Dodaj do ulubionych

czy lubicie gdy kobieta podczas sexu...

22.09.10, 19:47
Czy lubicie gdy kobieta podczas sexu mówi Wam, np "jestes cudowny, wspaniały, uwielbiam Cię... itp" czy raczej lepiej gdy milczy?
Obserwuj wątek
    • jan_owy Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 22.09.10, 20:00
      Oczywiście, że lubię! :)

Skąd w ogóle to pytanie?
    • tytus_flawiusz Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 22.09.10, 20:12
      lubicie
      • scenial Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 22.09.10, 20:30
        a bzdura ;) i to najgorszego sortu, bo romantyczna ;) najbardziej lubimy gdy nic nie może powiedzieć i ledwo dech łapie, bardzo uważając oczywiście, by nie zwymiotować ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
        www.scenial.pl
        demoscena computer art publicystyka atari commodore 64 amiga playstation dreamcast
        • tytus_flawiusz Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 22.09.10, 21:04
          a bzdura, nie ma to jak: "rznij mnie jak sukę", też mi ku#rwa romantyzm
          • showmessage Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 22.09.10, 22:18
            heeehhhhheehghehehhehe Myślałem, że napiszę coś innego ale fakt, masz rację.:) W trakcie nie analizuję co się do mnie mówi. Ze wszystkich ewentualności ten cytat jest majlepszy dla odzwierciedlenia sytuacji. :)
    • bmwracer Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 22.09.10, 20:25
      A niby to jak mam mowic z pelna buzia??
    • d.moll.ka Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 00:19
      Oto opinia eksperta, znaczy sie moja: :D
      masz siłę gadać - gadasz ;D jesteś zmęczona - nie gadasz ;D cała filozofia;
      gadaj co chcesz, rób co chcesz! Czy mi się wydaje, czy też spontaniczność jest najważniejsza i bycie sobą w seksie? no bo gdzie bardziej człowiek ma szansę być sobą i zachowywać się jak mu się ż-y-w-n-i-e podoba jak nie w sypialni, nagi i bez litków figowych udawania, grania i hipokryzji ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • nothing.at.all Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 08:48
        A popieram - spontaniczność!
      • kulfonik.poznan Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 12:34
        Moja rada, badz po prostu podczas sexu AKTYWNA !!! ( fizycznie, a nie leż jak kłoda ) to facetowi nic wiecej nie potrzeba.

A po czy poznac ze byłas aktywną, po Twoim zmeczeniu , przyspieszonym oddechy, spoceniu ciała .
        Dobra starczy, bo zaraz to skasuja za po...r.. no .
      • nudzimisie_strasznie Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:12
        d.moll.ka napisała:
        >Czy mi się wydaje, czy też spontaniczność jest najważniejsza

Myślę, że facet, któremu nie dałaś przez pół roku miał podobną opinię na ten temat.
        • d.moll.ka Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:26
          nudzimisie_strasznie napisała:

> d.moll.ka napisała:
          > >Czy mi się wydaje, czy też spontaniczność jest najważniejsza
          >
          > Myślę, że facet, któremu nie dałaś przez pół roku miał podobną opinię na ten te
          > mat.

:XXXD dobre... dobre...
          ja mówię o łóżku synu :D
          a Ty mi mówisz o embrionalnej fazie związku, kiedy wszystko jest maleńkie jak ten emrionek w łonie mamuni. buzia :D no nie mieszjamu schizofrenicznie wątków misiu...
          • d.moll.ka Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:27
            ups... ty córcia jesteś :D
            ale ja mu nie dałam... spontanicznie! :D
          • nudzimisie_strasznie Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:32
            Jeśli już to córciu.
            emrionek?, mamuni?, misiu? Ile ty masz lat?
            • d.moll.ka Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:35
              seść....
              • d.moll.ka Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:37
                a cemu pytas? coś zlobiłam moze nie tak, ze nie dałam tamtemu męzcyźnie?
                • nudzimisie_strasznie Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:46
                  d.moll.ka napisała:

> a cemu pytas? coś zlobiłam moze nie tak, ze nie dałam tamtemu męzcyźnie?

Pytam, bo tyle zdrobnień w jednym zdaniu słyszałam ostatnio u przedszkolaka.
                  Co do dawania to: Twoja dupa, Twoja sprawa. Tylko te rady co do spontanu jakoś mi się nie żenią z Twoimi wcześniejszymi wynurzeniami. Ale odpowiedź, że nie dałaś spontanicznie, w pełni mnie satysfakcjonuje i nie mam więcej pytań.
    • masher Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:16
      tak, najlepiej pukac klody i robic za dzieciola nim nie zrobia z czlowieka rogacizny :]
    • facettt lata nam to i powiewa :) 23.09.10, 13:30
      byleby DOBRZE wypelniala w tym momencie swoj STATUTOWE obowiazki
      na innych obszarach :)))
      • d.moll.ka Re: lata nam to i powiewa :) 23.09.10, 13:34
        bądź sobą w łóżku! prtzestań sie kontrolować! ;D
        tak sie w tobie gość zakocha - że przejmie z rozkoszą twoje "statuutowe obowiązki".

facettt przejął - pisał o tym niedawno. tylko forum to jego przestrzeń wolności osobistej :P
        • facettt Re: lata nam to i powiewa :) 23.09.10, 13:40
          d.moll.ka napisała:

> bądź sobą w łóżku! prtzestań sie kontrolować! ;D

- no zgoda.

> tak sie w tobie gość zakocha - że przejmie z rozkoszą twoje
          "statutowe obowiązki".

- no ale bez przesady :)
          ktos musi pracowac, by delektowac sie mogl ktos :)

/transkrypcja Churhilla :)/
          >
          > facettt przejął - pisał o tym niedawno. tylko forum to jego przestrzeń wolności osobistej :P

skleroza mi chyba coraz bardziej dokucza, gdyz nic takiego
          nie pamietam.
          • d.moll.ka Re: lata nam to i powiewa :) 23.09.10, 13:48

> > tak sie w tobie gość zakocha - że przejmie z rozkoszą twoje
            > "statutowe obowiązki".
            >
            > - no ale bez przesady :)
            > ktos musi pracowac, by delektowac sie mogl ktos :)

> > facettt przejął - pisał o tym niedawno. tylko forum to jego przestrzeń wo
            > lności osobistej :P

> skleroza mi chyba coraz bardziej dokucza, gdyz nic takiego
            > nie pamietam.
            pisałeś, że żona sie delektuje! :D bo przejął ktos. pozdrawiam! pa!
            • facettt Re: lata nam to i powiewa :) 23.09.10, 13:51
              d.moll.ka napisała:

> pisałeś, że żona sie delektuje! :

tak, ale nie moja :)
    • d.moll.ka Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 13:32
      sorki... ale tak mi przyszło...
      skoro zadajesz takie dziwne pytania to... chyba jesteś z tych, któe udają orgazm...
      podobno połowa mężczyzn mówi, że ich kobiety nie zmieniaja sie na twarzy w czasie orgazmu... zastanawiające, co?
      miłego dnia, spadam!
      p.s. jedno z głupszych pytań, jakie przeczytałam na forum. zatrudnij scenarzystę, to ci napisze przebieg stosunku; potem drugiego... i będziesz miała mydlana operę.
      • kaja5 d.moll.ka 23.09.10, 17:15

d.moll.ka napisała:

> sorki... ale tak mi przyszło...
        > skoro zadajesz takie dziwne pytania to... chyba jesteś z tych, któe udają orgaz

na szczęście nic nie musze udawać.

> p.s. jedno z głupszych pytań, jakie przeczytałam na forum

podobno nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi i taką właśnie powyżej przed chwilą przeczytałam...
        • d.moll.ka kaja5 23.09.10, 20:53
          ...
          jak można zadawać takie pytania... przecież to nie my mamy dostosowywać sie do mężczyzn... to oni niech kochają nas takimi, jakimi jesteśmy : z szeptaniem w czasie seksu lub nie... chyba to wszystko to spontan jeden i eksperymentowanie powinno być. a niektóre to i klną... mam taką kumpelę, jej faceta to bawi;) no i co? też można spróbować, jak najdzie ochota.

dlaczego zadałaś to pytanie? właściwie chyba żaden facet nie udzielił mądrej odpowiedzi... ciekawe dlaczego? bo ja uważam, że są głupie pytania. i często odpowiedający dostosowuje poziom odpowiedzi do poziomu pytania!
          • jan_owy Re: kaja5 26.09.10, 11:41
            d.moll.ka napisała:

> właściwie chyba żaden facet nie udzielił mądrej od
            > powiedzi...

No pozwolę się wtrącić i napisać, że ja głupiej odpowiedzi nie udzieliłem.
            • kaa.lka Re: kajaS 26.09.10, 11:58
              a wiesz ze,
              ovo znaczy tyle co jajo, stad ksztalt. takze wypowiedzi.

ps
              z tym ze najwazniejszym -bazowym rzec mozna nawet- czy caloksztalt pasuje akurat do Ciebie.
              i jeszcze drobiazg do molki:
              pozowle sobie tu ze wzgledu na nadmierne rozbuchanie Twojego watku o seksie. otoz mysle ze czekanie to Twoj wybor i w zaden sposob nikogo nie moze dotykac. nawet jesli wybrancem jest Twoj wybraniec.
              tyle-kaja
              :)
              • jan_owy Re: kajaS 26.09.10, 21:19
                Ja nie rozumieć co Ty do mnie pisać.
          • rybka.11 Re: kaja5 28.09.10, 07:33
            d.moll.ka napisała:

>
            > dlaczego zadałaś to pytanie? właściwie chyba żaden facet nie udzielił mądrej od
            > powiedzi... ciekawe dlaczego? bo ja uważam, że są głupie pytania. i często odpo
            > wiedający dostosowuje poziom odpowiedzi do poziomu pytania!
            Faceci nie odpowiadają na takie pytania, bo...seks sam w sobie jest dla nich "zajmujący" bardzo;-) To raczej kobiet są wrażliwe na takie subtelne bodźce słuchowe - mężczyźni - na mniej subtelne, ale dla zachowania pozorów przyzwoitości;-) nie przytoczę żadnej przykładowej frazy;-))))
          • kaja5 Re: d.moll.ka 17.12.10, 21:03

> dlaczego zadałaś to pytanie?
      • virtual_woman Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 18.12.10, 12:18
        d.moll.ka napisała:

> sorki... ale tak mi przyszło...
        > skoro zadajesz takie dziwne pytania to... chyba jesteś z tych, któe udają orgaz
        > m...
        > podobno połowa mężczyzn mówi, że ich kobiety nie zmieniaja sie na twarzy w czas
        > ie orgazmu... zastanawiające, co?

'Zastanawiające' jest to, czy kobiety tej połowy mężczyzn rzeczywiście mają orgazmy.

> miłego dnia, spadam!
        > p.s. jedno z głupszych pytań, jakie przeczytałam na forum. zatrudnij scenarzyst
        > ę, to ci napisze przebieg stosunku; potem drugiego... i będziesz miała mydlana
        > operę.
    • motylanoga71 Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 23.09.10, 16:00
      nie mowi sie z pelna buzia.
      • fredoo Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 28.09.10, 10:23
        Ale można mlaskać
    • anital36 Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 25.09.10, 21:22
      kaja5 napisała:

> Czy lubicie gdy kobieta podczas sexu mówi Wam, np "jestes cudowny, wspaniały, u
      > wielbiam Cię... itp" czy raczej lepiej gdy milczy?

Wiesz ja podczas sex to tylko mówię mojemu mężowi pieprz mnie , zerznij mnie , nie przestawaj chce następnego orgazmu itd...
      A takie czułe słówka "jesteś cudowny, wspaniały, Kocham Cię to po zakończeniu sex jak przytulam się do niego ;)
    • pyzz Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 28.09.10, 11:00
      "Seks" po polsku pisze się przez "ks", a nie "x".
      • facettt Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 07.10.10, 11:35
        gdy jest ognisty - to moze zaixsrzyc :)
    • trans.sib Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 06.10.10, 11:28
      kaja5 napisała:

> Czy lubicie gdy kobieta podczas sexu mówi Wam, np "jestes cudowny, wspaniały, u
      > wielbiam Cię... itp" czy raczej lepiej gdy milczy?

Podczas seksu nie, ale po stosunku jak najbardziej ;)
      • d.moll.ka Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 07.10.10, 13:39
        no... wreszcie jakiś jeden konkretny i wie, czego chce :D
    • mrokon Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 09.10.10, 15:03
      Lepiej gdy mówi :)
      • nihil-istka Nie moze tylko pierdziec..... 17.12.10, 21:42
        .... a pozatem wszystko uchodzi
    • ten_co_ma_racje na odwrót 18.12.10, 09:56
      wolę jak kobieta zachowuje się jak kobieta, a nie jak cnota hehe
      czyli mówi np. "rżnij" i inne niecenzuralne wyrazy
      • nihil-istka jak wrzeszczy , ze Franek mial lepszego ho*ja 18.12.10, 16:10
        Jesli baba w czasie kopulacji wrzeszcy , ze Franek mial lepszegol ho*ja, to moze facetowi wzwod oslabic.
        • ten_co_ma_racje Re: jak wrzeszczy , ze Franek mial lepszego ho*ja 19.12.10, 13:10
          hehe - no ekstremalny przykład, ale nawet taki wydaje mi się że wzbudzi męską chęć rywalizacji i wtedy wzwód będzie dłużej się utrzymywał, żeby babie wybić z głowy tamtego hehehe
    • foremny Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 18.12.10, 23:14
      Nie wiem jak to jest u innych – mnie raczej gadanie w trakcie przeszkadza.
      Za to lubię czuć w dotyku że kobieta podczas seksu jest ze mną, że ma dla mnie czułość.
      Jednak i tak najważniejsze jest żebym zdążył zapomnieć o sobie zanim ona wpadnie w otchłań – wtedy zdołam się z nią zabrać.
    • amityra Re: czy lubicie gdy kobieta podczas sexu... 19.12.10, 19:26
      Lubię jak najpierw syczy ,potem mruczy a na końcu może nawet szczekać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka