Dodaj do ulubionych

Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak.

• sidian Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 27.05.10, 13:12
      Brzydza? Nie, ale sa kompletnie nieatrakcyjne. Cos jakby przelacznik on/off.
      Moze byc naprawde ladna, zgrabna i powabna, ale w ciazy po prostu przestaje byc
      obiektem seksualnym. Jak ladne drzewo, ladny obraz czy ladna rzezba, z ta tylko
      roznica, ze jest czlowiekiem. Doceniam urode, ale seks w ogole nie przychodzi mi
      wtedy do glowy. Z tym, ze to chyba naturalne, za to "obrzydzenie" naturalne nie
      jest... Choc grozna dewiacja rowniez nie jest.
    • permanentne_7_niebo tak/ nt bleeeeee! 27.05.10, 15:06

• ten_co_ma_racje Nosy im puchną 27.05.10, 15:34
      One mają za tłuste nosy bo im woda zostaje w organizmie - też w nosie i stopach.
    • kotek.filemon Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Nie 28.05.10, 15:01
      Są za to kompletnie nieatrakcyjne seksualnie. Jak dotąd na szczęście udaje mi się unikać poznania empirycznie owego "cudu" bycia z kobietą ciężarną i mam szczery zamiar utrzymać status quo do końca życia.
      • haldeman79 Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Nie 28.05.10, 16:44
        kotek.filemon napisał:

> Są za to kompletnie nieatrakcyjne seksualnie. Jak dotąd na szczęście udaje mi s
        > ię unikać poznania empirycznie owego "cudu" bycia z kobietą ciężarną i mam szcz
        > ery zamiar utrzymać status quo do końca życia.
        >

Nie boisz się, że jak odstawisz kobietę na 9 m-c to Ci zwariuje bez seksu?
        • kotek.filemon Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Nie 28.05.10, 20:00
          haldeman79 napisał:

> Nie boisz się, że jak odstawisz kobietę na 9 m-c to Ci zwariuje bez seksu?

Raczej ujmijmy to w ten sposób, że ciąże mnie owszem kurtuazyjnie interesują, dopóki nie jestem w nie, nomen-omen, umoczony. Jak na razie nie było potrzeby odstawiania na 9 miesięcy.
    • ellareth Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 28.05.10, 22:17
      Ależ ty też jesteś zdeterminowany przez zwierzęce instynkty, skupione poniżej
      pasa, czego wynikiem jest ten post.
      • devilresident Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 29.05.10, 11:59
        mnie tez obrzydzaja jak na nie patrze to przypomina mi sie film OBCY gdzie
        glowna bohaterka rodzila potwora
    • blinski Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 29.05.10, 16:33
      E tam, kobiety w ciąży są wyjątkowo pociągające - okrągły brzuszek wygląda seksownie. Szczególnie cieszy ciąża w przypadku za nadto szczupłych kobiet, mają wtedy szansę nabrać trochę ciała.
      Kilka moich znajomych ciążę ma już za sobą, i muszę niestety powiedzieć, że akurat w ich przypadku reguła wzrastającego popędu seksualnego się nie sprawdziła :P Seks z 'mamuśką' niektórym może zdawać się perwersyjny, ale to akurat działa tylko na jego korzyść ;)
      • murzyn.bambo [...] 30.05.10, 15:29
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • blinski Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 31.05.10, 14:23
          Ja pierd**e, co za kiepski troll. 1/10
        • rach.ell Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 02.06.10, 20:48
          de gustibus non disputandum est...ciekawe jak to jest z kobietami,
          ktore wspolzyja np. z czarnymi, to troche tak jakby sie z innym
          gatunkiem sparzyly, z psem czy szympansem...dosyc obrzydliwe.
          • sabinac-0 Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 02.06.10, 21:42
            Ej ej, to, ze jakies trolliszcze wzielo sobie "murzyn" za nicka jeszcze nie
            znaczy ze mozna obrazac zony cudzoziemcow.
            • murzyn.bambo Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 03.06.10, 02:54
              rasistki!
              • rach.ell Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 03.06.10, 10:08
                nie 'rasistki' ale rasistka, konkretna i zdeklarowana. Nie chcialam
                obrazic kobiet zwiazanych z cudzoziemcami ale tego jednego 'bambo'.
                • blinski Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 04.06.10, 18:36
                  Myślę, że aby kogoś obrazić trzeba odnieść się do jego cechy rzeczywistej, nie deklarowanej, mam na myśli np. dziecinność.
    • vienetta kosz 02.06.10, 15:29
      jesteś gimnazjalistą. Z racji niepełnoletniości-kosz. Weź się do nauki, a nie
      siedzisz bezproduktywnie przed kompem. Cała reszta smarkaczów z forum także.
      Zapewne forum dużo zyska jak tych troli ubędzie.
    • iminie Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 04.06.10, 21:09
      Eee tam, nic szczególnego, po prostu jesteś zbrakowany i
      potrzebujesz zawsze silnych bodźców by coś odczuć. Nie przejmuj się,
      wynaleźli viagrę ;)
      Typowy niemęski facet z kompleksami :)
    • bombalska Ale glupi watek 06.06.10, 22:34
      Gosciu bredzi, ze nie nie podobaja mu sie kobiety ciezarne i dzieci po
      urodzeniu. Ale po co zaraz oglaszac to na forum?? O gustach sie NIE DYSKUTUJE.

p.s. Aha, o tym, ze kobiety stare i brzydkie Ci sie nie podobaja juz nie pisz,
      plizzz...
    • ases-ina Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 21.03.11, 16:46
      Jestem kobietą i nie planuję dzieci, jak patrze na inne kobiety w ciąży to ich stan nie wzbudza we mnie negatywnych uczuć, ale siebie w tej roli nie chce sabie nawet wyobrażać. Szkada, że tak trudno znaleźć faceta, który nie chce mieć dzieci:(
    • taki_sobie_ludzik Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 21.03.11, 17:28
      jeśli to moje dziecko, to kobieta jest wtedy piękna
    • easydobranocka Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 22.03.11, 13:41
      Witaj.Mnie się podobają kobiety w będące w ciąży.Przecież noszą one dzieci w brzuchu.Mnie bardziej przeraża widok mężxczyzny,który waży 150 kg.
      • atela Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 22.03.11, 23:16
        Niektóre (te szczupłe) pięknieją pod wpływem hormonów. Niestety są i takie, na widok których myślę "jak to się stało, że ktoś chciał ją zapłodnić?"

ciążowa nadwaga
        brak makijażu
        uczesanie w kitkę, z odrostami
        bluzka pod szyję i długa spódnica
        płaskie buty, okulary
        wypięty brzuch

• ap_u Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 24.03.11, 21:29
          > ciążowa nadwaga
          > brak makijażu
          > uczesanie w kitkę, z odrostami
          > bluzka pod szyję i długa spódnica
          > płaskie buty, okulary
          > wypięty brzuch

bo będąc w ciąży należy śmigać w szpilkach, nosić mini i wciągać brzuch? :D
          aha i szkła sobie sprawić, bo okulary są takie nieseksowne....
    • first-big-man Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 24.03.11, 11:26
      Jakos nie mam z tym problemów. Przypominam ci, że gdyby nie my (faceci), to nie miałbyś czym się brzydzić :D
    • urko70 Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 24.03.11, 12:06
      Mnie brzydzą Ci którzy epatują swoimi obrzydzeniami.
    • glukoza84 Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 29.03.11, 16:11
      No to ja będe niepoprawna politycznie i powiem Ci żebyś się nie przejmował bo to naturalne. Wbrew temu co twierdzą niektórzy jesteśmy tylko ZWIERZĘAMI. Rządzą nami instynkty i biochemia organizmu. W większości hormony. To, że lubisz popatrzeć na fajne laseczki i je wyobracać wynika tylko i wyłącznie z tego, że matka natura zmusza Cię w ten sposób do rozsiania swoich genów. Oczywiście że Twoim zamiarem nie jest zapłodnienie każdej Panienki przewijającej się przez Twoje łóżko, w obecnym czasie pewnie żadnej. W swojej nieskończonej mądrości wymyśliliśmy środki umożliwiajace fun bez dzieciaka, ale instynkt pozostał i tylko on determinuje nasze zachowania. I przechodząc do sedna: patrząc na kobietę w ciąży nie odczuwasz pociągu a nawet czujesz obrzydzenie, bo w goryl który siedzi w hipokampowej części Twojego mózgu wie, że jest ona bezużyteczna, nosi potomstwo innego samca. Co innego kiedy sam zostaniesz ojcem. Widok kobiety, którą kochasz noszącej pod sercem Twoje dziecko wywołuje strzał niewielkich ilości oksytocyny (tak hormonu macierzyństwa)w Twoim mózgu i wierz mi będziesz ją postrzegał w innych kategoriach (no napewno nie super laski, ale są uczucia na świecie o których istnieniu nie masz pojęcia). Szczerze powiedziawszy ja też nie widzę nic pięknego w piłce pod cyckami, kaczym chodzie, spuchnietch nogach i mleczarani na klacie...ale zegar biologiczny tyka i coraz bardziej widzę siebie w takiej roli. Cóż biochemia organizmu...A moralność, szacunek itp. akurat ma tu niewiele wspólnego z tematem.
    • zalekniona_karolinka Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 29.03.11, 21:04
      brzydza mnie okrutnie.
      sama byłam w ciązy i wiem jaka bab wtedy jest obrzydliwa ;) w czasie porodu jeszcze bardziej
      po również
      taki los rodzacej
      cos za coś
    • donna.jagodka Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 29.03.11, 21:10
      cholera, następny spoza klasyfikacji Linneusza...

kordet napisał:

> Mam takie pytanie. Czy brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. Zawsze mnie
      > dziwi babskie ględzenie, że kobieta w ciąży wygląda "pięknie". Jak może
      > pięknie wyglądać kobieta o wyglądzie monstrualnego grubasa lub osoby z jakimś
      > polipem zamiast brzucha? Nie mówię już o dotykaniu brzucha ciężarnej. Sama
      > myśl o czymś wijącym się w środku ludzkiego ciała wzbudza wymioty. Moim
      > zdaniem te babskie ględzenie o tym że kobiety są piękne w ciąży to dowód jak
      > bardzo są zdeterminowane przez swoje zwierzęce instynkty.
    • makinetka82 Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 09.04.14, 16:20
      kordet, kobiety w ciąży cię brzydzą , bo jesteś idiotą. Nie bierz tego do siebie, nic nie poradzisz , już tak masz... to w sumie nawet dobrze, że nie zostaniesz ojcem: ) I wszyscy będą zadowoleni...:)
      Pozdrawiam cieplutko :*
    • nocnymarek2 Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 11.04.14, 09:15
      Jeśli ze mną, to nie. Jeśli nie ze mną, to tak.
      A jak nie wiadomo, czy ze mną, czy nie, to mam
      mieszane uczucia...
    • j-k one przez te ciąże grubieja... 01.07.16, 17:51
      ... ale dlaczego wontek ci chudnie - to nie wiem...
    • malgola2 Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 01.03.19, 14:41
      To „wijące się w brzuchu” to taki człowiek jak Ty. A poza tym, OBRZYDLIWSZY JEST WIDOK FACETA Z BRZUCHEM, paskudną oznaką zapuszczenia się. Ble!!!
    • anna_b81 Re: Brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. 05.03.19, 12:40
      Po prostu jesteś bardzo egocentryczny i niedojrzały/wątły psychicznie.. Podejrzewam, że w ogóle masz problemy z kobietami i akceptacją cudzych "ułomności". Więc może to i lepiej dla ciebie i przyszłej partnerki, że nie chcesz mieć dzieci..
      Ciąża to naturalna sprawa, jak i tycie w ciąży, są dużo gorsze i obrzydliwsze sprawy na świecie. Ewidentnie masz jakiś problem z kobietami i dziećmi. To jest zagadnienie dla psychoterapeuty moim zdaniem, a nie do opisania głupot na forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka