Dodaj do ulubionych

Co myślicie o takim sexie?

02.02.11, 16:40
Witam wszystkich.. Od niedawna mam nowego partnera. Jest miedzy nami chemia i namiętność jakich z nikim nie zaznałam. Ale sam stosunek jest dość dziwny.. przynajmniej patrząc z perspektywy moich poprzednich doświadczeń. Otóż on prawie w ogóle się nie rusza (hmm... nie wiem jak to ująć), tak sobie po prostu trwamy, on we mnie, rozmawiamy trochę, ostatnio to nawet popijaliśmy sobie drinka w międzyczasie (dosłownie odbywając stosunek). Sama nie wiem, może nie chce dojść zbyt szybko..? Bo jak już zacznie się ruszać to dosyć szybko kończy. Dodam, ze ma 45 lat.
A jak już dojdzie to mu nie opada! Czasem mamy po 3 stosunki jeden za drugim! Nie wiem jak to możliwe...
Obserwuj wątek
    • nihil-istka jak baba ma 45 lat..... 02.02.11, 17:45
      ...... to calkiem zboczona jest. Na zlom babciu
      • jaja24 Re: jak baba ma 45 lat..... 02.02.11, 17:56
        Nie rozumiem twojego postu. Ja mam 31 lat, a on 45.
        • buck_turgidson Re: jak baba ma 45 lat..... 02.02.11, 18:05
          tym gosciem sie nie przejmuj, to nastolatek ktory wyzywa sie na forum bo inaczej nie moze.

Wracajac do meritum, ja mam zupelnie inaczej, ale na logike to powinnas to pytanie zadac na forum dla kobiet. Mezczyzna malo wie o wytryskach innych mezczyzn, chyba ze jest seksuologiem albo homoseksualista!
          • wzrokowski Re: jak baba ma 45 lat..... 02.02.11, 18:31
            Albo czytał książki seksuologów. Choć czytanie książek to faktycznie jest w dzisiejszych czasach opcja mocno fantastyczna.
            • joannagw1 Re: jak baba ma 45 lat..... 07.02.11, 02:15
              gościu łyka viagrę
        • nihil-istka 31 lat? a taka zboczona.... 02.02.11, 18:26
          Bo sex droga zboczona to nie czas ale temperatura. Lepiej dac sie zaplodnic w 3 minuty w temperaturze wulkanu niz drzemac z nekrofilem w tobie.
    • wzrokowski Re: Co myślicie o takim sexie? 02.02.11, 17:53
      To Obcy jest.
    • black-sandra Re: Co myślicie o takim sexie? 02.02.11, 18:24
      Wiesz w życiu to różne dziwne rzeczy sie zdarzają ale domyślam się ,że Ty specjalnej frajdy z tego sexu to nie masz ...:) Na pewno nie jest powodem wiek Twojego partnera , ponieważ na taką przypadłość cierpi większe grono osobników płci męskiej bez względu na wiek .
      • jaja24 Re: Co myślicie o takim sexie? 02.02.11, 18:58
        No nie mam.. to prawda. Problem w tym, ze nie mialam zbyt wielu partnerow wiec tak naprawde nie wiem co myslec... moze taki sex jest normalny.. taki wiecie spokojny, w miedzyczasie sobie pogaduchy urzadzamy itd... moze to moj poprzedni partner byl dziwny, z tamtym bylo zupelnie odwrotnie, ostre ze tak powiem rzniecie.
        No i to, ze mu nie opada po wytrysku??? Spotkaliscie sie kiedys z czyms takim?
        • leziox Re: Co myślicie o takim sexie? 02.02.11, 19:27
          Hehehe.Nekrofilia to jak slyszalem-pociág do zakopanego.
          No ale jednak seks jest po to zeby bylo milo a zamiast lezec na sobie i nic nie robic to mozna w sumie pojsc na piwo,piwo dostarczy wiecej przyjemnosci i rozkoszy niz taki kochanek.
        • hipnozaur Re: Co myślicie o takim sexie? 08.02.11, 17:51
          "No i to, ze mu nie opada po wytrysku??? Spotkaliscie sie kiedys z czyms takim?"

No i? Co w tym takiego niezwykłego?
          Wam to trudno dogodzić. Arabusa ku...wa potrzebujecie pindy!
    • belli_sima Re: Co myślicie o takim sexie? 05.02.11, 12:11
      Jeśli chodzi o "nieopadanie" to tak może być jakiś czas po stosunku, natomiast sam styl jest nietypowy. Ale sposób, w jaki ktoś uprawia seks to sprawa indywidualna, widzocznie on tak lubi.
      Powinien jednak brać pod uwage kwestię, czy Ty też tak lubisz. Musicie o tym oboje porozmawiać. Po prostu. Lepsze to, niż pisanie na forum, bo tu więcej drwin niż pomocy.
      • lidka_77 Re: Co myślicie o takim sexie? 06.02.11, 09:18
        >>Musicie o tym oboje porozmawiać.

no tak, przecież jest okazja do rozmowy, skoro popijacie drinka to mozna też w międzyczasie przedyskutować problem ;)
    • forumeo Re: Co myślicie o takim sexie? 05.02.11, 12:19
      Skoro masz 31 lat, to powinnaś wybrać raczej 25-latka a nie 45-latka.
      • 0ffka Re: Co myślicie o takim sexie? 06.02.11, 09:54
        forumeo napisał:

> Skoro masz 31 lat, to powinnaś wybrać raczej 25-latka a nie 45-latka.

Otóż to!
        • tow.ortalion Darling I Lowe Ju 06.02.11, 14:51
          0ffka napisała:

> Otóż to!

Najpewniej w Egipcie
          :)
    • e-droczek Re: Co myślicie o takim sexie? 06.02.11, 19:20
      Widocznie tak lubi :P Może potrzebuje od stosunku nie tylko fizyczności, ale właśnie tego połączenia się dwóch ciał i trwania :) To też jest miły pomysł mi się zdaje.
      • lepian4 Re: Co myślicie o takim sexie? 07.02.11, 17:43
        Ty tez gadasz podczas bzykania sie? Moj Boze, patrzysz i nie grzmisz?!
        • e-droczek Re: Co myślicie o takim sexie? 07.02.11, 19:06
          Nie, ja nie gadam podczas seksu - chyba, że sprośne rzeczy ;] Chodziło mi, że trwanie i powolne bzykanie się też ma swoje uroki mi się zdaję :P
    • tytus_flawiusz Re: Co myślicie o takim sexie? 08.02.11, 17:37
      > A jak już dojdzie to mu nie opada! Czasem mamy po 3 stosunki jeden za drugim! N
      > ie wiem jak to możliwe...

zdarza się... są gorsze nieszczęścia ... ale wy już tak macie, że z byle goowna robicie problem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka