kaja5 22.09.10, 19:47 Czy lubicie gdy kobieta podczas sexu mówi Wam, np "jestes cudowny, wspaniały, uwielbiam Cię... itp" czy raczej lepiej gdy milczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_owy Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 22.09.10, 20:00 Oczywiście, że lubię! :) Skąd w ogóle to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 22.09.10, 20:12 lubicie Odpowiedz Link Zgłoś
scenial Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 22.09.10, 20:30 a bzdura ;) i to najgorszego sortu, bo romantyczna ;) najbardziej lubimy gdy nic nie może powiedzieć i ledwo dech łapie, bardzo uważając oczywiście, by nie zwymiotować ;) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- www.scenial.pl demoscena computer art publicystyka atari commodore 64 amiga playstation dreamcast Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 22.09.10, 21:04 a bzdura, nie ma to jak: "rznij mnie jak sukę", też mi ku#rwa romantyzm Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 22.09.10, 22:18 heeehhhhheehghehehhehe Myślałem, że napiszę coś innego ale fakt, masz rację.:) W trakcie nie analizuję co się do mnie mówi. Ze wszystkich ewentualności ten cytat jest majlepszy dla odzwierciedlenia sytuacji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwracer Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 22.09.10, 20:25 A niby to jak mam mowic z pelna buzia?? Odpowiedz Link Zgłoś
d.moll.ka Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 00:19 Oto opinia eksperta, znaczy sie moja: :D masz siłę gadać - gadasz ;D jesteś zmęczona - nie gadasz ;D cała filozofia; gadaj co chcesz, rób co chcesz! Czy mi się wydaje, czy też spontaniczność jest najważniejsza i bycie sobą w seksie? no bo gdzie bardziej człowiek ma szansę być sobą i zachowywać się jak mu się ż-y-w-n-i-e podoba jak nie w sypialni, nagi i bez litków figowych udawania, grania i hipokryzji ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 08:48 A popieram - spontaniczność! Odpowiedz Link Zgłoś
kulfonik.poznan Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 12:34 Moja rada, badz po prostu podczas sexu AKTYWNA !!! ( fizycznie, a nie leż jak kłoda ) to facetowi nic wiecej nie potrzeba. A po czy poznac ze byłas aktywną, po Twoim zmeczeniu , przyspieszonym oddechy, spoceniu ciała . Dobra starczy, bo zaraz to skasuja za po...r.. no . Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:12 d.moll.ka napisała: >Czy mi się wydaje, czy też spontaniczność jest najważniejsza Myślę, że facet, któremu nie dałaś przez pół roku miał podobną opinię na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
d.moll.ka Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:26 nudzimisie_strasznie napisała: > d.moll.ka napisała: > >Czy mi się wydaje, czy też spontaniczność jest najważniejsza > > Myślę, że facet, któremu nie dałaś przez pół roku miał podobną opinię na ten te > mat. :XXXD dobre... dobre... ja mówię o łóżku synu :D a Ty mi mówisz o embrionalnej fazie związku, kiedy wszystko jest maleńkie jak ten emrionek w łonie mamuni. buzia :D no nie mieszjamu schizofrenicznie wątków misiu... Odpowiedz Link Zgłoś
d.moll.ka Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:27 ups... ty córcia jesteś :D ale ja mu nie dałam... spontanicznie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:32 Jeśli już to córciu. emrionek?, mamuni?, misiu? Ile ty masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
d.moll.ka Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:37 a cemu pytas? coś zlobiłam moze nie tak, ze nie dałam tamtemu męzcyźnie? Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:46 d.moll.ka napisała: > a cemu pytas? coś zlobiłam moze nie tak, ze nie dałam tamtemu męzcyźnie? Pytam, bo tyle zdrobnień w jednym zdaniu słyszałam ostatnio u przedszkolaka. Co do dawania to: Twoja dupa, Twoja sprawa. Tylko te rady co do spontanu jakoś mi się nie żenią z Twoimi wcześniejszymi wynurzeniami. Ale odpowiedź, że nie dałaś spontanicznie, w pełni mnie satysfakcjonuje i nie mam więcej pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:16 tak, najlepiej pukac klody i robic za dzieciola nim nie zrobia z czlowieka rogacizny :] Odpowiedz Link Zgłoś
facettt lata nam to i powiewa :) 23.09.10, 13:30 byleby DOBRZE wypelniala w tym momencie swoj STATUTOWE obowiazki na innych obszarach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.moll.ka Re: lata nam to i powiewa :) 23.09.10, 13:34 bądź sobą w łóżku! prtzestań sie kontrolować! ;D tak sie w tobie gość zakocha - że przejmie z rozkoszą twoje "statuutowe obowiązki". facettt przejął - pisał o tym niedawno. tylko forum to jego przestrzeń wolności osobistej :P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: lata nam to i powiewa :) 23.09.10, 13:40 d.moll.ka napisała: > bądź sobą w łóżku! prtzestań sie kontrolować! ;D - no zgoda. > tak sie w tobie gość zakocha - że przejmie z rozkoszą twoje "statutowe obowiązki". - no ale bez przesady :) ktos musi pracowac, by delektowac sie mogl ktos :) /transkrypcja Churhilla :)/ > > facettt przejął - pisał o tym niedawno. tylko forum to jego przestrzeń wolności osobistej :P skleroza mi chyba coraz bardziej dokucza, gdyz nic takiego nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
d.moll.ka Re: lata nam to i powiewa :) 23.09.10, 13:48 > > tak sie w tobie gość zakocha - że przejmie z rozkoszą twoje > "statutowe obowiązki". > > - no ale bez przesady :) > ktos musi pracowac, by delektowac sie mogl ktos :) > > facettt przejął - pisał o tym niedawno. tylko forum to jego przestrzeń wo > lności osobistej :P > skleroza mi chyba coraz bardziej dokucza, gdyz nic takiego > nie pamietam. pisałeś, że żona sie delektuje! :D bo przejął ktos. pozdrawiam! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: lata nam to i powiewa :) 23.09.10, 13:51 d.moll.ka napisała: > pisałeś, że żona sie delektuje! : tak, ale nie moja :) Odpowiedz Link Zgłoś
d.moll.ka Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:32 sorki... ale tak mi przyszło... skoro zadajesz takie dziwne pytania to... chyba jesteś z tych, któe udają orgazm... podobno połowa mężczyzn mówi, że ich kobiety nie zmieniaja sie na twarzy w czasie orgazmu... zastanawiające, co? miłego dnia, spadam! p.s. jedno z głupszych pytań, jakie przeczytałam na forum. zatrudnij scenarzystę, to ci napisze przebieg stosunku; potem drugiego... i będziesz miała mydlana operę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja5 d.moll.ka 23.09.10, 17:15 d.moll.ka napisała: > sorki... ale tak mi przyszło... > skoro zadajesz takie dziwne pytania to... chyba jesteś z tych, któe udają orgaz na szczęście nic nie musze udawać. > p.s. jedno z głupszych pytań, jakie przeczytałam na forum podobno nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi i taką właśnie powyżej przed chwilą przeczytałam... Odpowiedz Link Zgłoś
d.moll.ka kaja5 23.09.10, 20:53 ... jak można zadawać takie pytania... przecież to nie my mamy dostosowywać sie do mężczyzn... to oni niech kochają nas takimi, jakimi jesteśmy : z szeptaniem w czasie seksu lub nie... chyba to wszystko to spontan jeden i eksperymentowanie powinno być. a niektóre to i klną... mam taką kumpelę, jej faceta to bawi;) no i co? też można spróbować, jak najdzie ochota. dlaczego zadałaś to pytanie? właściwie chyba żaden facet nie udzielił mądrej odpowiedzi... ciekawe dlaczego? bo ja uważam, że są głupie pytania. i często odpowiedający dostosowuje poziom odpowiedzi do poziomu pytania! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_owy Re: kaja5 26.09.10, 11:41 d.moll.ka napisała: > właściwie chyba żaden facet nie udzielił mądrej od > powiedzi... No pozwolę się wtrącić i napisać, że ja głupiej odpowiedzi nie udzieliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: kajaS 26.09.10, 11:58 a wiesz ze, ovo znaczy tyle co jajo, stad ksztalt. takze wypowiedzi. ps z tym ze najwazniejszym -bazowym rzec mozna nawet- czy caloksztalt pasuje akurat do Ciebie. i jeszcze drobiazg do molki: pozowle sobie tu ze wzgledu na nadmierne rozbuchanie Twojego watku o seksie. otoz mysle ze czekanie to Twoj wybor i w zaden sposob nikogo nie moze dotykac. nawet jesli wybrancem jest Twoj wybraniec. tyle-kaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: kaja5 28.09.10, 07:33 d.moll.ka napisała: > > dlaczego zadałaś to pytanie? właściwie chyba żaden facet nie udzielił mądrej od > powiedzi... ciekawe dlaczego? bo ja uważam, że są głupie pytania. i często odpo > wiedający dostosowuje poziom odpowiedzi do poziomu pytania! __________________________________________ Faceci nie odpowiadają na takie pytania, bo...seks sam w sobie jest dla nich "zajmujący" bardzo;-) To raczej kobiet są wrażliwe na takie subtelne bodźce słuchowe - mężczyźni - na mniej subtelne, ale dla zachowania pozorów przyzwoitości;-) nie przytoczę żadnej przykładowej frazy;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja5 Re: d.moll.ka 17.12.10, 21:03 > dlaczego zadałaś to pytanie? __________________ zadałam je ze zwylłejciekawosci :-) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 18.12.10, 12:18 d.moll.ka napisała: > sorki... ale tak mi przyszło... > skoro zadajesz takie dziwne pytania to... chyba jesteś z tych, któe udają orgaz > m... > podobno połowa mężczyzn mówi, że ich kobiety nie zmieniaja sie na twarzy w czas > ie orgazmu... zastanawiające, co? 'Zastanawiające' jest to, czy kobiety tej połowy mężczyzn rzeczywiście mają orgazmy. > miłego dnia, spadam! > p.s. jedno z głupszych pytań, jakie przeczytałam na forum. zatrudnij scenarzyst > ę, to ci napisze przebieg stosunku; potem drugiego... i będziesz miała mydlana > operę. Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 16:00 nie mowi sie z pelna buzia. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 28.09.10, 10:23 Ale można mlaskać Odpowiedz Link Zgłoś
anital36 Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 25.09.10, 21:22 kaja5 napisała: > Czy lubicie gdy kobieta podczas sexu mówi Wam, np "jestes cudowny, wspaniały, u > wielbiam Cię... itp" czy raczej lepiej gdy milczy? Wiesz ja podczas sex to tylko mówię mojemu mężowi pieprz mnie , zerznij mnie , nie przestawaj chce następnego orgazmu itd... A takie czułe słówka "jesteś cudowny, wspaniały, Kocham Cię to po zakończeniu sex jak przytulam się do niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 28.09.10, 11:00 "Seks" po polsku pisze się przez "ks", a nie "x". Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 07.10.10, 11:35 gdy jest ognisty - to moze zaixsrzyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
trans.sib Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 06.10.10, 11:28 kaja5 napisała: > Czy lubicie gdy kobieta podczas sexu mówi Wam, np "jestes cudowny, wspaniały, u > wielbiam Cię... itp" czy raczej lepiej gdy milczy? Podczas seksu nie, ale po stosunku jak najbardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
d.moll.ka Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 07.10.10, 13:39 no... wreszcie jakiś jeden konkretny i wie, czego chce :D Odpowiedz Link Zgłoś
mrokon Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 09.10.10, 15:03 Lepiej gdy mówi :) Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Nie moze tylko pierdziec..... 17.12.10, 21:42 .... a pozatem wszystko uchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ten_co_ma_racje na odwrót 18.12.10, 09:56 wolę jak kobieta zachowuje się jak kobieta, a nie jak cnota hehe czyli mówi np. "rżnij" i inne niecenzuralne wyrazy Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka jak wrzeszczy , ze Franek mial lepszego ho*ja 18.12.10, 16:10 Jesli baba w czasie kopulacji wrzeszcy , ze Franek mial lepszegol ho*ja, to moze facetowi wzwod oslabic. Odpowiedz Link Zgłoś
ten_co_ma_racje Re: jak wrzeszczy , ze Franek mial lepszego ho*ja 19.12.10, 13:10 hehe - no ekstremalny przykład, ale nawet taki wydaje mi się że wzbudzi męską chęć rywalizacji i wtedy wzwód będzie dłużej się utrzymywał, żeby babie wybić z głowy tamtego hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
foremny Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 18.12.10, 23:14 Nie wiem jak to jest u innych – mnie raczej gadanie w trakcie przeszkadza. Za to lubię czuć w dotyku że kobieta podczas seksu jest ze mną, że ma dla mnie czułość. Jednak i tak najważniejsze jest żebym zdążył zapomnieć o sobie zanim ona wpadnie w otchłań – wtedy zdołam się z nią zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
amityra Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 19.12.10, 19:26 Lubię jak najpierw syczy ,potem mruczy a na końcu może nawet szczekać! Odpowiedz Link Zgłoś