sibeliuss 13.01.11, 09:19 www.blog.pl/artykuly/ona-zadbana-on-w-rozciagnietych-gaciach,86,1#top Czy nie ma w tym prawdy? Ilu jest takich "luzaków" wśród nas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allerune Re: Ona zadbana, a on w gaciach 13.01.11, 15:38 wybaczcie, ale doczytałem do fragmentu "Obserwując polskich 40-, 50-latków, kobiety wyglądają imponująco: są zadbane, pachnące, myją codziennie włosy." ktoś tu sobie kpi? Sorry, ale u nas kobiety 30-35 lat wyglądają na 40-50, krótko ścięte włosy, zaniedbana cera, zero seksowności i powabu... Wybaczcie więc, że nie czytałem dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
charlee1980 Re: Ona zadbana, a on w gaciach 13.01.11, 23:24 czytałam ten artykuł i przyznam szczerze że zarówno kobiety jak i faceci wyglądaja fatalnie, z tym ze kobieta zajęta domem dziećmi pracą nie ma zwyczajnie czasu na to zeby dobrze wyglądać a faceci to zwykli lenie,myślą że jak mają kobiete w domu to nie muszą o siebie dbać, coś o tym wiem, bo sama mam takiego w domu i jak patrze na niego to ręce opadają i wszystkiego się odechciewa Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Ona zadbana, a on w gaciach 14.01.11, 02:36 no ale pewnie do ołtarza to ciągnęłaś go łapiąc za co tylko się dało... Odpowiedz Link Zgłoś
fajny-gwiazdor Re: Ona zadbana, a on w gaciach 14.01.11, 17:36 charlee1980 napisała: > czytałam ten artykuł i przyznam szczerze że zarówno kobiety jak i faceci wygląd > aja fatalnie, z tym ze kobieta zajęta domem dziećmi pracą nie ma zwyczajnie cza > su na to zeby dobrze wyglądać a faceci to zwykli lenie,myślą że jak mają kobiet > e w domu to nie muszą o siebie dbać, coś o tym wiem, bo sama mam takiego w domu > i jak patrze na niego to ręce opadają i wszystkiego się odechciewa Witam! To trzeba sprowokować, ale jak to zrobić?, podsunąć pod nos niech sobie poczyta, tnij.org/jxxk , tnij.org/frnr Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 Re: Ona zadbana, a on w gaciach 17.01.11, 03:31 > z tym ze kobieta zajęta domem dziećmi pracą nie ma zwyczajnie czasu na to zeby dobrze > wyglądać a faceci to zwykli lenie Dokładnie tak jest, zważywszy ze faceci w tym kraju w ogóle nie pracują po 10-12 godzin dziennie, dojazd od pracy nie zabiera im 1-2 godziny, nie robią po drodze zakupów i w ogóle niczym sensowym w życiu się nie zajmują tylko piją piwo i oglądają mecz siedząc w fotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Ona zadbana, a on w gaciach 14.01.11, 07:57 O, kolejny odcinek basni o szalowych 30kach i 40kach. ps. Czy zadbanie to synonim tapety na ryju i modnej kiecki? Odpowiedz Link Zgłoś
lady.anna Re: Ona zadbana, a on w gaciach 14.01.11, 11:49 poprioniony napisała: > O, kolejny odcinek basni o szalowych 30kach i 40kach. > ps. Czy zadbanie to synonim tapety na ryju i modnej kiecki? miało być śmieszno czy straszno? bo wyszło tylko chamsko Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 Re: Ona zadbana, a on w gaciach 17.01.11, 03:55 > O, kolejny odcinek basni o szalowych 30kach i 40kach. Ale tylko na 1 stronie art. Na pozostałych już jest tam, że szałowe 30-stki i 40stki nie są takie szałowe za jakie chciałby uchodzić. > ps. Czy zadbanie to synonim tapety na ryju i modnej kiecki? Obawiam się że tak. Na pytanie czy kobieta dba o siebie twierdząco odpowie 99,9% bab. Pytanie co rozumie przez dbanie o siebie skoro na ulicach widujemy tysiące bab o nienajlepszych fryzurach, fatalnych ubraniach czy koszmarnych dłoniach i paznokciach że się tak delikatnie wyrażę. Ale to trochę tak jak z nadwagą. Gdyby zapytać kobiety czy dbają o swoją figurę prawie każda odpowie że dba np. stosując diety. Tzn. 90% aktualnie nie jest na diecie, ale jakąś dietę któraś kiedyś stosowała. Czyli dbają o siebie w przeciwieństwie do facetów którzy - wiadomo - fotel, piwo i mecz w tv. Tyle że statystyki są nieubłagane i nadwagę ma tyleż samo facetów co bab. Odpowiedz Link Zgłoś
lilyrush Re: Ona zadbana, a on w gaciach 14.01.11, 11:21 mój eks był takim luzakiem- jak przytył 30 kg to mi wmawiał, ze to dzięki mnie bo przy mnie czuje sie bezpiecznie wiec już jest eks... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Ona zadbana, a on w gaciach 14.01.11, 15:34 A ona, ta zadbana to bez gaci ? Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ona zadbana, a on w gaciach 14.01.11, 23:03 haha ten od zębów jest niezły :D Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 Re: Ona zadbana, a on w gaciach 17.01.11, 04:19 > Dlaczego dzieje się tak, że większość kobiet, mimo upływu lat i małżeńskiego stażu, nie > ustaje w zabiegach i nadal stara się dbać o wygląd? [...] > większość to wieloletnie mężatki, które pragną choćby wyglądem dodać sobie wigoru > i ująć lat Dlatego że jeśli facet w wieku 50lat zjawiłby się w gabinecie kosmetycznym zostałby generalnie wyśmiany, wykpiony a jego żona i otoczenie by mu powiedziało że - kocham to słowo - "cierpi na kryzys wieku średniego" albo "odbija mu w dekiel na stare lata" zwłaszcza gdyby - jak to się cudownie określa w wypadku bab - "chciałby dodać sobie wigoru i odjąć kilka lat". Znaczy się - one mogą sobie odejmować bez durnych komentarzy, faceci nie mogą. > Panie, które zdecydowały się wziąć udział w debacle „Facet w gaciach" nie kryją żalu, > marząc o niedoścignionym ideale mężczyzny schludnego - choć nie wymuskanego. Tłumacząc z polskiego na nasze - panie chciałyby pana który byłby zadbany ale nie za bardzo żeby mu odbiło i nie zaczął uganiać się za młodszymi ew. żeby jakaś inna szałowa 40-tka jej go nie odbiła. Mężczyzna schludny to mężczyzna wydający na kosmetyki i środki pielęgnacyjne mniej od jego pani. Schludność to przecież krem do golenia, czyste i ładne skarpetki i koszulki i spodnie a to nie kosztuje aż tak wiele. Za to mężczyzna wymuskany to typ niebezpieczny któremu mogłaby przyjść do głowy albo chirurgia plastyczna np. brzucha albo przeszczep włosów a takie zabiegi są dość kosztowne więc to automatyczne zagrożenie dla niezbędnych wydatków jego pani która nie może żyć skromnie i malować się byle czym podczas kiedy on robi sobie operację plastyczną. Więc tu głownie chodzi o porządek skubania portfela czyli najpierw wydatki pani a na końcu wydatki jego więc jeśli portfel nie jest z gumy to jego wymuskanie może poczekać za to jej wymuskanie na pewno czekać nie może. Dlatego facetom wymuskanym mówimy głośne i wyraźne nie! > Z komentarzy debatujących wyłania się obraz mężczyzny - istoty nie do końca > przystosowanej do samodzielnego funkcjonowania, czekającej, aż żona go zmotywuje, > doda sił i przyświeci przykładem. Czyli badanie przeprowadzono na zonach które mają niezadbanych mężów? Rozumiem, że w następnej kolejności będziemy badać niezadbane żony? W sumie ciekawe bo na pocz. art. jest o tym, że one są zadbane a oni nie, a pod koniec art. jest o tym, że one też o siebie nie dbają i odpuszczają sobie np. po ślubie i łażą w dresach i bez makijażu i bez uczesania. Odpowiedz Link Zgłoś
martilla21 Re: Ona zadbana, a on w gaciach 17.01.11, 09:12 Hmm a to nie jest czasem tak, że seksowna kobieta to i w dresach fajnie wygląda? O siebie nawzajem trzeba dbać, nawet po 20 latach, motywować siebie nawzajem, aby związek kwit. Wygląd ma istotne znaczenie i nie rozumiem ani kobiet, ani mężczyzn, którzy po ślubie sobie odpuszczają. Bo niby dlaczego? Wszystko jest kwestią dopasowania odpowiedniego partnera. Tak aby się poglądy zgrały, a własnie, dla singli ( zadbanych i tych potrzebującej kobiecej ręki) polecam portal doskonalapara.pl. Ludzie dobierają się na zasadzie testu psychologicznego. Może to jest klucz do sukcesu:) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Ona zadbana, a on w gaciach 17.01.11, 17:25 pfff to tak jak przed slubem kazda baba wielce zaradna, posprzata, ugotuje, wymasuje a pozniej to radz sobie sam lol demo wygaslo a po zakupie okazuje sie ze kicha ;) nie wiem czemu tez kogos dziwi ze panowie odkrywaja przednia poduszke, ma sie to sie wie ze sie dobrze rece trzyma jak sie siedzi :D jakby babki tak czesto glowa nie bolala to by im tylki nie rosly a facetom brzuszki ot co Odpowiedz Link Zgłoś