adhamah 20.08.05, 23:27 znacie ten sklep? jest takowy w Polsce? ja go odkrylem z miesiac temu i pokochalem :) zajbiste ciuszki :) www.topman.co.uk - nie sugerujcie sie strona bo ciuche na niej wg mnie nie sa najlepsze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: TOPMAN 21.08.05, 15:30 Chyba nie ma:-). Polskę producenci mody męskiej średniej półki omijają szerokim łukiem po wejściu Zary i HM. Pozostaje Mexx, której koszulki i dzianiny są dość fajne, ale i dość drogie:-) Odpowiedz Link
sloggi Re: TOPMAN 25.08.05, 07:09 Mnie ceny w Mexx powaliły i więcej tam nie byłem - po co mam patrzeć na fajne, ale i zbyt drogie jak na moją kieszeń fanty. Odpowiedz Link
sorbet Mexx 25.08.05, 16:20 Ale przeceny są duże i dopiero wtedy ludziska chyba kupują:-) Odpowiedz Link
sloggi Re: Mexx 26.08.05, 02:15 sorbet napisał: > Ale przeceny są duże i dopiero wtedy ludziska chyba kupują:-) > Ja rzadko łażę po sklepach. Odpowiedz Link
michaelandro Re: Mexx 11.02.06, 11:53 Akurat nasze przeceny to jakieś takie mało atrakcyjne. Tylko w zarze daje się wybrać coś dobrego za niezłą cenę. lepiej oszczędzać i dwa razy do roku wybrać się gdzieś za granicę na zakupy. Odpowiedz Link
sloggi Re: Mexx 12.02.06, 14:25 zboy napisał: > mam pare rzeczy mexxa - strasznie je lubie :] Jakie to rzeczy? Odpowiedz Link