Dodaj do ulubionych

Panowie !!

26.02.11, 20:13
Potrzebuję męskiego spojrzenia na gó... zwane związkiem w jakie się wplątałam...otóż jakiś czas temu miałam przyjaciela, przyjaciela po przejściach, który był w nowym związku a z poprzedniego związku miał dziecko.Przyjaźń między nami była rewelacyjna, był chyba jedyną osobą przy której potrafiłam całkowicie się otworzyć, ufałam...aż stało się nieuniknione. Oboje doszliśmy do wniosku,że to nie tylko przyjaźń...i tu pojawiły się problemy...jego związek, zobowiązania finansowe, które łączą go z obecną kobietą...obiecał,że wszystko z nią zakończy i będziemy razem ale mijają kolejne miesiące a on nic nie robi w tej kwest, no po za czarowaniem mnie,...czy to ma sens? czy facet jest w stanie dla innej kobiet zostawić kogoś?firmę?mieszkanie?
Obserwuj wątek
    • black-sandra Re: Panowie !! 26.02.11, 23:57
      nie.......
    • masher Re: Panowie !! 27.02.11, 00:46
      stare a glupie :] wyjasnie ci to bardzo prosto- jak facet cos chce zrobic to to po prostu robi, chocby caly swiat mial sie nawet i zesrac :] jak nie chce to... masz tego przyklad :]
    • saksalainen Re: Panowie !! 27.02.11, 03:08
      Większość ludzi nie lubi zmian, mężczyźni tak samo jak kobiety. Jeżeli ten jego związek jest w miarę w porządku, to raczej nie będzie się z niego ruszał. Chyba że nie jest w porządku, coś mu w nim bardzo przeszkadza, a Ciebie kocha.
      • e-no-kolego Re: Panowie !! 27.02.11, 07:58
        Dziewczyno! Pewnie jestw stanie, tylko po co? Musi mieć rzeczywisą motywację. Nikt tak po prostu nie zamienia "siekierki na kijek"... Sorki za bezpośredniość..:)
    • grassant Re: Panowie !! 27.02.11, 10:52
      czy facet jest w stanie dla innej kobiet zostawić kogoś?firmę?mieszkanie?

oczywiście, że jest. w odróżnieniu od kobiet. Przykład faceta, który zrezygnował z bycia królem GB jest znamienny.
      • moonogamistka Re: Panowie !! 27.02.11, 10:58
        ale krol to nie jest dobry przyklad;)- ten akurat mial dewiacje seksualne ktora p.Wallis Simpson mu wspaniale zaspokajala;)
        Zejdzmy na ziemie;) Tu na ziemi malo ktory rozsadny facet na to sie zdecyduje:) Po co, jak moze miec i rybke i akwarium dzieki kobiecej naiwnosci:)
        • kalllka Re: Panowie !! 27.02.11, 14:29
          ciagnac za przykladem moonogracki,
          ..ktora to dewiacje do dzis (od imienia n-dewiacji)nazywaja wallisz Siesom.

wiec zejdzmy na ziemie, a nawet pod ziemie, (do jaskin) i nim podzielimy swiat implementarnie
          na rybkie i akwarium, pozastanawiajmy sie po co ryba sztuczne swiatlo.

ps
          nie znam binarnego kodu na plcie.tym bardziej podzialu( "zenskiej") emocji zwanej naiwnoscia
    • mariuszg2 Re: Panowie !! 27.02.11, 17:01

Nie ...chyba, że się zakocha do szaleństwa...ale to tylko w filmach...
    • atrgusia Re: Panowie !! 27.02.11, 17:42
      A czy Ty bylabys w stanie rzucic wszystko: rodzine, firme, mieszkanie i rzucic sie w wir czegos nowego czego wad jeszcze nie znasz i jest dla Ciebie wielka niewiadoma? Tym bardziej, ze juz kiedys to zrobil i co? Znow ma pretekst do kolejnego budowania wszystkiego od nowa. Widac, ze nie do konca wyciaga wnioski ze swoich wczesniejszych doswiadczen zyciowych... Jak dlugo mozna szukac swojego nieistniejacego idealu? Idealy nie istnieja. Gdyby mial gwarancje, ze bedziecie zyli dlugo i szczesliwie tak jak on to sobie wymarzyl - pewnie tak, ale na zwiazek nikt gwarancji nie daje...
      Wcale mu sie nie dziwie, ze wreszcie zaczal myslec analizujac zyski i straty...
    • niezapominajka_255 Re: Panowie !! 27.02.11, 19:59
      Dzięki wszystkim...wiem,że naiwnie zaufałam ale cóż...życie to nie bajka a moje to nawet dobry horror...:)
      • facettt Panie :) 27.02.11, 21:28
        Jezeli przynajmniej pocalunki byly slodkie - to nie placz.
        • niezapominajka_255 Re: Panie :) 28.02.11, 16:31
          facettt napisał:

> Jezeli przynajmniej pocalunki byly slodkie - to nie placz.

Oj były, były i to bardzo słodkie....:)
    • mexx_01 Re: Panowie !! 03.03.11, 16:14
      w zyciu tego nie zrobi...;)
      • eewwaa1111 Re: Panowie !! 04.03.11, 18:21
        Jeszcze jeden przykład na to, że majątek potrafi stworzyć między dwojgiem ludzi trwalsze więzi niż przysięgi i śluby... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka