kotekmru 10.03.04, 16:49 Trójkąciki, wygolone pipki, bielizna kusząca, zapach, skok w bok, patrzenie na pare kochanków, film erotyczny...? NIC? Nie wierzę.... Wszyscy jesteśmy podatni na zmysły! (i ja też), alewole usłyszeć jak to jest z Wami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marian koniuszko1 Re: Co was podnieca? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 16:54 Jesteś gejem, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
muczo.maczo Re: Co was podnieca? 11.03.04, 12:31 gejem ? a co ty taki politycznie poprawny pedal ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: Co was podnieca? IP: *.acn.waw.pl 11.03.04, 12:56 Mnie podnieca jak siedze zakneblowany i zwiazany w krzesle i przygladam sie jak obok w kucki moja panna Zydowka w stroju SM wcina krwista wieprzowine. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda22 Re: Co was podnieca? 11.03.04, 12:58 kotekmru napisał: > Trójkąciki, wygolone pipki, bielizna kusząca, zapach, skok w bok, patrzenie > na pare kochanków, film erotyczny...? NIC? Nie wierzę.... Wszyscy jesteśmy > podatni na zmysły! (i ja też), alewole usłyszeć jak to jest z Wami Oj kolezanko, to wszystko brzmi cudownie :-) Nie ma to jak rozowa ogolona soczysta i rozpalona brzoskwinka..! Odpowiedz Link Zgłoś