Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 10:30 czy zwracacie uwagę na ręce kobiet,czy podobają się wam długie paznokcie, co sądzicie o tipsach? ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KUBA Re: piękne dłonie IP: *.acn.waw.pl 05.03.04, 10:32 dlonie to tak troche ale lubie jak mi panna konia stopami z zadbanymi pomalowanymi paznokciami wali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAN Re: piękne dłonie IP: 193.0.117.* 05.03.04, 12:29 Zdecydowana większość mężczyzn nie zwraca na nie wielkiej uwagi, ale zauważyłem,że kobiety tak! Pewna dziewczyna powiedziałam mi kiedyś,że mam niezwykle piękne dłonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: piękne dłonie 05.03.04, 12:43 Długie paznokcie niekoniecznie,ale dłonie to pierwsza rzecz na która zwracam uwage.Może dlatego,że moje tez zwracaja uwagę.Wazne sa tez stopy.Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: piękne dłonie IP: *.acn.waw.pl 05.03.04, 20:18 Dluuugie paznokcie? Tak! ...gdy orze skore na moich plecach, przebija sie nimi przez zwaly mych miesni, otwiera serce i robi mi bypassa... To jest to! Niestety, do tego potrzeba oprocz dlugich paznokci, dyplomu z medycyny. Odpowiedz Link Zgłoś