Wpisujecie się! 25.12.06, 18:26 No to muszę mieć się na baczności Swoją drogą gdyby nie to, że od dwóch MiSiów dostałam kartki (w tym jedną z upomnieniem) pewnie bym się jeszcze ociągała Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 12:09 kurcze, ja dopiero zaczynam, wiec moze dacie mi chwile zebym mogl rozgrzac sie ) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 13:46 witaj slimaczku musze sie na Ciebie chyba obrazic... Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 13:49 Chyba nawet wiem za co, przepraszam((( Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 16:50 nie musisz przepraszac, wystarczy ze dasz znac co i jak czy tak czy nie ja 7 stycznia z samego rana wybywam z kraju... Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 17:03 chyba dwa razy w rynnę i raz w parapet, Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 17:09 ja Ci dam zaraz rynne i parapet ja Cie grzecznie prosze Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 17:15 strach się bać, będę musiała się chować w Warszawie;P Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 18:50 Tia, jakby co to moja wina;P Załatwiłeś? Wiesz co?? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 19:02 no a moja nie, bo zostawilem chyba karte choroby w Londynie, ale na szczescie jest kopia w Warszawie, musze tylko zadzwonic do przychodni w ktorej mialem miec komisje lekarska w zwiazku z ubezpieczeniem i zrobic sobie kopie i wtedy udac sie na WKU Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 19:05 E tam Konrad z głową w chmurach coś mi się zdaje chodzisz;P CZyżbym miała rację?????)))) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 19:09 wydaje Ci sie jakos nie mam szczescia... Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 19:15 Cholera, nie dasz się przegadać. Musisz zajrzeć na ine forum Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 19:16 Asiu, wiem ile jestem wart, wiem na co mnie stac, ale to nie jest sukces zeby znalezc to czego sie szuka a jakie to forum?? Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Wpisujecie się! 26.12.06, 16:10 A tego Pana tu jeszcze nie widzieliśmy Trzeba się grzecznie zachowywać, psiakość)) Odpowiedz Link
domektomek Przestraszyłem się 31.12.06, 12:49 O rany,Maxi,jaka Ty ważna jesteś.Lepiej się wpisać.Zmieniłem nicka,tak jak i Ty.Pozdrawiam Odpowiedz Link